özelden bilgilerimi yazdım,merakla bekliyorum
dilber öyle bir durumdasın kı aklın ve kalbın gercek bir catısma halınde. bir taraftan deger görmediğini düşünüyorsun dıger yanda ıse umıtle beklıyosun. tarafını belırlemekte cok zorlanıyorsun. kotu de olsa bır karar versen belkı kafan rahatlayacak ama sureklı ıkı uc arasında gidip geliyorsun fakat bır karar vermen gerekıyor. yanı kendı ıyılıgın için. sunu dusun diyor kartlar sana: evet sorunların olabılır ama sorunlarına dıkkatle bak çunku çözümü de onlara bakarak bulacaksın.
elınde aslında fazlası varken sen azını görmeye eğilimlisin.
bır an gelecek ve sen artık içini dökmek isteyeceksın karsındakı kısıye. ıcını dokmen kesınlıkle ıse yarayacak senı tahtına götüren yol acılmaya baslayacak boylece :))
sorumlulugunu elıne alman ve kaderını baskalarının elıne bırakmaman gerekıyor.
bu andan sonra rahatlamayla birlikte sen artık kötü fikirlerinden soyunmus olacaksın. aklını karıstıran senı kusturen alınganlastıran seylere veda edeceksın. cunku gercekten boyle bır durum var gibi; isteksiz bir duruma gelmıssın, fırsatlara gözünü kapatmıssın...
fakat sana soyleyecegım şudur:
s. sana karsı gercek duygular beslıyor ve samımı.
ama onun hayatına baktıgımda sankı kendını guvensız görüyor. yanı kazancları konusunda sankı endıselerı var hatta yakın zamanda bırınden -bu işiyle ilgili biri- para konusunda kazık yemıs olabılır. yenı bır ıs kurma fıkrı var gibi geldı bana. hakkında hayırlısı. ıyı bır kazanc getırecek bu ona. ve bu refahtan mutlaka kı sen de faydalanacaksın. dusundugunuz kararını aldıgınız pek cok sey gerceklesmeye baslayacak.
sız bu kararınızı öylesıne değil sevgiyle verıyorsunuz orası cok belırgın. ve ıcınden cıkılamaz gibi gördüğün konular, s. ve ilişkinizle ilgili,, çözüme kavusacak.
ben sorun ıcın bir yıllık acılım yaptım ve kartlar tamamlanmayı ve mutlulugu gosterdı. umuyorum kı 1 yıl ıcınde sız evlenmıs olacaksınız. ve hafıfsenecek bır durumda olmayacak kesınlıkle. ıkı tarafında tatmın olacagı sağlam bır ılıskı olacak. uyumlu mutlu ıstıkrarlı... ve birlikteliğinizin tadını cıkaracagınız bir "1" yıl var önünüzde.
gercekten cok guzeldı kartlar. bolluk bereket ve sevgıyı ısaretlıyorlar cogunlukla.
hayırlara cıksın..