Tarot ve çakra kartı açıyorum...

su ara gercekten aklınız cok karısık ve bunalımda gibisiniz. doğrusu zor da bır kadınsınız. bu konu cocuklarınızla istişare ederek altından kalkacagınız bır konu. ve dusunmek ıcın epey zamanınız olacak. 3 yıllık bır surecte sızın ıcın zorluklar var. ama burda asıl görmenız gereken bu ev konusunu cocuklarınızla çözmeniz. cunku ev konusunda anlasmazlıklar boyle bitecek gibi görünmüyor. satılması da buyuk oranda olumsuzluk gibi duruyor. aslında oncelıklı olarak sızın kendınızı dönüştürmeniz gerekıyor bu surecte. cunku cocuklarınızla aranıza duvarlar örülmüş. soyleyeceklerım bu kadar umarım anlatabılmısımdır. saygılar..

Teşekkür ederim arkadaşım,emeğine sağlık,herşey gönlünce olsun....:KK16:

canım rica etsem banada bakar mısın? çok kötü bi süreçteyim de yardımcı olursan çok sevinirim özelden bilgilerimi atıyorum

canımcım senın okulda son senen mı? ya da bır ıs konusunda değişiklik, terfı benzerı bır sey mı beklıyorsun? ben bunu okula yoruyorum cunku bir bitiş ardından sana girişim yapma arzusu gelıyor. yenı baslangıclar yapacagın, paza kazanacagın bır donem gelıyor. sen bu yenı duruma karsı hem endıselısın hem de merakla ne olacak dıye bekleyeceksın.
y. konusunda evet gene görüşmelerınız olacak. ama aranızda yogun duygular ve yenı bır ask ılıskısı gorunmuyor. senın bu konuda kendını dınlenmeye alman gerekıyor hatta. eskıyı bıtırıp yenıye bakacagın zamanlar gelıyor. molandan sonra buyuk ihtimalle "başak" burcu bır toprak grubu erkeği girecek. sen bu kısıyle mutlulugu yakalayacaksın. tarot sana eskıyı bırak dıyor... hakkında hayırlısını diliyorum.

"öylesıne" baktırdıgın ıcın cok tesekkurler.

Dün kararsızdım bugün karar verdim. Nasıl öylesine baktırmış oldum?? Ne alaka??
Senin yorumun da üstüne geldi işte.
Hem ben mantıken uzak durucam diye düşünüyordum hem de kartlar öyle demiş.
Nasıl bir yorum bekliyorsan artık. İlginçsin.
Teşekkür ettik daha ne???
Hiç böyle saçma sapan bir tepkiyle karşılaşmamıştım.
Bu kadar alıngan olma bence. Çok gereksiz bir şey dedin.:KK19:
Bilsem asla yorum almazdım senden. Hadi kolay gelsin.

Posta kutunuz dolu.Ama merak ediyorum yorumlarınızı..Burçkova,yaş35..boşanmış..meslek sahibi..160cm,60kgbeyaz ten yeşil göz..Şuan görüştüğüm kişiyle evlilik hakkında kararsızım;5 ay oldu,sıkıştırıyor ilk günlerden beri....Önceki sevdiğim kişi gibi sevemiyorum..Ve o pişmanmış.

Eski eş ne durumda çok merak ediyorum,saçmaladım ama:KK43:

eski eşinin bilgilerini de yollayabılır mısın..

Son düzenleme:
Dün kararsızdım bugün karar verdim. Nasıl öylesine baktırmış oldum?? Ne alaka??
Senin yorumun da üstüne geldi işte.
Hem ben mantıken uzak durucam diye düşünüyordum hem de kartlar öyle demiş.
Nasıl bir yorum bekliyorsan artık. İlginçsin.
Teşekkür ettik daha ne???
Hiç böyle saçma sapan bir tepkiyle karşılaşmamıştım.
Bu kadar alıngan olma bence. Çok gereksiz bir şey dedin.:KK19:
Bilsem asla yorum almazdım senden. Hadi kolay gelsin.

kararımı verdım bıle. aramızda kotu bı sey yoktu zaten. ben de cok asık olmadıgım ıcın acı cekmem vs.. vs.. ıste bunlar oylesıne baktırdıgının ısaretlerı. madem neyın ne oldugunu bılıyorsun ve ıhtıyacın yok bos yere ınsanların vaktını alma.
bır de tekrar tekrar yazıyorsun cok onemlı o gun benım ıcın dıye. senın ıcın, o kısı ıcın, ılıskınız ıcın, yarın ıcın ayrı ayrı acılımlar yapıyorum ayrı ayrı yorum getırmeye calısıyorum sense benım bu tum verdıgım emegı değersizleştiriyorsun. ve bunu haketmediğini göstererek yapıyorsun.
laf olsun işte...
alınganlık değil bu. bazılarınızın bencıllıgı mıdemı bulandırıyor. budur mesele.

merhaba cocoon,,canim nolur benim icine bakarmisin,,,,2.cocuguma hamileyim hamileligim icin bakarmisin,,,,burcum yengec,,,,hamileyim bende dua ederim sana,,,simdiden tesekkurler

canım benim icinde acarmısın ben bugday tenli uzun boylu 26 yaşında ismim esin eşim 32 yaşında esmer kısa boylu ismi kenan sorum daha iyi bi işi olacakmı ricaetsem bakabilirmisin şimdi den agzına yüregine saglık

sen sureklı dua eden hep ıyısını dıleyen bır kadınsın. yardıma muhtac kısıler gordugunde yardım edıyorsun ve ruhanı yonun cok gelısmıs.
eşinin kayıpları cok olmuş iş konusunda dan diye bu çıktı. aslında o basarısızlıklar konusunda kendısıne sorması gereken sorular var. cunku bazı ıslere gırerken ıcınden gelen ses kulak vermemıs ve kendını kandırmış. maalesef. fakat yıne de tum kayıplara rağmen kendıne guvenen ve gercekten yenıden ıslerını duzeltebılecek guce sahıp biri. bu yetisi ona yenıden basarı getırecek. bir yıllık bır surecte kartlar yenı bır ekıple ortak calısmanın heyecanını duyacagını soyluyor. umarım gerceklesır. bir rahatsızlıgı mı var ama merak ettım.. ya da rahatsızlıgı yoksa bıraz dınlenmeye ıhtıyacı var görünüyor. yenı ekıp ortak calısma dedım ya o konuda sen de eşını tesvık etmelısın cunku korkularını bertaraf etmesı gerekıyor yenısıne kucak açması gerekıyor.
bır de cocuk mu beklıyorsunuz acaba? ya da boyle bır arzunuz mu var? eşinde var boyle bır ıstek ve bu konuyu konusacaksınız. bır cocukla bırlıkte kısmetınız acılacak gibi görünüyor :) hayırlara çıksın..

sen sureklı dua eden hep ıyısını dıleyen bır kadınsın. yardıma muhtac kısıler gordugunde yardım edıyorsun ve ruhanı yonun cok gelısmıs.
eşinin kayıpları cok olmuş iş konusunda dan diye bu çıktı. aslında o basarısızlıklar konusunda kendısıne sorması gereken sorular var. cunku bazı ıslere gırerken ıcınden gelen ses kulak vermemıs ve kendını kandırmış. maalesef. fakat yıne de tum kayıplara rağmen kendıne guvenen ve gercekten yenıden ıslerını duzeltebılecek guce sahıp biri. bu yetisi ona yenıden basarı getırecek. bir yıllık bır surecte kartlar yenı bır ekıple ortak calısmanın heyecanını duyacagını soyluyor. umarım gerceklesır. bir rahatsızlıgı mı var ama merak ettım.. ya da rahatsızlıgı yoksa bıraz dınlenmeye ıhtıyacı var görünüyor. yenı ekıp ortak calısma dedım ya o konuda sen de eşını tesvık etmelısın cunku korkularını bertaraf etmesı gerekıyor yenısıne kucak açması gerekıyor.
bır de cocuk mu beklıyorsunuz acaba? ya da boyle bır arzunuz mu var? eşinde var boyle bır ıstek ve bu konuyu konusacaksınız. bır cocukla bırlıkte kısmetınız acılacak gibi görünüyor :) hayırlara çıksın..

canım agzına yüregine saglık tamamen söylediklerinin analizlerin cok dogru inş gelecek icin söylediklerin cıkar beni cok mutlu etin söylediklerinle allahta senin kslbinden geceni versin bi oglum var canım ama bu ara eşimle seneye birdaha daha istiyoruz aslında hemen istiyoruz ama işinden dolayı teredüteyiz inş daha iyi biş olurda bnde cocuk yaparım tek duam bu tekrardan cok teşekür ederim iyi ki topigini görüp yazmışım

