Tarot

karşılıklı bakınca, genel tarot açılımı yapıyorum ya da farklı tarot açılımları var.geçmiş, bugün , gelecek, çingene yedilisi, roman yıldızı,yelpaze,yıldız,konsey,yedililer(en sevfiğim budur),bir de astroljik daire.bir yıla yayıp ay ay görünenleri not ettiriyorum karşımdakine.

ama buradan, forumda yazıştığımız için önemli bulduğunuz, kararsız kaldığınız bir duruma ilişkin soru soruyorsunuz ben de hemen 2 dak. içinde bakıyorum.daha ayrıntılı birşey buradan zor.

tsk o zaman ben soru sorayim dun bir iste deneme sürecindeydim o is beni alcak mi:KK70:

canım benim, senin aşk hayatın süper ama iş biraz sıkıntılı.

mecnun ile sana söz, nişan gibi bir durum görünüyor.

fakat iş konusunda üzüntü var.

Tatlım ne muradın varsa kabul olsun gece gece üşenmemişsin bakmışsin,aşk hayatım süper gerçekten sürpriz bir evlilik teklifi yapıldı bile ama gerisinin gelmesi için benim öncelikle iş konusunu halletmem lazım offff :2:

zahmet olcak ama sevgilimden yeni ayrıldım ilerde biri girecek mi hayatıma nasıl olcak onada bakar mısın tekkrrdan çok sagol çok teşkür ederim:)

zahmet olcak ama sevgilimden yeni ayrıldım ilerde biri girecek mi hayatıma nasıl olcak onada bakar mısın tekkrrdan çok sagol çok teşkür ederim:)

karşılıksız bir aşk var.ya da bir müddet açılamama durumu.ama bir yandan diğeri ile de yine görüşme, kararsız durumlar var.

peki olduğumuz yerden başka bir yere taşınacakmıyız bu olumlu haber sonunda ?
özel msjda yazmıştım eşim sınava girdi die. sınav sonucunda yanii

sizin ailede çok güzel mutluluk ve çok uyumlu, sevgi dolu karı-koca ilişkisi var.umarım ev işi de olur.ama sorun yoktu.öyleyse olacak istedikleriniz diyebiliriz.

meslek ne, nasıl bir iş arıyorsun?

ben önlisans pazarlama mezunuyum ama özel sektörde pazarlama alanında çalışmak istemiyorum diğer çalışabileceğim yer banka. bankacılık çok istiyorum ama kısmet işte

onun dışında banka olmazsa kpss ye girdim 80 aldım ama bu puanla atanmam zor biraz

ben önlisans pazarlama mezunuyum ama özel sektörde pazarlama alanında çalışmak istemiyorum diğer çalışabileceğim yer banka. bankacılık çok istiyorum ama kısmet işte

onun dışında banka olmazsa kpss ye girdim 80 aldım ama bu puanla atanmam zor biraz

evet kpss zor biraz.ama bankalar olabilir.arkadaşım banka çağrı merkezinden başladı, bayağı da ilerletti işleri 5 yılda.çok iyi kazanıyor şu sıralar.

konni benim gördüğüm senin etrafında, senin ilgi duyduğun biri idi.

arkadaşlar ben yine çıkmak zorundayım.Beşiktaş'ta birkaç arkadaş buluşup tarot bakacağız.

özelden mesaj atanlara akşam cevap yazacağım.

bazı arkdaşlar cevap yazmadığımı sanıyor.fakat konuda geçmiş sayfalara dönüş yaparlarsa görecekler.

bu arada dışarıda buluşup daha detaylı baktırmak isteyen varsa ya da telefonda bana özelden yazsınlar.

haydi görüşürüz akşama.

anlamadim sorumun cevabini:d iyi kafa buluyorsun he:KK60:

kafa mı buluyorum, aşk olsun.

sınavı sormuşsun.ben de kartta başından yıldızların aktığını ve arkasından bir nehirden taşmış bir mutlluk kupası gördüğümü ima etmiştim.tüm bu göstergeler kim bakarsa baksın senin isteklerinin olacağını göstermez mi?

benim yorumum sen sınavı alıyorsun, işler rahatlıkla gidiyor.

X