varrrrrr:)))) 10 yıldır severek bakıyorum,
superrrrrrbakabilir misin peki?:18:
superrrrrrbakabilir misin peki?:18:
okyanusderya banada bakarmısın çok ihtiyacımm varrr
elmaa13 canım baktırdın mı fal baktırdıysan nasıl dı?
elmaa13 canım baktırdın mı fal baktırdıysan nasıl dı?
baktıramadımki cnm okyanusderyaa cvp vermedi hiçç:26:
merhaba canım bana bakar mısın. adım yağmur, biriyle yeni tanıştım ben aslan burcuyum, o ikizler. acaba aramızda birşey olabilr mi, olursa uzun sürer mi, onun adı da onur başka bilgiler gerekliyse yazabilirim
tamam bakarım şimdi.biraz bekle.
Bana da bakabilir misin? Özelden bilgileri yolluyorum.
özelden bilgileri aldım fakat benim gönderme hakkım yok gibi bir şey dedi.buradan kısaca yazıyorum.Aşk var bu ilişki de .yoğun bir tensel çekim var.çocuk çalışkan, hazırlıkları tamamlamaya odaklanmış.kendini mutlu görüyor.iyi yani herşey.ama sadece küçük bir tartışma eğer doğru tavır almazsan büyeyebilir ve sizi kttü noktaya taşıyabilir diyor.kıymetini bil yani.
Yeterli mesaj sayın olmadığı için özelden gönderemiyorsun. Dediğin gibi hep tartışıyoruz. Çoğu da maddi problemlerden. Yine tartışacağız anlaşılan.
Sadece aşk üzerine mi bakıyorsun tarota? Benim maddi sıkıntım var bir türlü düzelmek bilmeyen. Onun için de kısa bakarsan memnun olurum. Maddiyatım düzelmeyince mutsuz oluyorum ve gelecek kaygısı başlıyor bende.
kayınpederim eşimin olan semtini beğenmediğimiz evi satıp bize ev almak istiyor satabilecek mi kısa zamanda evim olcak m? bi de eşim işinde yükselme istiyor yönetici olabilecek mi:) bakarsanız çok mutlu olcam