- 16 Ağustos 2011
- 177
- 2
kafa mı buluyorum, aşk olsun.
sınavı sormuşsun.ben de kartta başından yıldızların aktığını ve arkasından bir nehirden taşmış bir mutlluk kupası gördüğümü ima etmiştim.tüm bu göstergeler kim bakarsa baksın senin isteklerinin olacağını göstermez mi?
benim yorumum sen sınavı alıyorsun, işler rahatlıkla gidiyor.
ben bakarım hem bugün evdeyim.Sorunuzu yazın, fakat net sorular olsun.belirsiz, ucu açık sorular olmasın.bu arada kartlarım çıkar benim.
sizin ailede çok güzel mutluluk ve çok uyumlu, sevgi dolu karı-koca ilişkisi var.umarım ev işi de olur.ama sorun yoktu.öyleyse olacak istedikleriniz diyebiliriz.
üzgünüm ama evlilik için çektiğim 3 kart da olumsuz.şöyleki ya geçmişta bitmiş kötü bir deneyim var bu etkiliyor bugünü ve geleceği.
ya da kiminle denemeye kalksanız hep arıza çıkıyor.biraz şanssızsınız bu konuda.sonbaharda sağlık meselesi ile gelişmler öıktı.ama bahsettiğiniz o estetik operasyon içinize sinmeyebilir.özellikle görüşlerini önemsediğiniz bazı kişiler doğallıktan yana.gerçi ben ameliyat ve estetik konularında yazmanktan çekinirim.
siz bilirsiniz.
tekrar evlilik sordum, sandık boş gösteriyor kartta.
juno, sınavı sormuşsun.sınavı kazanacağın çıkıyor.
hayır ve bu arada neden kızınızı bu kadar çabuk elendirmek istiyorsunuz.umarım onun yanında da bahsedip sıkmıyorsunuzdur. benim annem bana asla bu konuları açamaz daha doğrusu açmaz.
biraz hayal kırıklığına uğradım.bence hiç evlenmesin 21 yaşında kız.
benımkıde atlanmıs
bende ılıskı,iş ve evlılık uzerıne sormustum
slm , 1 yılı dolan bir beraberliğim var. ve cok kavga edıyoruz benı cok kısıtlıyor. Bu beraberliğin sonucunu merak edıyorum bızı neler beklıyor acaba
sevgi-celal
ben yazmıştım ama cvbını alamadım cvplarsan cok sevinirim
PENCERE ÇİÇEĞİİ DÜNDE YAZMŞTM MSJDA ATTM LÜTFN CVPLAR MSIN =)
ben gecen sene 2. dönem ev arkadaşlarımla kavga edip evden ayrıldım çok üzüldm psikolojim bozuldu hiç tahmn etmiyordum o geceyi... sokakta kalmştm resmen onlarda hiç alttan almadı gitme demedi ama ben 1 dk bile duramazdm zmnla barşma çabası oldu bi tanesinin çünkü sınıf arkdaşımdı (erkek) ama tepkisiz kaldım bi de kız arkdaşı var onunlada o gece tartışmştık ama ondan hiç bir adım göremedim zaten hakaret yağdıran kız olmuştu erkekle ağız dalaşı onlarla aram ne olacak
malesef ama kartlar bu çirkin olaya rağmen üçünüzü tekrar beraber gösteriyor.yine görüşüyorsunuz.küs kalmıyorsunuz.
çok sinir bir olay.bu kız bu kadar hakaret ettiyse bence kartları boşver.
canıma özele bakabilir misin lütfen..