Tarot

sadece sorumuzu yazıyoruz demi ?bebek istiyoruz daha yeni 4 aydır ama bi engel ve daha çok geckme olck mı (bende ya da eşimde sorun gibi) die bakarsanız çok sevinirm şimdiden çook teşekkürler çok saolunn....

sadece sorumuzu yazıyoruz demi ?bebek istiyoruz daha yeni 4 aydır ama bi engel ve daha çok geckme olck mı (bende ya da eşimde sorun gibi) die bakarsanız çok sevinirm şimdiden çook teşekkürler çok saolunn....

bnm burcum yengeç eşim kova saolunn şimdidenn....

arkadaşın kartlara göre kendince bir başlangıç yapmış.geçmişe çekmiş süngeri.yaşadığınız ilişki ve tekrar olması konusu ise hala düşündüğü, unutamadığı ama istemediği bir karanlık olarak çıktı.dönmek istemiyor.

ben çok kötüyüm ama teşekkür ederim ..

cnm mrb, bana da bakabilir misin acaba ?

özelden bilgilerimi yolladım mesaj sayısı 88 olduğu için özelden cevap veremeyeceksin sanırım..
buraya kamp kurdum cevabı buradan verirseniz okuyacağımm
şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba pencerecicegi,
34 yaşımdayım, öğretmenim.sağlık ve evlilik durumu ile ilgili gelişme olacak mı hayatımda? sağlık derken, estetik operasyondan bahsediyorum..

üzgünüm ama evlilik için çektiğim 3 kart da olumsuz.şöyleki ya geçmişta bitmiş kötü bir deneyim var bu etkiliyor bugünü ve geleceği.

ya da kiminle denemeye kalksanız hep arıza çıkıyor.biraz şanssızsınız bu konuda.sonbaharda sağlık meselesi ile gelişmler öıktı.ama bahsettiğiniz o estetik operasyon içinize sinmeyebilir.özellikle görüşlerini önemsediğiniz bazı kişiler doğallıktan yana.gerçi ben ameliyat ve estetik konularında yazmanktan çekinirim.
siz bilirsiniz.
tekrar evlilik sordum, sandık boş gösteriyor kartta.

zaman olarak veremiyormusunuz?:44:

hayır ve bu arada neden kızınızı bu kadar çabuk elendirmek istiyorsunuz.umarım onun yanında da bahsedip sıkmıyorsunuzdur. benim annem bana asla bu konuları açamaz daha doğrusu açmaz.

biraz hayal kırıklığına uğradım.bence hiç evlenmesin 21 yaşında kız.

mrhb beni hatrladn mı çıkmAn gerekmişti bnde soramadım bnm için çektiğin kartta değişim görmştn karşı taraftan hani 2 yıl gibi bir zamana yaymştk evliliğimizi peki bu değişm ayrılığa etken mi yoksa deişmini kabl edip evlenecek miyz yani evlilk var mı varsa ne kdr bir süre

renan ne ameliyatı bu kadar önemli olan.biraz bilgi ver, ona göre sorayım.

kartlar şunu söylüyor, yeniden doğmuş gibi oluyorsun ve arınıyorsun, artı kısmet çıktı arkasından.

temiz sayfa açmış öyle mi peki benle ilgili bir kart çekebilir misiniz benim karşıma yine o mu çıkacak yoksa başka biri mi ?

canım bana da bakabilirmisin biz yaklaşık 2.5 senedir beraberiz bizimde evlilik düşüncemiz var yorum yaparsan kartlardan sevimirim şimdiden teşekkürler :)

aa pencereçiçeği sen mi bakıyorsun bana da bakar mısıınn
sevgilimle mutlu olacak mıyız evlilik görünüyo mu :))

kova burcuysan zaten düzgün birini bulursun.evde iki kova var da.sana da öyle bir adam çıktı. eli para tutan biri.avukat olabilir.ya da benzer bir meslek grubu.

ilişki devam ediyor, evlilik hala bakidir.sadece demek istediğim 2 yıl beklemeniz gerektiğini söylemiştin ya çocuk değişiyor belki de olgunlaşıyor bu zamanda.
büyük bir problem çıkmadı.

bütün hayatımı etkileyen çok karman çorman bi ilişkim var ilerisi için bana ne görünüyor acaba düzene girecek mi hayatım ? cevap verirsen çok sevinirim.

cnm mrb, bana da bakabilir misin acaba ?

yaş 28, birinden hoşlandım bir süre önce ama olmadı o..başlarda o da çok hoşlanıyor gibiydi oysa ki..çözemedim onu bir türlü..onunla ilgili birşeyler söyleyebilir misin bana acaba, bana karşı duyguları nedir gerçekte ?
bir de evlilik ne zaman acaba hayatımda ? aşk,iş birşey ler söyleyebiliyor musun bilmiyorum tam olarak sana ne yazmam gerektiğini..hayatımda başka biri olucak mı ? başka detaylar istersen yine yazarım cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…