- 28 Ağustos 2010
- 158
- 0
- Konu Sahibi emptychild
Geldim tekrar sana.Kişisel bilgilerim yanlış benim canım.Ben asıl iktisat mezunuyum.Orayı öylesine doldurmuştum :)Haziran da hangi banka Ziraat mi? Neyse hemen falını yorumlayayım.
Evlilik için ;
Şu an yalnız olduğun görülüyor.Yani her ne kadar seninle evlenmek isteyen olsa da henüz bir şey olmamış aranızda ve sıkıntıda veriyorsun.Maddi olarak da manevi olarak da sıkıntıdasın.Ama sabır ettiğin de çıkmış.Hani sabırlı olduğunu ya da olacağını söyleyebilirim.Gayet rahatsın aslında bu konuda.Oluruna bırakmışsın her şeyi.Kapatmışsın sen de kendini.Geri çekilmişsin.Eskisi büyük olan seni çok üzmüş.Çok yormuş.Dinleniyorsun ruh halini iyi vermiyor kartlar.İşte ruhsal sıkıntı nedeniyle hani dinlenmek isteriz o şeyden uzaklaşırız işte sende öyle aşktan uzaklaşmışsın.Kararsızlık.Ne yapacağını bilememek.Elin kolun bağlanmış.Ah canım ya.Dua et ya.Bol bol .Ben öyle olunca çok dua ederim.İyi geliyor.Hani evlensem nasıl olur bu kişiyle yapabilir miyim? Diye düşünceler boğuyor seni.Sana şunu diyeyim sen bu kişiyle evlenmeyeceksin.Çünkü bu kişi kötü veriyor.Üzecek olarak görünüyor kartlarda.Tabi Allah bilir.Yaşanacağı varsa istediğini yap engel olamazsın.Ama öyle görünüyor.Kartlar sana biraz daha sabretmeni söylüyor.Sabırlı ol daha iyisi olacaktır inşallah.Çok yaralanabilirsin.Çok üzülebilirsin ama yine ayaktasın.Ayakta kalmak zorundasın çünkü.Her şeye rağmen direneceksin.Gaza geldim şu an :)Bence Sana ateş grubundan bir bey gelecek.O bey daha iyi gibi duruyor.Şöyle diyeyim.Bu hava grubuyla ne yazık ki olmayacak.Belki son andan dönebilirsiniz.Hatta sende de onda da yıkım etkisi verebilir ama sanırım bir kere daha karar kartı çıktı sende Ve vereceğin son karar senin lehine olacak bir karar.Evlilikte bu kadar .
Sınav için;
Güzel veriyor kartları sınavı.Devlet memuru olacağın çıkıyor.Yalnız başka sehire gidebilirsin.Biraz istemeye istemeye olacak sanki.Aileden ya da arkadaşlarından kopmak istemeyebilirsin.Yine tüm zorluklara rağmen gideceksin.Evlilikle ,sınav açılımını ters yazmadın değil mi.?:) Kılıç şövalyesi gelmişte.Sanırım hava grubu bir bey seni cesaretlendirecek destek olacak.Bir de kavga var.Yine hava grubu ama bu sefer ki büyük olgun biri onunla bir tartışma yaşayabilirsiniz.İlla ki hava grubu olması gerekmiyor ama büyük olgun biriyle bir tartışmanız olabilir.
Bak sana şöyle diyeyim.BU sınavı kazanman sanki sana çok zor görünüyor.Ya da kazansan da ataman.Bununla ilgili zorlanacağını düşünüyorsun ama sana diyeyim ki her şey o kadar kolay olacak ki inanamayacaksın.Mucize gibi gelecek sana.Ve işinde ustalaşacaksın.Yani yükseleceksin.Bazı hayal kırıklıkların olmuş.Üzüntülerin olmuş ama geçecek hepsi bitecek.Allah inşallah hayırlısını verir.Üzüntülerini görebiliyorum çünkü ve güzel şeyleri hak ettiğine inanıyorum.Verecektir Allah'ım sana güzel şeyler.Umudunu yitirme.
çok teşekkür ederim sizi de yordum. inanın ki dua etmekten dilim lal oldu ve sürekli de çabalıyorum ama hala vaziyetim değişmiyor. artık kaldıramıyorum, yoruldum
haziranda halkbankın sınavına gireceğim. işe girmek için her kapıyı çalıyorum :18:
bu arada benim zaten bu insanda gönlüm yoktu ama dediğiniz gibi acaba evlensem ne olur diye düşüncelerim de vardı. neyse evlilik yok yani bana bu sene, öyle mi?
sormak istediğim bir soru var. ben tarotun belirli bir zaman dilimi hakkında bilgi verdiğini biliyordum acaba bu süre yaklaşık olarak ne kadar? ya da ben yanlış mı biliyorum?
Son düzenleme: