Tarot

renan ne ameliyatı bu kadar önemli olan.biraz bilgi ver, ona göre sorayım.

kartlar şunu söylüyor, yeniden doğmuş gibi oluyorsun ve arınıyorsun, artı kısmet çıktı arkasından.

tatlım problem yok.son gönderdiğin özel mesajı da aldım.iyi çıktı kartlarda.şimdiden geçmiş olsun.

ilişki devam ediyor, evlilik hala bakidir.sadece demek istediğim 2 yıl beklemeniz gerektiğini söylemiştin ya çocuk değişiyor belki de olgunlaşıyor bu zamanda.
büyük bir problem çıkmadı.

çok teşekkürler peki eski sevgilim konusunda bir gelişme var mı 2 bucuk yıl önce bitti o ayrılmştı bir daha hiçte görmedm ama bana bi özür borçlu olduğunu düşünüyorm =)

özelden aldım mesajı ve çok etkilendim.yarın daha zinde bir kafa ile açacağım ve özelden mesaj atma hakkım olunca sana oradan yazacağım.buradan yazılabilecek bir konu değil bana kalırsa.

kendine iyi bak.sana yarın dönececğim.

ilgin için çok teşekkür ederim :97:

ben çok kötüyüm ama teşekkür ederim ..

senin için kartların önerisi şu.ilgisini dağıtsın başka meselelere.yalnız kalmasın diyor.hep birşeyler ile uğraşırsan süreciiyi atlatırsın.güneş var sonunda.

ama bence yine de çok seviyorsan bu çocuğu- ben olsam söylerdim.ona göre belirlerdim bundan sonrayı da.kendine de acı çektirme.

sadece sorumuzu yazıyoruz demi ?bebek istiyoruz daha yeni 4 aydır ama bi engel ve daha çok geckme olck mı (bende ya da eşimde sorun gibi) die bakarsanız çok sevinirm şimdiden çook teşekkürler çok saolunn....

hiç pürüz yok.yıldızlar yağıyor.çok şanslı ve iyi bir dönem.bence sıkıntı yok bu konuda.

peki eski sevgilim konusunda bir gelişme var mı 2 bucuk yıl önce bitti 6 ay kdr birlkteliğimz olmştu o ayrılmştı bir daha hiçte görmedm bi ara aramştı soğuk davrandm arama dedm ama bana bi özür borçlu olduğunu düşünüyorm =)

canım bana da bakabilirmisin biz yaklaşık 2.5 senedir beraberiz bizimde evlilik düşüncemiz var yorum yaparsan kartlardan sevimirim şimdiden teşekkürler :)

erkek hazırlıklar içinde.çalışıyor, plan yapıyor ve sonunda mutlu son var.
umarım öyle olur.pürüz çıkmadı kartlarda.

öncelikle çok teşekkür ederim size ama bu ara malesef yanlız kaldım biraz.. özelden mesaj hakkım olduğunda özelden atabilir miyim biraz farklı durumlar... ama ben ne kadar çok sevdiğimi söylesem de onun için bir şey değişceğini sanmıyorum haksız olduğum bir konu yok ama o değşmiyor çok büyük sorunlarımz yoktu ..

o nasıl diye sordum, gayet iyi.ortak birşey yok size dair.herkes kendi dünyasında.

pencereçiceği

seni çok yormayacaksam banada bakabilir misin

ismim serpil erkek arkadaşımınkide mecnun
geleceğimizde ne gözükmekte birde benim iş ve maddi durumum nasıl gözüküyor

şimdiden çok teşekkür ederim

bende bi kaç sayfa önce yazmıstım eger işin yoksa bana da bakabilirmisin ? sevgilimle sonumuz ne olacak merak ediyorum açıkcası şimdiden teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…