özelden blgılerı msj olarak atmstım daha sonra da arkadaslıktan ckarmıssnz..yanlıs bısı söylememıstm we szı krmak gbı bı nıyetım yoktu cocoon arkadasm krdysam da özür dılerım :KK43:

Cocoon, sana özelen 2 kez mesaj attım. Mesajlarımı aldın mı acaba?

cocoon birşey soracağım özelden mesaj atanlara baktığında yorumunu topiğinde mi paylaşıyorsun yoksa sende özelden mi atıyorsunn

canım agzına yüregine saglık tamamen söylediklerinin analizlerin cok dogru inş gelecek icin söylediklerin cıkar beni cok mutlu etin söylediklerinle allahta senin kslbinden geceni versin bi oglum var canım ama bu ara eşimle seneye birdaha daha istiyoruz aslında hemen istiyoruz ama işinden dolayı teredüteyiz inş daha iyi biş olurda bnde cocuk yaparım tek duam bu tekrardan cok teşekür ederim iyi ki topigini görüp yazmışım

aa acayıp sevındım ya :))) cocuk kısmetıyle gelıyor ınan kı. hıc canını sıkma. cocuk hem sana actıgım acılımda hem de esınle ılgılı actıgımda cıktı. eşin bunu sana yenıden soyleyecek cok ıstıyor. şans getırecek. bi de cok zekı bı cocuk olacak gibi, ıkızler terazı kova cıkabılır ıkı numara :) hakkınızda hayırlısını dılıyorum, guzel sozlerın ıcın cok cook tesekkurler.

özelden blgılerı msj olarak atmstım daha sonra da arkadaslıktan ckarmıssnz..yanlıs bısı söylememıstm we szı krmak gbı bı nıyetım yoktu cocoon arkadasm krdysam da özür dılerım :KK43:

renan toplamda 4 ya da 5 kere bana ıstegını ılettın. ben ınsanım farkında mısınız?? ve sadece sızden gelmıyor msjlar. uygun zaman buldukca ve baktıkca yazıyorum. ve daha dun bu konuda senın yazından alıntı yaparak sıkıntımı dıle getırmıslıgım var. yanı ne yapmamı ıstıyorsunuz, nasıl anlatabılırım sıze su an bır suru kısının yorum bekledıgını ve butun gunumu yazarak gecıremeyecegımı??

yolladıgınız tum msjlar gelıyor,, gelmemesı gibi bir durum yok ki.... bir kere soylemenız yeterlıydı. bazılarınız defalarca yazarak karsındakıne hıcbır sekılde deger vermedıgını gostererek yorum yapmak arzumdan azad oldular.

aa acayıp sevındım ya :))) cocuk kısmetıyle gelıyor ınan kı. hıc canını sıkma. cocuk hem sana actıgım acılımda hem de esınle ılgılı actıgımda cıktı. eşin bunu sana yenıden soyleyecek cok ıstıyor. şans getırecek. bi de cok zekı bı cocuk olacak gibi, ıkızler terazı kova cıkabılır ıkı numara :) hakkınızda hayırlısını dılıyorum, guzel sozlerın ıcın cok cook tesekkurler.

asıl ben cok teşekür ederim cok saogul kırmayıp baktıgın icin hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım inş seninide herşey gönlüne göre olsun

sımdıye dek soyleyenlerın bırcoguna sıra sıra bakacagım. tek bır kere talebını ıletenler de oncelıkler.

şu andan ıtıbaren kımse yorum ıstemesın. ne ozel msjla ne de buraya yazarak. saat 22:15 ve bıtırıyorum bu işi.

cocooncum banada bakıcakmısın merak ettim canım baktıklarının arasında bende varmıyım burdan yazdım ama

merhaba cocoon,,canim nolur benim icine bakarmisin,,,,2.cocuguma hamileyim hamileligim icin bakarmisin,,,,burcum yengec,,,,hamileyim bende dua ederim sana,,,simdiden tesekkurler

kaç kere yazdınız ama hıcbırınde ısmınız yok, heyecanınızı anlıyorum ama sadece burcunuz yeterlı degıl.. yollayın, bakayım.

1 kere özelden yazmstm bılgılerımı... cep telefonundan grdgm ıcın tüm yorumları okuyamadgmdan da konuya yazmstm we sadece merakımdan ıyı nıyetımden bugün güzel bı dılekleözel msj olarak yazmstım.kmseyı ıncıtmek krmak gbı bı nıyetım olamazda.ıyı geceler cocoon arkadasm.

X