rica etsemmm banada bakabilirmisin sevgilimle sonum ne olacak
erkek hazırlıklar içinde.çalışıyor, plan yapıyor ve sonunda mutlu son var.
umarım öyle olur.pürüz çıkmadı kartlarda.
size kalabalıklaşma çıktı, söğüt ağacı altında aile olma.ben severim söğüdü.sanki diğer kart malesef şunu söylüyor.talihsiz bir olaydan bahsediyor.ilişkiye nazar değebilir dikkkat edin.
size kalabalıklaşma çıktı, söğüt ağacı altında aile olma.ben severim söğüdü.sanki diğer kart malesef şunu söylüyor.talihsiz bir olaydan bahsediyor.ilişkiye nazar değebilir dikkkat edin.
baktım sorduğunuz soruya.
eşinize hemengüz başında eylül ya da ekim gibi olumlu bir haber gelecek ve kartlar iki çocuğu sevindirmekte fayda var diyor.ağzından büyük laflar çıktıysa sevindirsin iki çocuğu.kartta çıktı.başarı ve onun mutluluğu paylaşan güzel bir kalablaık var.tebrik gelecek size.
pencereçiceği
seni çok yormayacaksam banada bakabilir misin
ismim serpil erkek arkadaşımınkide mecnun
geleceğimizde ne gözükmekte birde benim iş ve maddi durumum nasıl gözüküyor
şimdiden çok teşekkür ederim
yaş 28, birinden hoşlandım bir süre önce ama olmadı o..başlarda o da çok hoşlanıyor gibiydi oysa ki..çözemedim onu bir türlü..onunla ilgili birşeyler söyleyebilir misin bana acaba, bana karşı duyguları nedir gerçekte ?
bir de evlilik ne zaman acaba hayatımda ? aşk,iş birşey ler söyleyebiliyor musun bilmiyorum tam olarak sana ne yazmam gerektiğini..hayatımda başka biri olucak mı ? başka detaylar istersen yine yazarım cnm..
soru sorman lazım.
rica etsemmm banada bakabilirmisin sevgilimle sonum ne olacak
iş konusunda çok kadersizim ben hala iş bulamadım mezun oldum olalı onada bakabilir misin?
mesleğini bilmiyorum ama mutlu olacağın işi yapacaksın diye çıktı kartlarda.var mı böyle hayaşlini kurduğun bir iş.onun npeşinden gidebilirsin.iyi geceler.