- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
-
- Konu Sahibi emptychild
kafam çook karıştı desem umarım kızmazsın bana :) geçmişte birisi vardı evet onu çok doğru söyledin dediğin gibi de çok mücadele ettim yapmadığım kalmadı ama 1 yıl oldu yıldım ve bitirdim çünkü olmayacak birşeydi dediğin gibi yanlış kişi olduğunu düşündüm şu an tekrar konşyorsunuz demene gelince de 1 yıldır konuşmuyorduk ya bu ara tekrar keyfine göre ortaya çıktı konuşmaya çalışıyor. bu kişinin burcu kova burcuydu işte ateş mi oluyor bilmiyorum dediğin gibi pişmanda ama olursa çok şaşırırım olmaz diye görüyorum neyse onu geçtim. soru sorararak baktırdığım kişi de işte boğa burcu ama benim anlamadığım şimdi onunla birşey olmayacak mı yani geçmişten gelen o kova burcuyla mı olacak şimdi yani cidden kafam karıştı ben boğa burcundaki kişi olsun istiyorum ama kova burcundaki o geçmişte kaldı diye düşünüyordum ortaya çıktı tamam da ne bileyim kafam karıştı.
Bana da bakabilirmisin kartım olmadığı için mahmure den seçtim kartları...Hayat bana ne getirecek olarak çektim...Genel bir fala bakmanı istiyorum sorum yok...
09 kılıç dokuzlusu
10 tılsım onlusu
05 asa beşlisi
04 kupa dörtlüsü
14 denge
01 asa ası
10 kılıç onlusu
3 kılıç üçlüsü
09 kupa dokuzlusu
8 güç
kupa şovalyesi
kılıç kralı
tılsım şovalyesi
21 dünya
28 ay
06 asa altılısı
4 imparator
05 tılsım beşlisi
03 kılıç üçlüsü
0 joker
İlişki üzerine açıldı mahmure kadın da bunuda arkadaşım için yorumlayabilirmisin. 27/10/1979 burcu akrep. Kız arkadaşı yok...
Günaydın diyerek söze başlıyorum.Kız arkadaşına Sevgilerimi ileterek;
Sanırım kız arkadaşın su grubu ya da toprak grubu gibi geliyor bana.Arkadaşınızın bazı işlerinin ters gittiği görülüyor ki ben bunun duygusal hayatıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.Sevgilisi var mı yok mu bilemiyorum ama sanki uzun zamandır yalnız gibi.Bir konuda inat etmiş.Sınavla alakalı olduğunu düşünüyorum bununda.Hırslanmış diyemeyeceğim ama kazanmak için çok savaş verdiği görülüyor.Çalışıyor.Hem de çok çalışıyor.Tabi ki bu çalışmanın karşılığını da alacak olarak görünüyor.Eğer kız arkadaşın su grubuysa birinin haksızlığına uğramış.Birisi ona yamuk yapmış sanki.Yok değilse su grubu ; o zaman su grubu bir bayan tarafından yapılmış bu haksızlık.Adli bir olayı varsa ne yazık ki aleyhine olacak.Güzel bir kart tılsım 7 kartı.İsterseniz karta bir bakın.Nasıl da ekmiş de meyvesini bekliyor adam.İşte kız arkadaşın.Şu an ekiyor.Sınav sonucu biçecek.Ve sonra yavaş yavaş meyvesini alacak.İki kart bana bunu söyledi.Arkadaşınız birine aşık ise ; aşık olduğu kişide ona aşık.Geçmiş kartı olarak çıktığına göre şu an sevgilisi varmış sanırım.Ama Bu sevdiği kişiyle bazı problemler görülüyor.Sanki istediği şekilde gelişmiyor olaylar.Bilemiyorum.BU aşk konusunda bir başarı var ama biraz zamanı da var.Şimdi Su grubu bir bey çıktı.Bu beyle bazı anlaşmazlıklar olacak.Onun dışında arkadaşınız işle ilgili güzel veriyor kartlar.Eline öyle güzel bir fırsat gelecek ki o fırsatın değerini bilecek.Bir inci gibi tutacak onu.Ve kız arkadaşınıza evlilik görünüyor.Bu sene içerisinde olacağını düşündüğüm bir evlilik.Hatta hemen anne bile olabilir.Tabi her şey Allah'tan. O isterse her şey olur.Bu kadar falı canım.Kötü bir şey yok kartlarında.Ruh hali falan orta düzeyde.Sadece sınav stresi yaptığı görülüyor.O da normal ben bile tutuştum çünkü.
