Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

Geldim tekrar sana.Kişisel bilgilerim yanlış benim canım.Ben asıl iktisat mezunuyum.Orayı öylesine doldurmuştum :)Haziran da hangi banka Ziraat mi? Neyse hemen falını yorumlayayım.
Evlilik için ;
Şu an yalnız olduğun görülüyor.Yani her ne kadar seninle evlenmek isteyen olsa da henüz bir şey olmamış aranızda ve sıkıntıda veriyorsun.Maddi olarak da manevi olarak da sıkıntıdasın.Ama sabır ettiğin de çıkmış.Hani sabırlı olduğunu ya da olacağını söyleyebilirim.Gayet rahatsın aslında bu konuda.Oluruna bırakmışsın her şeyi.Kapatmışsın sen de kendini.Geri çekilmişsin.Eskisi büyük olan seni çok üzmüş.Çok yormuş.Dinleniyorsun ruh halini iyi vermiyor kartlar.İşte ruhsal sıkıntı nedeniyle hani dinlenmek isteriz o şeyden uzaklaşırız işte sende öyle aşktan uzaklaşmışsın.Kararsızlık.Ne yapacağını bilememek.Elin kolun bağlanmış.Ah canım ya.Dua et ya.Bol bol .Ben öyle olunca çok dua ederim.İyi geliyor.Hani evlensem nasıl olur bu kişiyle yapabilir miyim? Diye düşünceler boğuyor seni.Sana şunu diyeyim sen bu kişiyle evlenmeyeceksin.Çünkü bu kişi kötü veriyor.Üzecek olarak görünüyor kartlarda.Tabi Allah bilir.Yaşanacağı varsa istediğini yap engel olamazsın.Ama öyle görünüyor.Kartlar sana biraz daha sabretmeni söylüyor.Sabırlı ol daha iyisi olacaktır inşallah.Çok yaralanabilirsin.Çok üzülebilirsin ama yine ayaktasın.Ayakta kalmak zorundasın çünkü.Her şeye rağmen direneceksin.Gaza geldim şu an :)Bence Sana ateş grubundan bir bey gelecek.O bey daha iyi gibi duruyor.Şöyle diyeyim.Bu hava grubuyla ne yazık ki olmayacak.Belki son andan dönebilirsiniz.Hatta sende de onda da yıkım etkisi verebilir ama sanırım bir kere daha karar kartı çıktı sende Ve vereceğin son karar senin lehine olacak bir karar.Evlilikte bu kadar .

Sınav için;
Güzel veriyor kartları sınavı.Devlet memuru olacağın çıkıyor.Yalnız başka sehire gidebilirsin.Biraz istemeye istemeye olacak sanki.Aileden ya da arkadaşlarından kopmak istemeyebilirsin.Yine tüm zorluklara rağmen gideceksin.Evlilikle ,sınav açılımını ters yazmadın değil mi.?:) Kılıç şövalyesi gelmişte.Sanırım hava grubu bir bey seni cesaretlendirecek destek olacak.Bir de kavga var.Yine hava grubu ama bu sefer ki büyük olgun biri onunla bir tartışma yaşayabilirsiniz.İlla ki hava grubu olması gerekmiyor ama büyük olgun biriyle bir tartışmanız olabilir.
Bak sana şöyle diyeyim.BU sınavı kazanman sanki sana çok zor görünüyor.Ya da kazansan da ataman.Bununla ilgili zorlanacağını düşünüyorsun ama sana diyeyim ki her şey o kadar kolay olacak ki inanamayacaksın.Mucize gibi gelecek sana.Ve işinde ustalaşacaksın.Yani yükseleceksin.Bazı hayal kırıklıkların olmuş.Üzüntülerin olmuş ama geçecek hepsi bitecek.Allah inşallah hayırlısını verir.Üzüntülerini görebiliyorum çünkü ve güzel şeyleri hak ettiğine inanıyorum.Verecektir Allah'ım sana güzel şeyler.Umudunu yitirme.

çok teşekkür ederim sizi de yordum. inanın ki dua etmekten dilim lal oldu ve sürekli de çabalıyorum ama hala vaziyetim değişmiyor. artık kaldıramıyorum, yoruldum :KK43::KK43:
haziranda halkbankın sınavına gireceğim. işe girmek için her kapıyı çalıyorum :18:
bu arada benim zaten bu insanda gönlüm yoktu ama dediğiniz gibi acaba evlensem ne olur diye düşüncelerim de vardı. neyse evlilik yok yani bana bu sene, öyle mi? :KK50:
sormak istediğim bir soru var. ben tarotun belirli bir zaman dilimi hakkında bilgi verdiğini biliyordum acaba bu süre yaklaşık olarak ne kadar? ya da ben yanlış mı biliyorum?:KK37:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim sizi de yordum. inanın ki dua etmekten dilim lal oldu ve sürekli de çabalıyorum ama hala vaziyetim değişmiyor. artık kaldıramıyorum, yoruldum :KK43::KK43:
haziranda halkbankın sınavına gireceğim. işe girmek için her kapıyı çalıyorum :18:
bu arada benim zaten bu insanda gönlüm yoktu ama dediğiniz gibi acaba evlensem ne olur diye düşüncelerim de vardı. neyse evlilik yok yani bana bu sene, öyle mi? :KK50:
sormak istediğim bir soru var. ben tarotun belirli bir zaman dilimi hakkında bilgi verdiğini biliyordum acaba bu süre yaklaşık olarak ne kadar? ya da ben yanlış mı biliyorum?:KK37:

Tarotta tarih vermek mümkün her destenin ayrı ayrı zaman dilimleri var Tam bilmiyorum o zamanlari çokta öğrenmek istemiyorum.Yoksa zaman vermeye başlayacağım. O da ok doğru gelmiyor bana.Tövbe sanki ermiş gibi :)
Onun dışında 1 yıllık süreyi kapsar bir açılım için.

Tekrar ben:) :KK9::KK9::KK9:
İşyerinden bir arkadaşım(erkek) için çıkan kartları yorumlayabilir misin?
Mahmure kadından yine ilişki için seçti kartları.
Kupa uşağı
19 denge
kılıç kralı
tılsım uşağı
04 kılıç dörtlüsü
08 kupa sekizlisi
02 kupa ikilisi
09 kılıç dokuzlusu
kılıç kraliçesi
1987 doğumlu aslan burcu...

Sevgilisi var mı ya da düşündüğü biri bilmiyorum ama arkadaşına hava grubu bir bayan görünüyor.Sanırım bir ilişkiye başlayacaklar.Güzel bir ilişki olacağını söyleyebilirim.Arkadaşının çok uyumlu bir karakter olduğu görülüyor.Ve tahminimce bu sene içerisinde tanıştığı ya da hayatında olan bir bayanla ki ben bunun hava grubu olduğunu düşünüyorum evlilik olabilir.Bir de erkek var.Bu erkeğe karşı geri çekilmiş.Büyük bir erkek belki patron belki baba.Sadece ondan uzaklaşmak istemiş.Gideceği görülüyor.Her şeye rağmen bırakıp gideceği.Arkadaşın da üzgün sanırım aşktan muzdarib.Üzüntüsü bitecek inşallah.Gayette mutlu olacak.Etrafındaki havalara dikkat etsin.Kader kartında çıkmış çünkü :)

merhaba yine ben rica etsem yine bakabilirmisiniz genel olarak

kupaların yedilisi
kupaların kraliçesi
kılıçların üçlüsü
kılıçların beşlisi
kılıçların şovalyesi
asaların dokuzlusu
ulu rahibe
aşıklar
araba
adalet

şimdiden teşekkür ederim

Bir arkadaş başımın etini yedi baktır nolur diye :KK37:
1.kader carkı
2.ters gelen aşıklar
3.ters gelen kılıc 7lisi
4.degnek 9lusu
5.ters gelen joker
6.ters gelen kılıc 10lusu
7.ters gelen adalet
8.ters gelen kupa sövalyesi
9.ters gelen sıhırbaz
10.ters gelen kılıc 4lüsü...
herseyi de ters gelmiişş : )
genel bakmanı ıstıyor canım..cok da tesekkur etti:KK42:

Arkadaşın kimden ayrıldıysa iyi etmiş.Güzel olmuş.Kafası rahat etmiş.Hayatı yeniden başlamış.İftiralar; boş vaatler.Şu mücadeleye bak.Şu savaşa bak.Allah yardım etmiş bence.Çok yara almış.Çok üzülmüş ama geçecek inşallah.Bak şimdi ayrıldığı kişi sanırım su grubu bir beydi.Bu beyden ayrılması onu çok üzmüş ama geçiyor olarak görünüyor.Bana göre iyi olmuş ayrılık çünkü hep lafta kalan bir tipmiş.Haksızlıkları olmuş bu kıza karşı.Adam sanki cazibesini kullanıyor ya.Bilmiyorum geri çekilmeler var.Adım atılmayacak.Zaten arkadaşın hiç iyi değil adam da iyi değil.Ruhsal sorunlar görünüyor.Dinlenmek istemeler.Haklı olarak.Şu an için kimse görünmüyor arkadaşının hayatında çünkü aklı bu su beyinde.Ama unutmaya çalışsın bence.Tabi kendi tercihi.

cevabınız için tekrar teşekkürler. bir kız arkadaşım çok karmaşık şu sıralar rica etsem ona da bakabilir misiniz?

ilişki için 31 mart 1986 doğumlu ve oğlak burcu

1-paraların beşlisi
2-paraların sekizlisi
3-kupaların dokuzlusu
4-asaların birlisi
5-asaların dörtlüsü
6-asaların beşlisi
7-asaların şövalyesi
8-büyücü
9- aşıklar
10- güç

Artık her gün iki fal ile sınırlayacağım kendimi :)
Başlayınca bırakamıyorum çünkü.
Yarın _NİLMUMU ; SEDAECRİN_ fallarınızla ilgileneceğim.Anlayış gösterirseniz çok sevinirim.

Yarın _NİLMUMU ; SEDAECRİN_ fallarınızla ilgileneceğim.Anlayış gösterirseniz çok sevinirim.

ya rica etsem benimkine bugün baksanız ama sizi sık boğaz da etmek istemem yorulduğunuzu tahmin edebiliyorum yinede herşey için teşekkürler özellikle zamanınızı bize ayırdığınız için

Son düzenleme:

asıl biz sana teşekkür ederiz hepimizle tek tek ilgilendiğin için:KK54::KK9:

Son düzenleme:
merhaba yine ben rica etsem yine bakabilirmisiniz genel olarak

kupaların yedilisi
kupaların kraliçesi
kılıçların üçlüsü
kılıçların beşlisi
kılıçların şovalyesi
asaların dokuzlusu
ulu rahibe
aşıklar
araba
adalet

şimdiden teşekkür ederim

Seni mi kıracağım :) İstediğin fal olsun.
Yalnız burçlarınızı unuttum.Su grubuydunuz sanırım.Öyle görünüyorda :) Neyse bazı düşünceler var.Kafanızda planlanan şeyler.Ama boşuna olduğunu düşündüğünüzde görünüyor.Yani yapmak istiyorsunuz çaba veriyorsunuz sanki çabalarım boşuna diyorsunuz.Öyle düşünmeyin çünkü değil.Her çabanın bir karşılığı vardır.Kalp kırıklığı çıkmış.Kalbin parça parça olmuş.Ya bir kadın tarafından (su grubu) yada siz su grubu olduğunuzdan.Evli miyidiniz ya hakikaten unuttum her şeyi.Evli iseniz Eşiniz tarafından kalbinizin kırıldığını düşünüyorum.Her şeyi alayım gideyim denmiş.Ama gidilememiş gözünüz arkada kalmış.Ki size eşinizi eşiniz sizi seviyor.Sabır çıkmış.Sabrediyorsunuz.Ciddi bir sabır.Her şeye katlanılıyor bu sabır neticesinde.NE olursa olsun.Bir de çocuk istiyorsanız çocuğunuz olabilir bu sene içerisinde.Öyle görünüyor.Onun dışında aşıklara yol var.Eğer evli değilseniz evleneceksiniz.Eğer evli iseniz bir yola gieceksiniz.Birlikte.Şehir ya da mekan değişimi olabilir.Ve iki aşık bir şeyi başaracak.Bİrlikte.İstedikleri bir şey olacak.Hak ettiğinizi düşündüğünüz şeyi alacaksınız Allah'ın izniyle.Adli bir durum var ise eğer lehinize sonuçlanacak.Bu kadar falınız.

