Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece sorumuzu yazıyoruz demi ?bebek istiyoruz daha yeni 4 aydır ama bi engel ve daha çok geckme olck mı (bende ya da eşimde sorun gibi) die bakarsanız çok sevinirm şimdiden çook teşekkürler çok saolunn....
evlilik çıktı ilk çektiğim kartta.ama akraba mı bilemem.
sonunda evlilik var.herşey iyi sadece bu bahsettiğiniz zaman dilimi içerisinde çok üzüleceğiniz, kırılacağınız, güven problemi var.hatta bitirmeyi dahi düşüneceksiniz.ama sonunda yine de evlilik var hem de çok mutlu olarak.
arkadaşın kartlara göre kendince bir başlangıç yapmış.geçmişe çekmiş süngeri.yaşadığınız ilişki ve tekrar olması konusu ise hala düşündüğü, unutamadığı ama istemediği bir karanlık olarak çıktı.dönmek istemiyor.
yazdıklarınıza odaklanarak kafamda size dair bir imgelem yaratıyorum ve kartları karıştırıp soruyu soruyorum ve çekip yorumluyorum.sonuç şaşırtıcı ise tekrar karıştırıp tekarr çekliyorum.yine benzer yorumlar çıkıyorsa var bunda bir iş diyorum.
merhaba pencerecicegi,
34 yaşımdayım, öğretmenim.sağlık ve evlilik durumu ile ilgili gelişme olacak mı hayatımda? sağlık derken, estetik operasyondan bahsediyorum..
zaman olarak veremiyormusunuz?:44:
mrhb beni hatrladn mı çıkmAn gerekmişti bnde soramadım bnm için çektiğin kartta değişim görmştn karşı taraftan hani 2 yıl gibi bir zamana yaymştk evliliğimizi peki bu değişm ayrılığa etken mi yoksa deişmini kabl edip evlenecek miyz yani evlilk var mı varsa ne kdr bir süre
cnm mrb, bana da bakabilir misin acaba ?