Hımm senin durumuna göre tekrar yorum yapmam gerekiyor.Kova burcu hava grubudur.O zaman bu kartlar bana pek cevap vermiyor şu durumda.SEn müsait olunca tekrar odaklanarak çek bir kere daha yorum yapayım.Maksat muhabbet. :)
1)tılsım uşağı(geçmiş)
2)asa kralı(şimdi)
3)09kılıç dokuzlusu(gelecek)
4)XIX güneş(geçmiş)
5)03tılsım üçlüsü(şimdi)
6)03kupa üçlüsü(gelecek)
7)I büyücü(geçmiş)
8)kupa kraliçesi(şimdi)
9)03 tılsım üçlüsü(gelecek)
10)01 tılsım ası
1981 doğum tarihim ikizler burcuyum,yükselenimde ikizler..
şimdiden teşekkürler..
genel bakarsanız
Bir konuda sabrettiğin çıkmış.Sanırım evlilik mevzusunda.İstediğin gibi gitmediği görülüyor.bu nedenle keyfin epey bir kaçmış.Sanırım aklındaki kişi ateş grubu ya da geçmişte evlilik yolundan döndüğün kişi ateş tam bilemedim.Ama çok moralini bozmuş.Bir yere başvurun var.İşle ilgili olduğunu düşünüyorum.Sonu güzel olacak bir başvuru inşallah.Neticesinde bir kutlama olacak.Epey sevineceksin.Koç burcu bir erkekle nişan gibi bir şey olabilir.Su grubu bir bayan aracılığıyla gayet güzel gelişecek olaylar olacak.Bu nişanla ilgili.Evlilik var gibi.Maddi manevi şanslı bir döneme gireceğin çıkmış.Her ne istiyorsan yapabileceksin.Tılsım ası kartların en güzeli çünkü.
İsimler doğru da niyet yok :) Yine de bir yorum yapayım.
Hava grubu bir erkekle aranız bozulmuş.Gayet iyi giden aranıza kara kedi girmiş galiba.Bilmiyorum ama bu kişi seni çok üzmüş sen de kendini kapatmışsın ona.Şöyle söyleyeyim bir fırsat gelmiş sana.Eğer aşkla alakalı ise bu bakın bu aşkla ilgili çok güzel bir fırsat var.Yani aranızın bozulduğu kişi eşin ve ya erkek arkadasınsa düzeleceğine dair bir fırsat olacak.ki düzelecek ve her şey çok güzel gidecek.Bir yol var sana bir yere gideceksin.Biraz engelli bir yol.ama.Yine güzel bir yol.Yeni insanlarla tanışacağın bir yer.Yapmak istediğin bir şey varsa onu yapacaksın.Bir erkeğin desteğiyle olacak.Ama sanada sabır çıkmış.ve inanç.İNanıp sabretmen gerekiyor.Evet hayal kırıklığın çok olmuş bu konuda ama sabredesen düzelecek her şey.
Arkadaşlar özellikle şeker ve mutluxxx ;
Sabahtan beri yorum yaptım yoruldum.
Yarın da sınavım var ondan dolayı nete giremeyeceğim.
Anlayışınıza sığınarak pazartesiye kadar müsaade istiyorum sizden.
Arkadaşlar özellikle şeker ve mutluxxx ;
Sabahtan beri yorum yaptım yoruldum.
Yarın da sınavım var ondan dolayı nete giremeyeceğim.
Anlayışınıza sığınarak pazartesiye kadar müsaade istiyorum sizden.
1)şeytan
2)kupaların ası (ters)
3)paraların onlusu
4)paraların ası
5)kupaların yedilisi
6)aşıklar (ters)
7)kupaların altılısı (ters)
8)asaların ikilisi (ters)
9)asaların dörtlüsü
10)büyücü
bunları kova burcu için değil de boğa burcu için baktırmak istiyorum ben, ben yengeç burcuyum o beni seviyor mu ileriye yönelik ilişkimiz olacak mı ? bir de eğer tabi fazlalık gibi olmazsa sonra kova burcu içinde rica edebilirmiyim sana
Ölüm kartı geçmişte verdi kendini o nedenle ölüm var diyemem.Hani geçmişte olmuş olabilir.Ya da senin bu oğlaktan kurtulduğunu gösteriyor da olabilir.Oğlakla ayrıldığınızı aslında senin için kurtuluş olduğunu söylüyor ama barışmak istediğinde çıkmış.Ve sanırım barışacaksınız da.Şu an kafam karıştı :)