Tarot

asevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
202
0
Mrb kızlar tarot falına baktırmak istiyorum tarot bakmayı bilen arkadaşlar varmı?

ben bakarım hem bugün evdeyim.Sorunuzu yazın, fakat net sorular olsun.belirsiz, ucu açık sorular olmasın.bu arada kartlarım çıkar benim.

merhaba canım bana bakar mısın. adım yağmur, biriyle yeni tanıştım ben aslan burcuyum, o ikizler. acaba aramızda birşey olabilr mi, olursa uzun sürer mi, onun adı da onur başka bilgiler gerekliyse yazabilirim

merhaba canım bana bakar mısın. adım yağmur, biriyle yeni tanıştım ben aslan burcuyum, o ikizler. acaba aramızda birşey olabilr mi, olursa uzun sürer mi, onun adı da onur başka bilgiler gerekliyse yazabilirim

baktım sana. benim kartlar bu onur adlı arkadaşın bir küskünlük, kırgınlık v.b bir duygu yaşadığı ve az da olsa hala devam ettiğini söylüyor.yakışıklı, sosyal bir çocuk olarak çıktı.sen dikkat et.bu çocuğun büyüsüne kapılmış gibi çıktın kartta.fakat çocuk için tek çıkan çok aşık olduğu biri varmış hala da izlerini taşıyor.
sen birşey yapmadan da ondan bir hamle yok gibi.yani eğer beklersen süreç uzun ve sonrasında başkası ile durumu olabilir.karar senin.

tabii bunlar sadece kart unutmalıyım.kendi varoluşumuzu yine kendimiz belirleriz.
başka sormamı istersen sorarım.bu arada kartları tekrar karıştırıp seçtim.onur için yine aynı kart çıktı.

Bana da bakabilir misin? Özelden bilgileri yolluyorum.

özelden bilgileri aldım fakat benim gönderme hakkım yok gibi bir şey dedi.buradan kısaca yazıyorum.Aşk var bu ilişki de .yoğun bir tensel çekim var.çocuk çalışkan, hazırlıkları tamamlamaya odaklanmış.kendini mutlu görüyor.iyi yani herşey.ama sadece küçük bir tartışma eğer doğru tavır almazsan büyeyebilir ve sizi kttü noktaya taşıyabilir diyor.kıymetini bil yani.

Yeterli mesaj sayın olmadığı için özelden gönderemiyorsun. Dediğin gibi hep tartışıyoruz. Çoğu da maddi problemlerden. Yine tartışacağız anlaşılan.
Sadece aşk üzerine mi bakıyorsun tarota? Benim maddi sıkıntım var bir türlü düzelmek bilmeyen. Onun için de kısa bakarsan memnun olurum. Maddiyatım düzelmeyince mutsuz oluyorum ve gelecek kaygısı başlıyor bende.

Son düzenleme:

tarota her konu ile ilgili bakabiliriz hatta bunların dışında genel 10lu bir açılım ile bakarız.ben daha çok buradan kolay olsun diye merak edilen
sorulara bakmaya çalıştım.maddi durumun ile ilgili ısrarlı 5 kart çektim.ama çoğunluğu parasal açıdan sana yeterli gelmeyen,
huzursuz, sıkıntılı sürece işaret etti.eldeki olanaklar, sahip olmak istediklerin ve istediğin yaşam standartı ile uyuşmuyor.hatta yoksulluğa işaret eden bir kart çıktı son olarak yalnız bu kart o kadar olumsuz değildir.hiç ummadığımız bir anda durumun değişebileceğine işaret ediyor.çünkü kırık camlardan ışık giriyor.
karttaki çocuk yüzleri durumun çok farkında değil, sağlıklı görünüyorlar.kısaca bu kart, tüm olumsuz maddi kaoşullara rağmen, hayata esprili bakmaktan, neşemizi kaybetmemiz gerektiğinden bahseder.bu dönem geçicidir.

bu arada benim kartlar normal tarot kartları değildir.8 yıl kadar normal tarot kartlarına baktım.ama 2 yıldır çingene tarotuna bakıyorum ve tarota uzun zamandır bakan ve iyi anlayan biri olarak bu kartlar harika.çok daha detaylı, çok daha çok anlamlı.öyleki eski tarotlara hiç elimi sürmüyorum bile.bunu da bana istanbul'da sosyetede bayağı ünlemiş fal bakan bir tanıdığım hediye etmişti.kendisine bakmam için.o da sadece bana bktırıyor.aile dostumuz
olmasından ötürü.

kayınpederim eşimin olan semtini beğenmediğimiz evi satıp bize ev almak istiyor satabilecek mi kısa zamanda evim olcak m? bi de eşim işinde yükselme istiyor yönetici olabilecek mi:) bakarsanız çok mutlu olcam

kayınpederim eşimin olan semtini beğenmediğimiz evi satıp bize ev almak istiyor satabilecek mi kısa zamanda evim olcak m? bi de eşim işinde yükselme istiyor yönetici olabilecek mi:) bakarsanız çok mutlu olcam

ev satma işi kritik bir noktada.kayınpeder iyi pazarlıkçı.bu iş oluyor.evinin olacağına dair kart çıktı.bir de eşinle sana çok güzel bir mutluluk var.herşey yolunda.bebek geliyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…