canım bana da yorum yaparsan çok sevinirim.
31.12.1984 oğlak burcuyum
1- KILIÇ ÜÇLÜSÜ
2- ASA İKİLİSİ
3- MAHKEME(Ters)
4- TILSIM KRALİÇESİ(Ters)
5- TILSIM ALTILISI
6- TILSIM ŞOVALYESİ
7- DEĞNEK KRALİÇESİ

Bari haksızlık olmasın diğerlerine de bakayım.
---------------------------------
Sevgili nilmumu ;
İlk önce bir aşk acısı çektiğinizi söyleyebilirim.Bunun neticesinde kendinizi korumak istiyorsunuz.Size yapılan ihanet gibi görünüyor.İlla bir kadın olması gerekmiyor.Bir yalan da bana göre ihanettir.Sizin gibi Toprak grubu bir beyden kurtulmak istediğiniz ama yapamadığınızı söyleyebilirim.Bu beyin tarafında ateş grubu bir bayan görünmekte.Muhtemelen ayrısınız ve siz beyefendiyi düşünmeden edemiyorsunuz.Bu beyin gitmesi iyi olmuş aslında çünkü sana pek bir yararı dokunmamış.En azından seni mutlu edememiş.
bu beyden bir adım bekliyorsunuz sanırım.Ama beklememenizi söyleyebilirim.Daha doğrusu çekindiğiniz konu olarak bu bey tarafından atılacak bir adım çıkmış.Bir süre daha sıkıntılarınızın olacağını söyleyebilirim.Bir süre daha devam edecek.Tabi hiç bir sıkıntı sonsuza kadar sürmez.Kimse vazgeçilmez değil neticede.

Seni mi kıracağım :) İstediğin fal olsun.
Yalnız burçlarınızı unuttum.Su grubuydunuz sanırım.Öyle görünüyorda :) Neyse bazı düşünceler var.Kafanızda planlanan şeyler.Ama boşuna olduğunu düşündüğünüzde görünüyor.Yani yapmak istiyorsunuz çaba veriyorsunuz sanki çabalarım boşuna diyorsunuz.Öyle düşünmeyin çünkü değil.Her çabanın bir karşılığı vardır.Kalp kırıklığı çıkmış.Kalbin parça parça olmuş.Ya bir kadın tarafından (su grubu) yada siz su grubu olduğunuzdan.Evli miyidiniz ya hakikaten unuttum her şeyi.Evli iseniz Eşiniz tarafından kalbinizin kırıldığını düşünüyorum.Her şeyi alayım gideyim denmiş.Ama gidilememiş gözünüz arkada kalmış.Ki size eşinizi eşiniz sizi seviyor.Sabır çıkmış.Sabrediyorsunuz.Ciddi bir sabır.Her şeye katlanılıyor bu sabır neticesinde.NE olursa olsun.Bir de çocuk istiyorsanız çocuğunuz olabilir bu sene içerisinde.Öyle görünüyor.Onun dışında aşıklara yol var.Eğer evli değilseniz evleneceksiniz.Eğer evli iseniz bir yola gieceksiniz.Birlikte.Şehir ya da mekan değişimi olabilir.Ve iki aşık bir şeyi başaracak.Bİrlikte.İstedikleri bir şey olacak.Hak ettiğinizi düşündüğünüz şeyi alacaksınız Allah'ın izniyle.Adli bir durum var ise eğer lehinize sonuçlanacak.Bu kadar falınız.

canım çok teşekkür ederim kova burcuyum evliyim ve çocuk istiyorum bilmişsiniz sağlık sorunum var eşimde akrep burcu

Son düzenleme:
ben senden yine bakma konusunda rica da bulunsam olur mu belki bu sefer değişik çıkar o an ki psikolojiyle çekmeyle farklı çıkmıştır :KK17: ben yazayım da eğer uygun görürsen bakarsın olur mu sıkboğaz ediyorum onun için de özür dilerim:KK17:
sorum yine aynı boğa burcu ile geleceğe yönelik bir ilişkim olacak mı ? o da bana karşı birşeyler hissediyor mu ben de yengeç burcuyum
1)tılsım dörtlüsü
2)asa sekizlisi
3)ay
4)tılsım onlusu
5)kılıç sekizlisi
6)güneş
7)kupa dokuzlusu
8)kader çarkı
9)güç
10)büyücü
bir de o kova burcu için geri döndü dmeiştim yıllar sonra sen de bilmiştin hani onu sormak için açtım yıllar sonra aklına gelipte benimle konuşmaya çabalaması felan yani amacı ne onu merak ediyorum
1)kupaların kızı
2)paraların üçlüsü (ters)
3)kupaların sekizlisi (ters)
4)araba (ters)
5)asaların şövalyesi (ters)
6)keşiş
7)kupaların ası (ters)
8)kupaların yedilisi
9)asaların ası (ters )
10)kule
bunların ikisini bana yorumlarsan çok sevinirim seni yoruyorum özür diliyorum ikisinin de ayrı ayrı yorumlarını cidden çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim .:KK34:

Boğa burcu için ;
Sanırım bu sefer kendini adamışsın güzel kartlar gelmiş.Ben de adayayım bari kendimi.Ben olmayacak demeyeceğim bu sefer çünkü sende ciddi bir kararlılık çıkmış.Resmen boğayı sahiplenmişsin.Asa sekizlisi bir şeylerin yeşerdiğini söylüyor bana.Bir şeyler olacak aranızda bence.Lakin biraz hayal kırıklığı da olabilir.Yani kafanda nasıl kurguladın ilişkinizi bilmiyorum ama tam düşündüğün gibi olmayacak.Bir de sezgilerin kuvvetli senin.Bu sezgilerin sana yol gösteriyor.Bu boğanın ailesiyle sorunları var galiba.Öyle görünüyor.Aile içi problemleri onun hayatını etkiliyor olarak çıkmış.Kararsız tavırlar sergiliyor.Senin tarafında da kararsızlık var.Üzüntü de var.Elin kolun bağlanmış.kapatmış gözleri öyle çaresizce bekliyorsun.Lakin 6.kart evlililik var diyor bana :KK70: yine ateş diyeceğim ama boğa niyetine çektiğin için muhtemelen onunla güzel bir şeyler başlayacak.Kız sen emin misin bunun boğa olduğuna.Doğumuna iyi baktın mı.Sınır bir tarihte doğmuş bu.Ateşin etkisini almış olabilir.Ondan dolayı her seferinde ateş çıkıyor olabilir.Ya da yükseleni falan ateştir.Güven veriyor bu sana.Yan yana geliyor musunuz bilmiyorum ama onun yanında kendini güvende rahat hissediyorsun.Kader çarkı düz dönmüş.GÜzel bir şey.Yeni bir başlangıç neticesinde olumlu olaylar demek.Büyücü de Aslında bu bana koç burcu diyor ama mucizevi bir şekilde olacağını da söyler bana.Beklemediğin bir zaman olacak olabilir.Ve güç kartı.Bak bu da bana ateş grubu diyor.ama istediğini elde edeceğini de söyler bana.

Diğer kova için ;

Yıllar sonra aklına gelip de seninle konuşma amacı pişmanlıkta ondan.Akıllanmış bu.Kendini sorgulaya sorgulaya akıllanmış.İşleri ters gitmiş.Kupaların kızını düşünüyor (Yani seni).Bilmiyorum kafasında ne vardı ama istediği gibi gitmiyor hayatı.Senin ona hayır dediğin ya da diyeceğin görülüyor.Bu kova bir yere gitmiş sanırım.Ve siz bunun neticesinde ayrılmış olabilir misiniz bilemiyorum.ciddiymişsiniz ama olmamış.Bilmiyorum senden yana şansı yok bu kişinin.Seni çok üzdüğü yıktığı görülüyor.Çaba sarf ediyor ama boşuna sarf ediyor.Hiç şansı yok.

tekrar çok teşekkür ederim canım yorumların için.. umarın sınavında iyi geçmiştir. ben aşk açılımı yapmıştım bi ara tekrar göndersem yorumlar mısın?

tekrar çok teşekkür ederim canım yorumların için.. umarın sınavında iyi geçmiştir. ben aşk açılımı yapmıştım bi ara tekrar göndersem yorumlar mısın?

