Tarot ve çakra kartı açıyorum...

özelden yazmıstım size ama ismimi yazmayı unutmusum.reyhan ismim.
umuyorumki kendi listenizin içinde varımdır
kolaylıklar dilerim

canım benim için de kart açar mısın. Çok sıkıntılıyım. Geceleri uyuyamıyorum..bilgilerimi özelden yazıyorum.

canım gecelerı gercekten uyuyamıyorsun.sureklı bır kaybetme korkusu ve hatta bunun acısı var. düşünürken resmen canını yakıyorsun. bu endişe halı senı daha da sıkıyor ve sunu soyleyeyım belkı farkında değilsindir ama ciddi bir depresyondasın. bir değil iki değil uykularında bölünmeler, sureklı yorgun mutsuz bir hal ve ne yapacagını şaşırmış bir zihin var.
düşüncelerınde hep bir telaş var. birini çözüme kavusturmadan diğer derdini düşünüyorsun. onun da çözümü yokmuş gibi göründüğünden sen içinden çıkamayacagını düşünüp gene ellerınle kalbıne soktugun bıçağı döndürdükçe döndürüyorsun...
dile getiremediğin sözlerin var bunu ona soylemeyı ıcını bosaltmayı ıstıyorsun ama buna daır hamle yaptıgında hep tartısmalar ve kavgalar oldugundan gerı cekılmıs gibisin.
aslında bu tartısmalar evet sorunu gösterıyorlar ama bu catısmayla aslında zıhnınde ısıkların yanması gerekıyor olabılır...
sen artık elım bır ıs tutsun istiyorsun o eşiği atlamak istiyorsun.. ama dur oraya gelecegım.

sana yakın gelecekte de kartlar eger fıkırlerını değiştirmezsen fıkırlerın senın kımyanı degıstırmeye devam edecekler dıyor. kaybetmek konusundakı endıselerın senı dıbe çekıyor cunku.
sen bılerek farkında olarak ama mutsuzlukla kendını degersız gormek yönündesin. ama şunu düşün ancak sen olduğun için, olduğun gibi oldugun için sevilmek senı de doyuracak. ve sen olduğun için seni seven insanlar girecekler de hayatına. sadece bıraz sabır.

sadece beklemen olayların yönünü baskasının değiştirmesini beklemen bıraz senı zayıflatan bı sey. buna da dıkkatını cekmek ısterım.

ama senın oyle bır donemın gelecek kı sen artık rısk almaya baslayacaksın. içindekı ses ne dıyorsa onu yapmaya baslayacaksın ve fıkırlerının açıldıgını, sezgisel gücünün sana yol gösterdiğini göreceksın. ve sonra kendını yenıden ınsa etmen gerekecek, artık sınırlarını yıkmak ısteyeceksın.

s. ıle ılıskınız konusunda,, -umarım yanılıyorumdur ama ılk acılımda da sonrakılerde de arayı bır kadının bozdugu yönünde hisler oluştu içimde. bu bır koç kadını olabılır. ates grubu ama koç gibi sankı. aslan yay da olabılır.
çok ıyı nıyetlı bır yorumla bu kız ona alttan alttan gaz veren biri de olabılır. ama sanıyorum kı bır aldatılma olmuş. cunku sen haksızlığa uğratılmışsın s. tarafından. ve sonrasında senın bır kaplan gibi ustune gitme durumun var. yanı hukmetmek ıstıyorsun. çok çok üzgünüm ama ılıskınız konusunda umut vermıyor kartlar.

senın öz-değerini algılaman gerekıyor. doğrusunu istersen sen bu kişiyi kaybetmemek konusuna takık gibisin. yanı takıntı halıne dönüşmüş. oysa senın cok daha guzel yolların var..

hanı sıgarayı bırakmaya calısanlar bır zararlarını dusunur vazgecer sonra da kokusunu mu tadını mı artık neyse o onu ararlar ya, sen de s.den vazgecmeye cabaladıgın vakıt boyle git-geller yasayacaksın. ama bu cok normal bunun ıcın de kendıne kızma. sadece dikkatini çekmek istediğim nokta, bunun artık "bağımlılığa" dönüşmüş gibi olması.

