Tarot

bir de isim flan söylemedk neye bakıyorsnz merak ettm sadece

yazdıklarınıza odaklanarak kafamda size dair bir imgelem yaratıyorum ve kartları karıştırıp soruyu soruyorum ve çekip yorumluyorum.sonuç şaşırtıcı ise tekrar karıştırıp tekarr çekliyorum.yine benzer yorumlar çıkıyorsa var bunda bir iş diyorum.

21 yaşındayım adım eda öğrenciyim..2.5 yıllıktı ilişkim ayrıldık o istedi çok severdik biribirimizi.. bna karşı ne hissediyor hiç dönmicekmiş gbi hissediyorum.. bi

canım pekı ben bu sene sark gorevıne gıdecekmıyım onada bakarmısın polisim de bırde nasıl bı yere cıkacagı hakkında gorunuyormu

merhaba pencerecicegi,
34 yaşımdayım, öğretmenim.sağlık ve evlilik durumu ile ilgili gelişme olacak mı hayatımda? sağlık derken, estetik operasyondan bahsediyorum..

Son düzenleme:
renan senin arkadaş haksızlığa uğramış ama düzelecek barış çıktı.onlar birbirlerinin kısmeti.

öteki mesele içinse birşey söylemek istemiyorum.sonuçta sağlık, ameliyat ciddi meseleler.en doğrusunu sen ve doktorun bilirsiniz.

çok tanıdık geldi bana hikayen.kaybetme korkusu insanı dört bir yandan saran ve çok uzun süren bir duygudur.

neyse bir kez daha yazıyorum ben akrep burcu,kızım 21 koç burcu koç,evlilik ne zaman kızım için,ne zaman erkek arkadaşı olacak,yakın akraba mı?bir türlü şimdiye kadar kimseyi bulamadı....

Son düzenleme:
para meselesinin düzelmesi için biraz daha zaman var diyor.güçlü olmanız gereken bir dönem.
ama bebek için güzel gelişmeler var.sonu çok mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…