Tarot ve çakra kartı açıyorum...

benide sıraya koyarsan sevinirim canım evliyim 25 yaşındayım orta boylarda orta kilolardayım eşimde 1.75 boyunda 80 kilolarda bende eşimde esmeriz adım birsel eşimin adı zülfü eşim 42 yaşında evliliğimle ilgili bakarsan çoluk çocuk falan varmı o tarz şeyler:))

meraba simdiden cok tsk ederim benım adım neslihan kumral mavi gözlu 1.60 boyundayım 2senedır bırıyle beraberım cok tartısıyoruz ama bırbırımızı cok sevıyoruz ilerde ne olacak sevdıgım kısıyle evlenebılecekmıyım cok merak edıyorum

ıyı kı kaynamış gitmiş bosuna emek sarfetmemişim... bazılarınız cırkınlıgınızı saklayamıyorsunuz böyle işte...
ele hele hamılesen bebeğin riskdese

bı umuttu bnmkısı baksan çok şey değişmicek hayatımda tatlım allah senı çaresız düşürmez inşallah düşersen anlarsın hangi durumda oldugunu ınsanları hele hele hamılesen ve bebeğinin hayatı riskdese çirkinleşmekten bahsedıyorsun ne alaka bnmkı sadece bi eleştiridi sen uslubuna dıkkat et bnce burda kart acıyorsun ınsanları etrafına topluyorsun dıye havaya gırme ayıp yinede allah düşürmez inşallah senı çaresızlıge.....

nedendır cozemedım ama bır hayal kırıklıgı var gorunuyor senınle ılgılı. bu sebeple de senınle bagını kesmek ıstıyor gıbı...

dün internete girememiştim teşekkür ederim canım..bakalım konuşmalarımız olucakmı ona odaklıyım şu an:))

ben de bi kere yazdım bilgilerimi 7.sayfada bi daha yazmadım bakabilirsen sevinirim gerçekten zor durumda olanlara bakıcanı belirtmiştin hala bekliyorum yardımcı olurmusun cocoon :KK43:

cocoon canım msj kutun dolu oldugu icin msjım sana ulasmıyor canın sagolsun sende kendıne ıyı bak

Konu sahibesinin talebi üzerine kapatılmıştır...

X