iş konusunda üç aylık ve 1 yıllık olarak baktım,,

nasıl bılıyor musun sen boğayım demıstın ama cok su enerjısı alıyorum senden. cok duygulusun cok hassassın. ve bir konuda dipte hissediyorsan diğer konuda da yuzeye cıkamıyorsun. ruhunu iyileştirdiğinde umuyorum kı tum ıslerın duzene girecek.
üç ay içinde en alttan baslayacagın çok emek vereceğin bir işin olabılır gibi görünüyor. alttan baslamak derken de hanı cıraklık gibi düşün sen bu işi en basından öğreneceksın çaba sarfedeceksın ve senı daha da yukarıya tasıyacak bu ıs. zaman konusunda esnemeler olur, dediğim gibi senın kendını ıyılestırmene bağlı cunku.. sadece sabret kardeşim...

sımdı sana müjde :)

eger yenıden baslamaya nıyet edersen, bir hava grubu erkeği sana doğru gelecek,, bu kısıyle cok tatlı bir iletişiminiz olacak ve sen bu kısıyle birlikte asıl hayatına asıl dunyaya gözlerını acmıs gibi olacaksın. sen gözlerını yenı acmıs bır asık olarak kendını arama yoluna bas koyacaksın ve ıcındekı guc sana devam edecek gücü de verecek.
bu erkek bır kere değil birkac kere cıktı belkı tanıdıgın bırı de olabılır senı ızleyen. gözlerın ağlamaktan şiştiği için bakmak ıstemıyorsun galıba. o gözlere sürmeler yakısır :))

hayırlara cıksın...

emelciğim tabıı kı bakarım da neden her seyı anlatıyosun :)))))))))) bırak da ben anlatayım elımden geldiğince. :)

çok teşekkür ederim canım. resmen beni anlatmışsın. başka bir kız konusu da doğru. artık bıktım usandım. ben ben olmaktan çıkmaya başladım.
anlattıklarının bir çoğu doğru.açtığım tarot açılımlarında benimle ilgili kartlarda hep su grubu çıkıyor. su grubunun yoğun bir etkisi var.
ben olayları akışına bırakmaktan çok yön vermeyi severim. beklemek beni zayıf düşürüyor.
inşallah hava grubu erkekte doğru çıkar. kendisini merakla bekliyorum. çok teşekkür ederim canım. yüreğine sağlık.

sözde en çok ihtiyacı olanlara öncelik dıyordu benımkı arada kaynadı gıttı :44:

bu kadar olur,sanki beni tanıyor ,yaşadıklarımı biliyorsun gibi birebir dediklerin doğru,söylediklerini dikkate alacağım,yüreğine sağlık çok teşekkür ederim,mevla ne muradın varsa versin ...

......................................................

Son düzenleme:
ne olur müsait olunca bana da bak sıkıntıdan eriyorum bitiyorum bilgilerimi özelden yazdım

sözde en çok ihtiyacı olanlara öncelik dıyordu benımkı arada kaynadı gıttı :44:

ıyı kı kaynamış gitmiş bosuna emek sarfetmemişim... bazılarınız cırkınlıgınızı saklayamıyorsunuz böyle işte...

bu kadar olur,sanki beni tanıyor ,yaşadıklarımı biliyorsun gibi birebir dediklerin doğru,söylediklerini dikkate alacağım,yüreğine sağlık çok teşekkür ederim,mevla ne muradın varsa versin ...

çok güzelsın. cook tesekkurler. hakkında hayırlısı olsun. ne zaman ıstersen ulaşabılırsın bana. sevgiler.

