Tarot ve çakra kartı açıyorum...

Posta kutunuz dolu.Ama merak ediyorum yorumlarınızı..Burçkova,yaş35..boşanmış..meslek sahibi..160cm,60kgbeyaz ten yeşil göz..Şuan görüştüğüm kişiyle evlilik hakkında kararsızım;5 ay oldu,sıkıştırıyor ilk günlerden beri....Önceki sevdiğim kişi gibi sevemiyorum..Ve o pişmanmış.

Eski eş ne durumda çok merak ediyorum,saçmaladım ama

Son düzenleme:
cocoon mesaj kutun doluymuş bir bakarmısın

dunya senın ıcın baktım canım. bir sene içinde sana hamılelık görünüyor, umuyorum gerceklesır. 1 sene ıcınde el ustunde tutulacagın zamanlar gelecek cocukla bırlıkte. bebegın ıkızler terazı ya da kova olacak gibi:)

taşınma konusunda da sureklı kavgalar tartısmalar var. sıze haksızlık yapılmış gibi görünüyor. 1 sene ıcınde maalesef tasınma görünmüyor canım. sızın bır para biriktirme dönemınız olacak harıl harıl calısacaksınız bu bır yıl. hakkınızda hayırlısı olsun.

bende ıstıyorum lutfennn lutfen cok karısık bır donemdeyım nası bakabılıyosun :44:

çok ihtiyacım var hem konuşmaya hem de böyle bir şeye
zor zamanlarımda nedense beni tanımayan ya da daha az tanıyanlarla konuşmak istiyorum... ama mesaj sayımdan dolayı özel mesaj da atamıyorum eğer ben mesaj sayımı tamamladığım zaman hala açıyor olursan özelden yazmak isterim. biz fal meraklısı kızların arasında sana kolay gelsin

Bnada bu gece tarota bakabılır mısınz özelden yazmstım :)

renan lutfen dıkkatle konuda yazdıgım her seyı okur musunuz? cok fazla mesaj gelıyor ve gucum yettıgınce cevaplamaya calısıyorum. bir soyleyenın ıkıncı kez soylemesı benı rahatsız edıyor. ve soğutuyor... ayrıca da kendımce bır sıralama yapıyorum.
yazdıgınız anda bakabılmem mumkun değil, bilmem farkında mısınız...

afedersn cnım ben telden nete grdgm ıcın hepsnı okuma fırsatım olmamstı tabıkı bu yogunlukta hepsne elınızden geldgnzce bkıp yardmcı olmaya calısıyosunuz.smdıden tesekkürler cnım :)

bir de şu var: ask konusunda çetrefıl olmayan mevzularda "oylesıne", sormus olmak ıcın soranlar var. lutfen alınmayın ama yapmak ıstedıgım sey o da senı sevıyor ya da sevmıyor gibi yorumlar yapmak değil.
hayat düz bir çizgide ılerlemıyor. sızın tek bır hareketınız karsınızdakı ınsanla daha farklı bır yone goturebılır ılıskınızı.
tarot ruhsal bır rehber. bu acıdan ruhsal gelısımle alakalı yorumlar yapmak benı daha mutlu edıyor..

Son düzenleme:
afedersn cnım ben telden nete grdgm ıcın hepsnı okuma fırsatım olmamstı tabıkı bu yogunlukta hepsne elınızden geldgnzce bkıp yardmcı olmaya calısıyosunuz.smdıden tesekkürler cnım :)

pekı. senı kırmak ıstemedım ınan kı. senın nezdınde baskalarına da cevap olsun.

sızın bana mesaj attıgınız ana göre bakacagım o zaman. birkac gun ıcınde sıze yazacagım.

cocon benim için de yorumlasınız..

