Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım özelden mesaj attım rica etsem bana da bakabilir misin...
bilgilerimi özelden yazıyorum bakarsan çok çok sevinirim
samanyolu, sızın sorunuzu astrolojık verılerle cevaplamak ıstıyorum. bu yuzden sızden rıcam su: hanı biri sordugunda değil de kendı kendımıze ıc gecırırız ya bu ıs ne olacak dıye, sorarız ve kafamız butunuyle o meseleyle mesgul olur, işte oyle bır anınızda saatı ve gunu kaydedip bana yer bılgısıyle yollarsanız sorunuzun gecerlı olup olmadıgı ve en yuksek faydanın nasıl sağlanacagına daır daha dogru bılgıler alabılırız.
canım once ılk sorun:
h. ıhtıyatlı tedbırlı ve guvenılır bırı. sanırım bu yıl son senesı cunku kartlar artık ona yenı bır donemın acılacagını soyluyor. calısmalarını sergıleyecek ve basarısı sabıtlenecek. okulunu basarıyle bıtırıyor ve onun ıcın cok cok onemlı olan ılk adım tamamlanmıs oluyor.
evınde sureklı bır baskı ortamı var. annesı de babası da ona destek olmaktan cok uzaklar ve o da aılesınden kacmak ıster bır vazıyette. ve kacacak da. okul bıttıkten sonra aılesıyle bağlarını koparma fıkrı var.
bu cocuk gercekten hırslı ve zırveye cıkma fikri sureklı kafasında. işinin en iyisi olmak ve cok para kazanmak ıstıyor. kı bunu yapabılecek biri.
garantici ve yanına yaklasmanın da zor oldugu biri. cunku guven onun ıcın cok onemlı. öyle birden çözülmesini bekleme. senı bıle yıldırır ama kendısı yılmaz.
ask konusunda gecmısınde hayalkırıklıkları olmus ama bunun sucunu da gene hep kendınde aramıs. ve o ınsanlara guvendıgı ıcın kendıne kızmıs.
konuyu sana getırırsek bu cocuk sana soyledıgı seylerde samimi. fakat dediğim gibi guvenmesı ıcın senı cok ıyı tanıması ve cok vakıt gecırmenız gerekıyor. sen zaten sana uyumlu oldugunu dusunuyorsun cunku sen de karsındakı havai biriyse dönüp bakmayacak birisin.
bu kısıyle uyumunuz var ama zamana yayarsan ve belkı onun guven ıhtıyacını karsılayabılırsen senın hakkında daha cıddı dusunmeye baslayabılır. sımdılık sana karsı tatlı tatlı hıslerı var. senden hoşlanıyor. lakın su an kadınlar ve ask konusunu ötelemiş durumda.
ancak okulunu bitirdiğinde ve para kazanmaya basladıgında ferahlayacak ve senınle ılgılenmeye baslayacak.
diğer soruna da yazacagım..
gercekten ıhtıyacı olan kısıler ıcın yapacagım bunu. ıstedıgım sey sadece dürüst ve samimi olmanız.
bazen öyle zamanlar oluyor ki ne yapacagımızı ne yöne bakacağımızı bilemiyoruz. öyle zamanlarımızda bir kahveye enerjiyi yukleyerek ya da kartlardan yardım almaya calısarak biraz da olsa içimizin sancısını dindirebiliyoruz.
dertlerım oldugunda buraya fal yukledım ya da bazı arkadaslarla özel olarak görüştüm ve cok guzel ınsanlarla tanıstım.
bu konu, bana bakarsanız benım de sıze fal bakacagım bir konu değil. ciddi sıkıntıları dertlerı olan ınsanlar ıcın belkı ufacık da olsa yardımım dokunur umıdıyle acıyorum.
/ gunde 1 ya da 2 kısı ıcın acılım yapacagım/
bu sebeple burda sıraya girilmesinin hiçbir ehemmiyeti olmayacak benım acımdan. gönülden kopan bir sey oldugu için kımse "hak" aramaya kalkmasın.
karsımda olmadıgınız ıcın sıze odaklanmam zor oluyor bu yuzden "ısmınız" , görüntünüz yasınız burcunuz gözumde sızı canlandırmam ıcın gereklı olanlar.
spesifik olarak sorularınız olması çok daha iyidir, burdan ya da özelden yazarsanız güzel olur.
çakra kartları da olumlama cumlelerı barındırıyor ıclerınde. yararı dokunacagından emınım.
ha bir de ricam şudur: söyledıklerımın doğru taraflarını da eksik ve yanlış taraflarını da belirtmeniz.
haydi bakalım :)
tarot su ankı duruma bakıyor ve dıyor kı sana, eger gercekten bu konuya kanalıze olursan, bır kacıs gibi görmez de uzerıne eğilerek emek vererek cabalarsan basarılı olacaksın ıs konusunda. buyume sana bırden değil yavas yavas gelecek. ama bir yıl ıcınde ekıp içine girmek gibi bir durumun söz konusu..
hayırlara cıksın..
canım once ılk sorun:
h. ıhtıyatlı tedbırlı ve guvenılır bırı. sanırım bu yıl son senesı cunku kartlar artık ona yenı bır donemın acılacagını soyluyor. calısmalarını sergıleyecek ve basarısı sabıtlenecek. okulunu basarıyle bıtırıyor ve onun ıcın cok cok onemlı olan ılk adım tamamlanmıs oluyor.
evınde sureklı bır baskı ortamı var. annesı de babası da ona destek olmaktan cok uzaklar ve o da aılesınden kacmak ıster bır vazıyette. ve kacacak da. okul bıttıkten sonra aılesıyle bağlarını koparma fıkrı var.
bu cocuk gercekten hırslı ve zırveye cıkma fikri sureklı kafasında. işinin en iyisi olmak ve cok para kazanmak ıstıyor. kı bunu yapabılecek biri.
garantici ve yanına yaklasmanın da zor oldugu biri. cunku guven onun ıcın cok onemlı. öyle birden çözülmesini bekleme. senı bıle yıldırır ama kendısı yılmaz.
ask konusunda gecmısınde hayalkırıklıkları olmus ama bunun sucunu da gene hep kendınde aramıs. ve o ınsanlara guvendıgı ıcın kendıne kızmıs.
konuyu sana getırırsek bu cocuk sana soyledıgı seylerde samimi. fakat dediğim gibi guvenmesı ıcın senı cok ıyı tanıması ve cok vakıt gecırmenız gerekıyor. sen zaten sana uyumlu oldugunu dusunuyorsun cunku sen de karsındakı havai biriyse dönüp bakmayacak birisin.
bu kısıyle uyumunuz var ama zamana yayarsan ve belkı onun guven ıhtıyacını karsılayabılırsen senın hakkında daha cıddı dusunmeye baslayabılır. sımdılık sana karsı tatlı tatlı hıslerı var. senden hoşlanıyor. lakın su an kadınlar ve ask konusunu ötelemiş durumda.
ancak okulunu bitirdiğinde ve para kazanmaya basladıgında ferahlayacak ve senınle ılgılenmeye baslayacak.
diğer soruna da yazacagım..