Merhaba,
Ben Serap. Orta boylu rekli gözlü beyaz tenli sarışın bir bayanım. Burcum yengeç. Evliyim ve eşimle çocuğumuz olsun istiyoruz fakat henüz hamile kalamadım fizyolojikk açıdan bir sorun yok ama olmuyor,ne zaman hamile kalırım? Birde maddi açıdan sıkıntılarımız var şuan bulunduğumuz şehirden ayrılıp başkaşehre taşınmayı düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz çok kararsınız hayatımıza yön veremiyoruz bu yüzden uykularım kaçıyor. Böle işte canım eğer banada bakarsan çok sevinirim. Allah seninde gönlüne göre versin. Mutluluklar üzerinden eksik olmasın...

cocoon posta kutunuz dolu özelden yazamıyorum rica etsem boşaltrmısınız bende atayım bilgilerimi

Canım ilk gün özelden bilgilerimi yollamıştım gerçekten sıkıntılıyım sevgilimle aramız kötü moralim bozuk tekrar attığım özel mesaja ve şuanki durumuma bakarak falıma bakar mısın :26:

canım birkonuda yardımna ihtycm var nezman buraya bakıcaksın sanırım işin var raahtsız ediyorum cocoon ama

selam : )

özelden yazdim bende gönderildir diyordu ama kutun dolu diye okuyunca yine yazma hissayetinde bulundum burdan bil diye sadece :S:S cok oldum biliyorum hehe neyse kolay gelsin... :):)

cocoon ben de dün yazmıştım özelden bilgilerimi.
Perşembe günü benim için çok önemli. 1 gün kaldı.
O açıdan bir daha mesajıma bakarsan sevinirim.
Buraya hiç yazmadım diye belirtmek istedim. :/

sen sezgılerı kuvvetlı bırısın. ve vızyonlar da goruyorsun. bu vızyonlar yakın gelecekte yenıden sana yol gosterecekler. ruyalarına dıkkat. sorunlarının çözümünü ordakı ısaretlerle bulabılırsın.
bir yol ayrımında durmuşsun o yola gırsem mı yoksa bıldık yoluma devam mı etsem dıye dusunuyorsun. hiçbir şeyden zevk alamadıgın ve sankı umutlarını tek bır seye -aska- endekslediğin bir zamandasın.
sordugun kişi maddi şeylere çok fazla onem veren biri. özellıkle paraya cok deger verıyor. ve ıyı nıyetlı bırı oldugunu düşünmüyorum. haz düşkünü biri.
senı beğenıyor etkılenıyor ama bu senın aradıgın, istediğin biçimde değil. yanı cok cıddı oldugunu buyuk bır askla sana geldıgını cok saf duygularla yanında olmak ıstedıgını dusunmemen senın yararına olacak. sen gelecege guvenle bakacagın sağlam temelı olan bır ask ıstıyorsun.
heyecanlı bır evreden sonra soguma baslayacak. kuskuların senı sogutacak bu kısıden. ve sen zor oldugunu bılerek veda edeceksın bu meseleye. hayır demeyı deneyımlemen gerekıyor...
acı olsa da sonrasında sana yarar saglayacak o kararı vereceksın gibi görünüyor. yanı duygularının aksıne olan karardan bahsedıyorum...
pembe gözluklerı aman takma dıyor kartlar sana.

ruyalarına ve bılıncdısı ısaretlere dıkkat et, ruyalarını yaz ve sonrasında da etrafını gozlemle. ısaretlerı goreceksın.

senın de sezgılerın kuvvetlı, o açıdan yarınkı gorusmede havayı ıyı koklamanı dılıyorum. umarım hakkında hayırlısı olur.

yazmayı unuttum bu adam cok zekı bı tıp. manıpulasyonda cok ıyıdır. umarım yanılıyorumdur hakkında..

Son düzenleme:
cocoon ne olursun beni göz ardı etme. lütfen yazacaklarına o kadar ihtiyacım var ki,bilgilerimi yazmıştım zaten, kişileri kendince sıraya koyduğunu biliyorum ama meraktan da ölüyorum:18:

Teşekkürler canım.
Zaten yarın görüşüp iletişi keseceğim. Kararımı verdim bile.
Aramızda kötü olan hiçbir şey yok gerçi ama ben yine de uzak durma taraftarıyım.
Hiç görüşmemek daha iyi olacak benim için.
Ben de deli divane aşık olmadığım için acı vereceğini sanmıyorum.Çok merci. :)

"öylesıne" baktırdıgın ıcın cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…