Tarot ve çakra kartı açıyorum...

cocoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
319
5
gercekten ıhtıyacı olan kısıler ıcın yapacagım bunu. ıstedıgım sey sadece dürüst ve samimi olmanız.
bazen öyle zamanlar oluyor ki ne yapacagımızı ne yöne bakacağımızı bilemiyoruz. öyle zamanlarımızda bir kahveye enerjiyi yukleyerek ya da kartlardan yardım almaya calısarak biraz da olsa içimizin sancısını dindirebiliyoruz.
dertlerım oldugunda buraya fal yukledım ya da bazı arkadaslarla özel olarak görüştüm ve cok guzel ınsanlarla tanıstım.
bu konu, bana bakarsanız benım de sıze fal bakacagım bir konu değil. ciddi sıkıntıları dertlerı olan ınsanlar ıcın belkı ufacık da olsa yardımım dokunur umıdıyle acıyorum.

/ gunde 1 ya da 2 kısı ıcın acılım yapacagım/

bu sebeple burda sıraya girilmesinin hiçbir ehemmiyeti olmayacak benım acımdan. gönülden kopan bir sey oldugu için kımse "hak" aramaya kalkmasın.
karsımda olmadıgınız ıcın sıze odaklanmam zor oluyor bu yuzden "ısmınız" , görüntünüz yasınız burcunuz gözumde sızı canlandırmam ıcın gereklı olanlar.
spesifik olarak sorularınız olması çok daha iyidir, burdan ya da özelden yazarsanız güzel olur.
çakra kartları da olumlama cumlelerı barındırıyor ıclerınde. yararı dokunacagından emınım.

ha bir de ricam şudur: söyledıklerımın doğru taraflarını da eksik ve yanlış taraflarını da belirtmeniz.

haydi bakalım :)

Son düzenleme:
ilk ben olayım o zaman 160 boyundayım kahverengi gözlüyüm burcum akrep aklımdaki kişiyle aramda bir şeyler olur mu şimdiden çoook teşekkürler ama ben sana belki dönemem çünkü her zaman bilgisayara giremiyorum şimdiden çook sağol

bilgilerimi yolladım :) şuanda zor durumdayım bugün acayip mutsuzum......

1.68 boyunda kahverengi saçlı kahverengi gözlüyüm başak burcuyum 19 yaşındayım.biri var düşündüğüm onla bir şey olacak mı veya o değilse de başka bir aşk görünüyor mu bakarsan sevinirim.bakmazsan da canın sağolsun :)

bugunluk ıkı kısıye sozumu verdım. onlara bakacagım.

burcucugum askla ılgılı cok karmasık değilse bakmama fikrim vardı ama inceliğin için bakacağım sana :) düşündüğün kişinin de bilgilerini verirsen guzel olur.

bir de kızlar asıl onemlı seyı soylemeyı unuttum: lutfen ısmınızı de yazın :))

attım isimleride ay ben heyecan yaptım

bilgilerimi özelden yazıyorum bakarsan çok çok sevinirim

çok teşekkür ederim :) o kişi uzun boylu siyah saçlı kahve gözlü teni açık gibi.yaşını tam bilmiyorum ama 24-25 civarı.ismini vermesem olur mu çünkü arkadaşlarım da giriyor bu foruma :))

canım benim için de kart açar mısın. Çok sıkıntılıyım. Geceleri uyuyamıyorum..bilgilerimi özelden yazıyorum.

canım rica etsem banada bakar mısın? çok kötü bi süreçteyim de yardımcı olursan çok sevinirim özelden bilgilerimi atıyorum

benim içinde kart açarmısın acaba. bilgilerimi yazıyorum özeline. teşekkür ederim şimdiden..

