Tarot

pardon şimdi gördüm pekiii ben gecen sene 2. dönem ev arkadaşlarımla kavga edip evden ayrıldım çok üzüldm psikolojim bozuldu hiç tahmn etmiyordum o geceyi... sokakta kalmştm resmen onlarda hiç alttan almadı gitme demedi ama ben 1 dk bile duramazdm zmnla barşma çabası oldu bi tanesinin çünkü sınıf arkdaşımdı ama tepkisiz kaldım bi de kız arkdaşı var onunlada o gece tartışmştık ama ondan hiç bir adım göremedim onlar ne olacak

size kalabalıklaşma çıktı, söğüt ağacı altında aile olma.ben severim söğüdü.sanki diğer kart malesef şunu söylüyor.talihsiz bir olaydan bahsediyor.ilişkiye nazar değebilir dikkkat edin.

çok teşekkürrr ederimmm inş mutlu ve güzel günler hepimizin olur:KK34:

size kalabalıklaşma çıktı, söğüt ağacı altında aile olma.ben severim söğüdü.sanki diğer kart malesef şunu söylüyor.talihsiz bir olaydan bahsediyor.ilişkiye nazar değebilir dikkkat edin.

bana bakarmısın ben tedaviye benim çocuğum olmuyor acaba kartlarınız ne söylüyor tedavimi gerek yoksa kendiliğinemi bırakayım

baktım sorduğunuz soruya.

eşinize hemengüz başında eylül ya da ekim gibi olumlu bir haber gelecek ve kartlar iki çocuğu sevindirmekte fayda var diyor.ağzından büyük laflar çıktıysa sevindirsin iki çocuğu.kartta çıktı.başarı ve onun mutluluğu paylaşan güzel bir kalablaık var.tebrik gelecek size.

çok tşk ederim. Bi haber bekliyoruz bakalım açıklanınca olumlu veya olumsuz yazacağpım sana

merhabalar rica etsem banada bakabilirmisiniz acaba?
ben aylin eşim aykut tayinimizin çıkması bizi mutlu edecek mi? eşimle sorunlarımız bitecek mi ?oğluma kız kardeş gelirmi acep:))açıkcası genel olarak biz ne olacaz? :)
teşekkürler..

pencereçiceği

seni çok yormayacaksam banada bakabilir misin

ismim serpil erkek arkadaşımınkide mecnun
geleceğimizde ne gözükmekte birde benim iş ve maddi durumum nasıl gözüküyor

şimdiden çok teşekkür ederim

canım benim, senin aşk hayatın süper ama iş biraz sıkıntılı.

mecnun ile sana söz, nişan gibi bir durum görünüyor.

fakat iş konusunda üzüntü var.

rica etsem benimde tarotuma bakarmısın adım emel eşim gökhan bi oglum var prensime prenses olcakmı genel olarakbakarmısın cevabınızı bekliyorum kolay gelsin:KK1:

rica etsem benimde tarotuma bakarmısın bi oglum var prensime prenses olcakmı genel olarakbakarmısın cevabınızı bekliyorum kolay gelsin:KK1:

Son düzenleme:
yaş 28, birinden hoşlandım bir süre önce ama olmadı o..başlarda o da çok hoşlanıyor gibiydi oysa ki..çözemedim onu bir türlü..onunla ilgili birşeyler söyleyebilir misin bana acaba, bana karşı duyguları nedir gerçekte ?
bir de evlilik ne zaman acaba hayatımda ? aşk,iş birşey ler söyleyebiliyor musun bilmiyorum tam olarak sana ne yazmam gerektiğini..hayatımda başka biri olucak mı ? başka detaylar istersen yine yazarım cnm..

soru sorman lazım.

cnm şu ikinci msjımda sorularımı sormuştum cnm..yine soracağın bişiler olursa yazarım..bilemedim başka ne yazmam gerek..

iş konusunda çok kadersizim ben hala iş bulamadım mezun oldum olalı onada bakabilir misin?

bana da bakabilirmisiniz acaba 3 gün sonra evleniyorum:26:
ismim özlem 03-09-1987 nişanlımın adı koray 17-09-1983 şimdiden teşekkür ederim :kk77:

ben gecen sene 2. dönem ev arkadaşlarımla kavga edip evden ayrıldım çok üzüldm psikolojim bozuldu hiç tahmn etmiyordum o geceyi... sokakta kalmştm resmen onlarda hiç alttan almadı gitme demedi ama ben 1 dk bile duramazdm zmnla barşma çabası oldu bi tanesinin çünkü sınıf arkdaşımdı ama tepkisiz kaldım bi de kız arkdaşı var onunlada o gece tartışmştık ama ondan hiç bir adım göremedim onlar ne olacak

Bana da bakabilir misiniz acaba.Yeni üyeyim. adım ed bir ilişkim var Adı cenk. İkimizinde iki isimleri var hepsini söylemem gerekir mi acaba? Şu an çok kritik bir aşamadayız. İlerisi olur mu bilmiyorum. Çok karamsarım.

mesleğini bilmiyorum ama mutlu olacağın işi yapacaksın diye çıktı kartlarda.var mı böyle hayaşlini kurduğun bir iş.onun npeşinden gidebilirsin.iyi geceler.

var tabiki olmazmı =) kuyumculuk üzerine takı tasarımıyla çok teşekkür ederim bende peşinden gitme kararı aldım inş sonu güzell olur sana çok çookk çok teşekkür ediyorum:KK3:

X