Bugün sayfadakiler bitti.Yarından itibaren günlük iki iki yapacağım ki hem daha verimli olur.
Hem de ben paralanmam :)

canım senden ilişki açılımını yapmanı rica ediyorum mümkünse eğer
kupa sekizlisi
kılıç üçlüsü
kupa kraliçesi
değnek ikilisi
para ikilisi
kılıç altılısı
mahkeme
değnek kralı
değnek sekizlisi
kuvvet

Boğa burcu için ;
Sanırım bu sefer kendini adamışsın güzel kartlar gelmiş.Ben de adayayım bari kendimi.Ben olmayacak demeyeceğim bu sefer çünkü sende ciddi bir kararlılık çıkmış.Resmen boğayı sahiplenmişsin.Asa sekizlisi bir şeylerin yeşerdiğini söylüyor bana.Bir şeyler olacak aranızda bence.Lakin biraz hayal kırıklığı da olabilir.Yani kafanda nasıl kurguladın ilişkinizi bilmiyorum ama tam düşündüğün gibi olmayacak.Bir de sezgilerin kuvvetli senin.Bu sezgilerin sana yol gösteriyor.Bu boğanın ailesiyle sorunları var galiba.Öyle görünüyor.Aile içi problemleri onun hayatını etkiliyor olarak çıkmış.Kararsız tavırlar sergiliyor.Senin tarafında da kararsızlık var.Üzüntü de var.Elin kolun bağlanmış.kapatmış gözleri öyle çaresizce bekliyorsun.Lakin 6.kart evlililik var diyor bana :KK70: yine ateş diyeceğim ama boğa niyetine çektiğin için muhtemelen onunla güzel bir şeyler başlayacak.Kız sen emin misin bunun boğa olduğuna.Doğumuna iyi baktın mı.Sınır bir tarihte doğmuş bu.Ateşin etkisini almış olabilir.Ondan dolayı her seferinde ateş çıkıyor olabilir.Ya da yükseleni falan ateştir.Güven veriyor bu sana.Yan yana geliyor musunuz bilmiyorum ama onun yanında kendini güvende rahat hissediyorsun.Kader çarkı düz dönmüş.GÜzel bir şey.Yeni bir başlangıç neticesinde olumlu olaylar demek.Büyücü de Aslında bu bana koç burcu diyor ama mucizevi bir şekilde olacağını da söyler bana.Beklemediğin bir zaman olacak olabilir.Ve güç kartı.Bak bu da bana ateş grubu diyor.ama istediğini elde edeceğini de söyler bana.

Diğer kova için ;

Yıllar sonra aklına gelip de seninle konuşma amacı pişmanlıkta ondan.Akıllanmış bu.Kendini sorgulaya sorgulaya akıllanmış.İşleri ters gitmiş.Kupaların kızını düşünüyor (Yani seni).Bilmiyorum kafasında ne vardı ama istediği gibi gitmiyor hayatı.Senin ona hayır dediğin ya da diyeceğin görülüyor.Bu kova bir yere gitmiş sanırım.Ve siz bunun neticesinde ayrılmış olabilir misiniz bilemiyorum.ciddiymişsiniz ama olmamış.Bilmiyorum senden yana şansı yok bu kişinin.Seni çok üzdüğü yıktığı görülüyor.Çaba sarf ediyor ama boşuna sarf ediyor.Hiç şansı yok.

çook teşekkür ederim canıım ya seni yordum baya bir ama bu yorumlar beni çok mutlu etti boğa olduğuna eminim ama 23 nisan da doğdu işte boğa olması gerek ama yükselen farklı olabilir dediğin gibi tekrar teşekkür ederim sınavlarında da başarılar sana sen de sınavlarından sevin bizi burada sevindirdiğin için :KK1:

son kez canım,lütfen.29.01.1986 doğumluyum,o 07.05.1984 doğumlu.sorum geleceğimiz nasıl olacak?
1. Ters Gelen Değnek Ası
2. Kupa Üçlüsü
3. Kılıç Kraliçesi
4. Kupa Dörtlüsü
5. Para Kraliçesi
6. Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
7. Ters Gelen Para Altılısı
8. Para Üçlüsü
9. Ters Gelen Kılıç Şovalyesi
10. Ölüm

tekrardan merhaba canım bu sefer kartları önümüzdeki 3 ay içinde gebe kalacakmıyım diye seçtim benim içime hep yaz doğuyor bakalım senin yorumun ne diyor.
1 adalet ters
2 tılsımların kralı
3 asa onlusu ters
4 uyanış ters
5 asa sekizli ters
6 kılıçların şövalyesi
7 kuvvet
8 asaların kraliçesi ters
9 kılıçların onlusu
10 kupa sekizli ters

X