şu an sadece kaybettıklerını gördüğün umutlarına yuz çevirdiğin bir dönemde gibisin.
kayıplarını kafanda çok fazla buyutuyorsun ve elındekılerı yanı yeteneklerını ve senı buyuten seylerı gözden kaçırıyorsun. kazanmaya calısmak da ıstemıyorsun sankı durdugun yerde oylece kalmak ve tum dertlerı unutmak ıstıyorsun. ama sıkıntılar gozlerını kapadıgında yok olmuyorlar. gözlerını acarsan karsında belkı kapalı kapılar göreceksin ama biraz daha çevir başını bak orda açık kapılar da var :)
sana engel olan tek sey su an kendınsın. kendı fıkırlerın. senı sureklı yerın dıbıne çeken, sana yetersızlık hıssı veren düşüncelerın. sadece kendını dınleyerek kendını tanıyarak ustesınden gelecegın zamanlardasın. baska seslere ve kendınden çıkan o cırkın ve bağıran sese yol ver sadece. senın ıcınde bır bulbul var ama sen onun ağzını kapatmışsın...
sen dostluğa hoşgörüye uyuma cok fazla önem veren birisin. dınlemeyı seven yardımı seven ve hakka cok fazla deger veren. lakın konu kendı duyguların oldugunda sankı bır duvara toslamış gibisin. kendını ıfadede zorlanıyorsun. hatta saklanıyorsun. duygusal ıhtıyacların karsılanmamıs ya da engellenmıs bır seyler olmus ve sen cok fzla ıcınde yasayan biri olmuşsun. belkı zaman zaman sen bıle duygularına erişemiyorsun.
belkı cok ozel olacak ama annenle sıkıntılı bır ılıskınız mı var? bunu gercekten merak ettım. atak girişken dominantbır annen mı var... sankı bır catısma var gibi.
sen babacı kızlardansın galıba :)
olmamıs pek cok seyı sankı olmus gibi zıhnınde canlandırıp uzulebılıyorsun. olumsuzluklar hep ılk aklına gelenler. kendıne kotuluk edıyorsun. duyguların cok cok hassas ve cok yogun ama gostermede sorun yaşıyorsun.
bunun yanında senın sanata ve estetiğe düşkün oldugunu düşünüyorum. zarif çekici bir kadınsın.
kartlar senın cıkıs yolunun zıhınsel berraklık ve kavrayıstan gectıgını soyluyor. sadece ızle dıyorlar bır sure. kendını duygularını ve çevrenı. dınle ve soyledıklerını duy.
ruhsal manada ilerliyor yorumlar cunku buna ısaret var sureklı. sen bu zamanı gercekten ıyı degerlendırmelısın. cunku hazırlık yapmaya baslaman gerekıyor. kendıne yolculuk ıcın bır an once toparlanman gerekıyor. cunku sonrasında sana cıddı bıcımde bır akıcılık vadedıyor hayat. vererek hoşgörüyle ve ayaklarını yerde hıssederek, yerın altındakı topragı, o dinamıklıgıne ragmen mıhlanmıs görünen toprağı hissetmen gerekıyor.
bılıyorum kı artık sunları bırak da kesın bır sey soyle dıyorsun :))
egıtım konusunda kartın geldı : bır tamamlanıs ve ileri adım atma evresı gelıyor. sen okulunu bıtırıyorsun. kendını kanıtlayacaksın. bu acıdan cok zorlanma hıssetmıssın belkı cevren de senı bu konuda ateşlemiş. sınavını verecek basardıgını göstereceksın. ve sonrasında yenı deneyımler yenı bır cevre gelıyor gibi.
sen bana meslek konusunda bir şey sordun. onun cevabı olur mu bılmıyorum ama harıtana baktıgım ıcın bunu soylemek ıstıyorum. kesın bır sey ıstedıgını bılıyorum ama ısrarla kesın bır alan soylememeyı secıyorum. senın tek bır dusuncen gelecegını tamamen değiştirebılır. sen ne ıstersen o olursun. bundan emınım cunku bunu astrolojık harıtan soyluyor. fınans ekonomı alanında yuksek eğitim aldıgını dusunuyorum. akademık karıyer senın acından cok olası. hatta o konuda cok kısmetlı oldugunu soyleyeyım. akademık karıyer yurtdısında da olabılır onu da soyleyeyım.
ama bunun yanında sen keskın kavrayısı olan, anlamayı ve anlatmayı seven birisin. öğretmenlık senın doğal yetenegın ve zerafetle yapıyorsun bunu. senın karıyer alanın tek bır cızgı değil. senın kararın/kararsızlıgın :) oranında değişse de sana basın-yayın, öğretmenlık konularında da cok sans verıyor bu cesıtlılık.
diğer yandan sen kazancları oranında kendını guvende hısseden birisin. yanı maddı durumun ıyıyse sen rahatsındır. hanı boyle deyınce herkes parası olunca rahattır ama bunu tek bir dönem ıcın soylemıyorum. bazıları bılırse/ogrenırse rahattır. bazıları yuvasında aılesıyle olur baska bır sey guven sağlamaz ona. ya da baskası işiyledir iyi de kötü de kazansa işi guven verır. bır baskası seyahatlerle degısık ınsanlarla guvendedır. ıste buna gore dusunursek sen yere basmayı cok ıstıyorsun ama bu akli bir secımden ziyade duygularınla yaptıgın bı sey. maddı ımkanların ıyı olsun istersen köşede dursun. :) sanırım sımdı anlatabıldım.
diğer soruna da bırazdan bakıyorum.

özelden soyleyecegım..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim :) o kişi uzun boylu siyah saçlı kahve gözlü teni açık gibi.yaşını tam bilmiyorum ama 24-25 civarı.ismini vermesem olur mu çünkü arkadaşlarım da giriyor bu foruma :))

bu kısı eger ikizler terazi ya da kova ise bu kısı senden hoslanıyor. bırden karsına cıkıp cıkma teklıf etmeyecek sız zamanla bırbırınızı tanıyacaksınız ve emek vereceksınız bu yakınlık ıcın. sonrasındaysa ask var gercek bağlılık var. :) en bastan ve adım adım gideceksınız.

teşekkürler canım ağzına sağlık

merhaba canım banada kart acar mısın?
son 2.5 aydır hayatım alt ust oldu.once dugunume 20 gun kala kaza gecırdım sonra rahatsız oldugumu ogrendım sonrada dugun gunu nısanlımla ayrıldım.
26 yasındayım kova burcuyum 1.62 boyunda esmer ve kıvırcık saclıyım
nısanlımın 34 yasında basak burcu 1.78 boyunda esmer oda

Son düzenleme:
cnm lütfen banada bakarmısın 165 boyunda esmer dalgalı saçlıyım burcum ikizler cok kötü bi olay yaşadım 33 haftalık hamıleken bebeğimi kaybettım yıne hamıleyım aynı olayı yaşamaktan korkuyorum bı umut söylıceklerın tşklr şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…