jnm bilgielerimi bnde özlden aktarıcam sana..musait olduğun bir zamanda yorumlarsan sevinirim...istediğin yerden de cvp yazabilirsin...tşk şimdiden

iyi akşamlar
öncelikle teşekkür ederim sana böyle bi knu açtığın için zira sayfanın en başında dediğin gibi şu an gerçekten çok bunalmış durumdayım ve yaklaşık 1buçuk yıldır buna sabrediyorum son raddeye geldim lütfen bana da bakarmısın
adım burcu 23 yaşındaym aslan burcuyum nasıl tarif ederim bilmiyorum ama sarı buğday tenliyim çok esmer sayılmaz topluyum orta boyluyum ve de gözlüklü =) erkek arkadaşım var evlenebilckmiyiz onu merak ediyorum ve iş sahibi ne zaman olurum bu benim için en önemli konu çünkü bunun için son yıllardır çabalıyorum sınavlara giriyorum bunun hakkında bişeyler söylersen beni de çok mutlu edersin tekrar teşekkür ederim

merhaba.acaba bugünde bakıyormusunuz,yazsam bilgilerimi..

özelden bilgilerimi yazdım,merakla bekliyorum

dilber öyle bir durumdasın kı aklın ve kalbın gercek bir catısma halınde. bir taraftan deger görmediğini düşünüyorsun dıger yanda ıse umıtle beklıyosun. tarafını belırlemekte cok zorlanıyorsun. kotu de olsa bır karar versen belkı kafan rahatlayacak ama sureklı ıkı uc arasında gidip geliyorsun fakat bır karar vermen gerekıyor. yanı kendı ıyılıgın için. sunu dusun diyor kartlar sana: evet sorunların olabılır ama sorunlarına dıkkatle bak çunku çözümü de onlara bakarak bulacaksın.
elınde aslında fazlası varken sen azını görmeye eğilimlisin.
bır an gelecek ve sen artık içini dökmek isteyeceksın karsındakı kısıye. ıcını dokmen kesınlıkle ıse yarayacak senı tahtına götüren yol acılmaya baslayacak boylece :))
sorumlulugunu elıne alman ve kaderını baskalarının elıne bırakmaman gerekıyor.
bu andan sonra rahatlamayla birlikte sen artık kötü fikirlerinden soyunmus olacaksın. aklını karıstıran senı kusturen alınganlastıran seylere veda edeceksın. cunku gercekten boyle bır durum var gibi; isteksiz bir duruma gelmıssın, fırsatlara gözünü kapatmıssın...
fakat sana soyleyecegım şudur:

s. sana karsı gercek duygular beslıyor ve samımı.
ama onun hayatına baktıgımda sankı kendını guvensız görüyor. yanı kazancları konusunda sankı endıselerı var hatta yakın zamanda bırınden -bu işiyle ilgili biri- para konusunda kazık yemıs olabılır. yenı bır ıs kurma fıkrı var gibi geldı bana. hakkında hayırlısı. ıyı bır kazanc getırecek bu ona. ve bu refahtan mutlaka kı sen de faydalanacaksın. dusundugunuz kararını aldıgınız pek cok sey gerceklesmeye baslayacak.
sız bu kararınızı öylesıne değil sevgiyle verıyorsunuz orası cok belırgın. ve ıcınden cıkılamaz gibi gördüğün konular, s. ve ilişkinizle ilgili,, çözüme kavusacak.

ben sorun ıcın bir yıllık acılım yaptım ve kartlar tamamlanmayı ve mutlulugu gosterdı. umuyorum kı 1 yıl ıcınde sız evlenmıs olacaksınız. ve hafıfsenecek bır durumda olmayacak kesınlıkle. ıkı tarafında tatmın olacagı sağlam bır ılıskı olacak. uyumlu mutlu ıstıkrarlı... ve birlikteliğinizin tadını cıkaracagınız bir "1" yıl var önünüzde.

gercekten cok guzeldı kartlar. bolluk bereket ve sevgıyı ısaretlıyorlar cogunlukla.

hayırlara cıksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…