Tarot ve çakra kartı açıyorum...

merhaba canım banada kart acar mısın?
son 2.5 aydır hayatım alt ust oldu.once dugunume 20 gun kala kaza gecırdım sonra rahatsız oldugumu ogrendım sonrada dugun gunu nısanlımla ayrıldım.
26 yasındayım kova burcuyum 1.62 boyunda esmer ve kıvırcık saclıyım
nısanlımın 34 yasında basak burcu 1.78 boyunda esmer oda

ozel msjlara da baktım ama bulamadım,, ısımlerınızı de yollayabılır mısın?

Canım merhaba rica etsem bana da bakabilir misin?Adım Ayşe 1.57 boyundayım 47 kiloyum beyaz tenli kahve saçlıyım kahverengi gözlüyüm.Aslan burcuyum. Maddi konuda sıkıntılarımız var okuyorum annem de rahatsız ve son senem ve okuduğum şehirde çalışmak istiyorum maddi problemlerimiz annemin durumu iş bulmak geleceğimle ilgili kafamda bi sürü sorular var bakarsan mutlu olurum.Çok tşk ederim:KK71::KK71::KK71:

çok çok teşekkür ederim

dediklerinin hepsi kesinlikle doğru tam benim hissettiğim gibi
yalnız h nin babası yok abileri var baskı yapan sıkıntı veren onlar
karakter analizlerin tam yerinde nokta atışı tamamen
eline diline sağlık

doğrudur canım baba yoksa babalık yapan bırılerı var, abıler olmasa amcalarıdır fılan...

hakkınızda hayırlısını diliyorum.

böyle geri-dönüşler cok ıyı oluyor, cok tesekkurler :)

bende bekliyorum takipteyim :)

concon bana da bakabilir misin ? bende beklemedeyim ...
sıraya kaynak yapmayın kızlar :KK14: sırayla :KK14: parayla değil ...

hayır sırayla da değil. galıba anlatamıyorum sıze derdımı. buraya her yazana bakılacak ya da burdakı yazma sırasına gore bakılacak gibi bir durum yok.
kendımce yaptıgım sıralama var.
ne okuyorsunuz ne anlamaya calısıyorsunuz....

cocoon ben de dün yazmıştım özelden bilgilerimi.
Perşembe günü benim için çok önemli. 1 gün kaldı.
O açıdan bir daha mesajıma bakarsan sevinirim.
Buraya hiç yazmadım diye belirtmek istedim. :/

Son düzenleme:
concon bana da bakabilir misin ? bende beklemedeyim ...
sıraya kaynak yapmayın kızlar :KK14: sırayla :KK14: parayla değil ...

bu nasıl bir üsluptur yahu? burada daha öncelikli problemi olan insanlara bakıldığının farkındayım ben sadece takipte olduğumu bildirdim.herkesin sorunu kendine göre çok önemli.Musait olduğunda sıram geldiğinde banada bakılacağının farkındayım :)

hayır sırayla da değil. galıba anlatamıyorum sıze derdımı. buraya her yazana bakılacak ya da burdakı yazma sırasına gore bakılacak gibi bir durum yok.

şaka yaaa şaka yaptım yani
okumadım bi şey kendince takıl yaptığın sıralamanda da beni atla ...

bu nasıl bir üsluptur yahu? burada daha öncelikli problemi olan insanlara bakıldığının farkındayım ben sadece takipte olduğumu bildirdim.herkesin sorunu kendine göre çok önemli.Musait olduğunda sıram geldiğinde banada bakılacağının farkındayım :)

bende takipte olduğumu bildirdim :KK53::KK53: ve 2 gündür takipteyim :KK1::KK1:

tafra yapıyorum gibi algılanmasını ıstemem ama boş sözler etmek de istemiyorum kımseye.
umut vermek değil ki niyetım herhangı bır konuda, ben anı anlatmak ıstıyorum.
ulasması gereken ınsanlar ulasıyorlar bana ve bundan cok memnunum.
burdan ya da özel msjla yazan hemen herkesı kayda aldım. defterıme yazıyorum bılgılerı. yanı ben bu konuyu cıddıye alıyorum.
ama gören gözler de anlayacaktır, aa fal bakan var deyıp yazanlar, oylesıne kelam edenler kendılerını gosterıyorlar.
ben neden yorulayım kı onlar ıcın.

Son düzenleme:
ozel msjlara da baktım ama bulamadım,, ısımlerınızı de yollayabılır mısın?

selam canım ozelden msj atamadıgım ıcın burdan yazmısdım...adım emel nısanlımın adı hammad
gercekten cok kotu durumdayım bakmayı kabul ettıgın ıcın tesekkur ederim
durumu tekrar ozet geceyim 2.5 ay once trafık kazası gecirdim ve kontroller srasında baska bı rahatsızlıgım ortaya cıktı amelıyat olmam gerekiyor
kazayı yaptıgımda nısanlıydım dugunume 20 gun kalmısdı dugun gunude ailesinin sebep oldugu bi konu guzunden nısanlımla tartısıp ayrıldık
onu hala cok seviyorum onunda benı sevdigini biliyorum ama elimiz kolumuz baglandı sankı birbirimizi sevsek istesekde aramızda bi sürü engeller var kalbim gururum cok kırık ama ondan vazgecmeyı dusunemıyorum bile ne olucak bize boyle bitsin istemiyorum hic bitsin istemiyorum...

Son düzenleme:
Canım mesaj kutun doluymuş o yüzden buraya yazdım,sana çok zahmet verdim...:KK30:

Canım haklısın evi satmayı düşünüyorum da nerede alacağımda çok kararsızım...Benim 2 oğlum var:44:Büyük 24 yaşında evlenince ayrı oturacak haliyle...O yüzden satma fikrine karşı çıkmıyor ancak kız arkadaşı Ankara lı bazen oraya yerleşelim anne diyor,ancak küçük oğlum öss ye hazırlanıyor nereyi kazanır bilemiyorum...Acaba il dışı mı olacak taşınmamız:44:Kararsızlıklarım bunlar kafam çok karışık bu yüzden...Dertlerimle seni de sıktım kusuruma bakma..Hakkını helal et...Teşekkür ederim,bu yazdıklarımla ilgili bakarsan sevinirim...:KK16:

o sıralama da bende varmıyım?

Canım mesaj kutun doluymuş o yüzden buraya yazdım,sana çok zahmet verdim...:KK30:

Canım haklısın evi satmayı düşünüyorum da nerede alacağımda çok kararsızım...Benim 2 oğlum var:44:Büyük 24 yaşında evlenince ayrı oturacak haliyle...O yüzden satma fikrine karşı çıkmıyor ancak kız arkadaşı Ankara lı bazen oraya yerleşelim anne diyor,ancak küçük oğlum öss ye hazırlanıyor nereyi kazanır bilemiyorum...Acaba il dışı mı olacak taşınmamız:44:Kararsızlıklarım bunlar kafam çok karışık bu yüzden...Dertlerimle seni de sıktım kusuruma bakma..Hakkını helal et...Teşekkür ederim,bu yazdıklarımla ilgili bakarsan sevinirim...:KK16:

su ara gercekten aklınız cok karısık ve bunalımda gibisiniz. doğrusu zor da bır kadınsınız. bu konu cocuklarınızla istişare ederek altından kalkacagınız bır konu. ve dusunmek ıcın epey zamanınız olacak. 3 yıllık bır surecte sızın ıcın zorluklar var. ama burda asıl görmenız gereken bu ev konusunu cocuklarınızla çözmeniz. cunku ev konusunda anlasmazlıklar boyle bitecek gibi görünmüyor. satılması da buyuk oranda olumsuzluk gibi duruyor. aslında oncelıklı olarak sızın kendınızı dönüştürmeniz gerekıyor bu surecte. cunku cocuklarınızla aranıza duvarlar örülmüş. soyleyeceklerım bu kadar umarım anlatabılmısımdır. saygılar..

umarım şansım vardır.)

adım handan. 35 yaşındayım bekarım. balık burcuyum... 155 boyundayım minyonum . buğday tenliyim. çevreme göre çok tatlı,şeker ,güzel gibi bir bayanmışım. ama hala bekarım:KK43:((((
mutsuzm . hayatımda biri yok. öyle işte.bana da fırsat buluncA bakarmısın?

cocoon sıralamanda bende var mıyım*özelden atmıştım mesaj:18:

X