Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

canım öncelikle kırmayıp baktığın için çok teşekkür ederim.evet şuan su grubundan birisi var ama eski erkek arkadaşım hala birlikte olmak istiyor ve ben ona karşı güvenemiyorum...toprak grubunda şuanda birisi karşıma çıkmadı ama bilemiyorum ne olur ... bende aşk evlilik ve iş hayatıyla ilgili yorum isteyecektim senden özelliklede aşk hayatıyla ilgili çünkü bu bir sene beni çok yordu güzel günler yakın mı acaba diye merak etmiştimm mutlu ve güzel bir evlilik beni bekliyor mu sormak istemiştim :KK54:

Evlilik ne zaman olur bilemiyorum da su grubuyla evlilik olmayacak gibi görünüyor.Değnek dört ters dönmüş çünkü.

1)kupaların altılısı (ters)
2)asaların kralı
3)paraların onlusu
4)imparator (ters)
5)asaların dokuzlusu
6)soytarı (ters)
7)kupaların dörtlüsü(ters)
8)kupaların beşlisi (ters)
9)asaların sekizlisi (ters)
10)asaların dörtlüsü
kendim yapmadım netten yaptım ama olur mu olmaz mı bilmiyorum yine de yorum yaparsan çok sevinirim ben de
sorum ise sohbetimiz konuşmalarımız ileriye dönük ilişkiye dönüşecek mi o bana karşı birşey hissediyor mu ?
doğum tarihim 24.06.1992 onun doğum tarihi 23.04.1992

Ateş grubuna su grubu :) Ateş suyu döver diyeyim.Hımm geçmişe hasret çıkmış.Geçmişten bir erkek yine ateş grubu onu özlediğin görülüyor.Bu kişi de olabilir başkası da olabilir.Ama birini özlüyorsun o kesin.Bilmiyorum ama bu geçmişte ki kişiyle sanırım sanırım evlilik yolundan dönülmüş ya da öyle planlar yapılmış.Aile kurmak istemişsin gibi.Ama olmamış.Çok zorlamışlar sanki seni.SEnde mücadele etmişsin ama yılmışsın; yanlış kişi olduğunu düşünmüşsün.şöyle söyleyeyim sizin şöyle olabilir.Bu kişiyle başlayacak ama sonra bozulacak sonra yine birleşecek ve bu sefer evleneceksiniz.Asa dörtlü öyle diyor bana :) Ya evlilğin eşiğinden döndün ; ya da döneceksin.Ateş erkeğiyle.İlişki başlar gibi yapıp son anda sürpriz bir hareketle bitecek.Biraz karıştırdım ya kafan karışık seninde tabi bana yansıdı.:)Toparlıyorum hemen.Hislerime dayanarak yorum yapacağım.Şimdi sen bu çocukla daha evvelde görüşmüşsün sanırım.Hatta bilikte olmuş ama dediğim gibi evlilik eşiğinden ya da onun gibi bir şey den geri dönülmüş.Şu an tekrar konuşuyorsunuz ama daha duygularını belli eden birşey dememiş bu kişi.Dolayısıyla kafan karışmış.Sana diyebilirim ki bu geçmişten gelen kişi çok pişman.Ve seninle yeniden birlikte olmak istiyor hatta seninle evlenmek istiyor.Bu kadar.Senin ki çok karışık oldu.Sorun olursa sor lütfen.
kafam çook karıştı desem umarım kızmazsın bana :) geçmişte birisi vardı evet onu çok doğru söyledin dediğin gibi de çok mücadele ettim yapmadığım kalmadı ama 1 yıl oldu yıldım ve bitirdim çünkü olmayacak birşeydi dediğin gibi yanlış kişi olduğunu düşündüm şu an tekrar konşyorsunuz demene gelince de 1 yıldır konuşmuyorduk ya bu ara tekrar keyfine göre ortaya çıktı konuşmaya çalışıyor. bu kişinin burcu kova burcuydu işte ateş mi oluyor bilmiyorum dediğin gibi pişmanda ama olursa çok şaşırırım olmaz diye görüyorum neyse onu geçtim. soru sorararak baktırdığım kişi de işte boğa burcu ama benim anlamadığım şimdi onunla birşey olmayacak mı yani geçmişten gelen o kova burcuyla mı olacak şimdi yani cidden kafam karıştı ben boğa burcundaki kişi olsun istiyorum ama kova burcundaki o geçmişte kaldı diye düşünüyordum ortaya çıktı tamam da ne bileyim kafam karıştı.[/QUOTE]

Hımm senin durumuna göre tekrar yorum yapmam gerekiyor.Kova burcu hava grubudur.O zaman bu kartlar bana pek cevap vermiyor şu durumda.SEn müsait olunca tekrar odaklanarak çek bir kere daha yorum yapayım.Maksat muhabbet. :)

Evlilik var canım tılsım onlusu bana zaten toprak grubu bir erkekle aile kuracaksın diyor.Yalnız su grubu büyük bir erkek nedeniyle biraz aksamalı olacak gibi.Taş koyuyor gibi.Bunun dışında hava grubu bir erkekte var geçmişte.Bu erkekten bir haber var iyi bir haber ki ben bunu işe yorumluyorum.Bunun neticesinde haberin neticesinde güzel bir şeyler olacak bir şeyler başlayacak.Dersen ne bilemem.Belki bir iş belki bir aşk.Ama bir şey başlayacak.Toprak grubu erkek başak burcu sanırım.Öyle görünüyor.Bununla beraber bir mücadeleniz var.Epey savaşacaksınız ama sonuç olarak güzel olacak.Sizi bunaltan hayattan kurtulup yeni bir hayata başlayacaksınız olarak görünüyor.

öncelikle uğraşıp baktığınız için çok teşekkürler. ancak aklıma takılan birkaç nokta var. 2 ay sonra kpss ye gireceğim acaba bu dediğiniz kpss den bağımsız birşey mi? ve evlilik uzak mı?

Tılsım kartları bana kpss ile ilgili fırsatların olacağını söylüyor.Yalnız çalışman gerektiğini de söylüyorlar ki sanırım bayağı çalışıyorsun.Geçmiş kartlar çok fazla odaklanamıyorum o nedenle tam cevap veremiyorum kusura bakma.İki durum için (evlilik-iş) ayrı aryı açılım yap yaz.Ben de yorumlamaya çalışayım tekrardan.

öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için...bir kız arkadaşım kpss ye girecek onun içinde bakarmısınız?? iş ve aşk hayatını merak ediyor..
0-ters kupa ası
1-değnek yedilisi
2-düz kupa kraliçesi
3-ters adalet
4-düz para yedilisi
5-düz aşıklar
6-ters dünya
7-ters kupa kralı
8-düz para prensi
9-düz para kraliçesi
10-düz imparatoriçe

Günaydın diyerek söze başlıyorum.Kız arkadaşına Sevgilerimi ileterek;
Sanırım kız arkadaşın su grubu ya da toprak grubu gibi geliyor bana.Arkadaşınızın bazı işlerinin ters gittiği görülüyor ki ben bunun duygusal hayatıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.Sevgilisi var mı yok mu bilemiyorum ama sanki uzun zamandır yalnız gibi.Bir konuda inat etmiş.Sınavla alakalı olduğunu düşünüyorum bununda.Hırslanmış diyemeyeceğim ama kazanmak için çok savaş verdiği görülüyor.Çalışıyor.Hem de çok çalışıyor.Tabi ki bu çalışmanın karşılığını da alacak olarak görünüyor.Eğer kız arkadaşın su grubuysa birinin haksızlığına uğramış.Birisi ona yamuk yapmış sanki.Yok değilse su grubu ; o zaman su grubu bir bayan tarafından yapılmış bu haksızlık.Adli bir olayı varsa ne yazık ki aleyhine olacak.Güzel bir kart tılsım 7 kartı.İsterseniz karta bir bakın.Nasıl da ekmiş de meyvesini bekliyor adam.İşte kız arkadaşın.Şu an ekiyor.Sınav sonucu biçecek.Ve sonra yavaş yavaş meyvesini alacak.İki kart bana bunu söyledi.Arkadaşınız birine aşık ise ; aşık olduğu kişide ona aşık.Geçmiş kartı olarak çıktığına göre şu an sevgilisi varmış sanırım.Ama Bu sevdiği kişiyle bazı problemler görülüyor.Sanki istediği şekilde gelişmiyor olaylar.Bilemiyorum.BU aşk konusunda bir başarı var ama biraz zamanı da var.Şimdi Su grubu bir bey çıktı.Bu beyle bazı anlaşmazlıklar olacak.Onun dışında arkadaşınız işle ilgili güzel veriyor kartlar.Eline öyle güzel bir fırsat gelecek ki o fırsatın değerini bilecek.Bir inci gibi tutacak onu.Ve kız arkadaşınıza evlilik görünüyor.Bu sene içerisinde olacağını düşündüğüm bir evlilik.Hatta hemen anne bile olabilir.Tabi her şey Allah'tan. O isterse her şey olur.Bu kadar falı canım.Kötü bir şey yok kartlarında.Ruh hali falan orta düzeyde.Sadece sınav stresi yaptığı görülüyor.O da normal ben bile tutuştum çünkü.

selam kızlar
bende dün tarot falıma baktırdım.bende tarot kartı almak istiyorum hangi kartları tavsiye edersiniz?

Bu arada eğer banada bir yorum yaparsanız çok sevinirim. Öyle bir imkanınız varsa... çok makbule geçer :)))

çok çok çok teşekkür ederim.hakkınızı helal edin lütfen.

evlilik için yaptığım açılım bu

1-paraların beşlisi
2-paraların kızı
3-kılıçların ikilisi
4-kılıçların dörtlüsü
5-kılıçların sekizlisi
6-kılıçların dokuzlusu
7-asaların dokuzlusu
8-asılmış adam
9-kule
10-karar

sınav için açılım da bu

1-paraların dokuzlusu
2-kupaların dekizlisi
3-kılıçların birlisi
4-kılıçların şövalyesi
5-kılıçların kralı
6-asaların beşlisi
7-asaların onlusu
8-büyücü
9-münzevi
10-ay

daha önce hayatımda yaşı büyük biri vardı şuan yok hayatımda. şimdide 23,ekim,1986 doğumlu terazi burcundan biri benimle evlenmek istiyor. benim doğum tarihim 12,ekim,1984 terazi burcuyum. ayrıca bende sizin gibi biyoloji mezunuyum yıllardır sınava giriyorum. bu arada haziran da banka sınavına da girecem.

Son düzenleme:
bana yazdıklarını duyunca arkadaşlarımda çok merak etti canım.ona da bakar mısın?
arkadaşım 08.07.1988,arkadaşı 22.10.1985. sorusu: bu ilişkisini bitirmeli mi? gelecekte onu neler bekliyor?
1.Asaların Şövalyesi TERS
2.Asaların İkilisi
3.Kılıçların Sekizlisi TERS
4.Kılıçların Ası
5.Kupaların Altılısı TERS
6.Asaların Yedilisi TERS
7.Asaların Kraliçesi TERS
8.Kılıçların Dokuzlusu
9.Kupaların Üçlüsü
10.Yıldız TERS

şimdiden teşekkürlerrr

Merhaba kedicik.Kedileri severim ben ya :) Neyse hemen fala giriş yapıyorum.
Kız arkadaşın yengeç ;Arkadaşı terazi sanırım.
Kız arkadaşının aklında Ateş grubu bir bey görüyorum.Sanırım o bey nedeniyle bu ilişkiyi bitirmek istiyor.Bunun için cesarete ihtiyacı olduğunu görüyorum. Şimdi arkadaşın bu hava grubu ile ilgili çok kararsız kalmış.Bilmiyorum ama sanki ilişkiyi bitirmek için bir engeli var.Elini kolunu bağlayan.Yani bu engel ilişkiyi bitirmesini engelliyor.Belki hava beyin üzüleceğini düşündüğü için olabilir ki üzülecek ne yazık ki.Bu bey arkadaşınızı çok sevdiği görülüyor.Evet sorunlar olmuyor mu.? Oluyor ama yine de arkadaşınızı seviyor.Bazı durumlar olmuş arkadaşını çok üzen.Canını sıkan bu nedenle de erkek arkadaşından uzaklaşmış.Sanki kopmak istemiş.Bitirmek istemiş.Şimdi gelecek kartında korku çıkmış.Korkacak yapamayacak galiba.Hani ilişkiyi bitirse bile tek seferde bitmeyecek.Tek lafla bitecek gibi durmuyor.Bir de bir kadın çıkmış Ateş grubundan bir bayan bu bayan yüzünden çok kötü olacak arkadaşın.Dikkat etsin öyle biri varsa etrafında.Sırtından vurabilir.Ve arkadaşın çok üzülebilir.Bunun dışında Bir nişan-söz olayından dolayı bir tedirginlikte var.Arkadaşında.Çekiniyor o nişan olayından sanki.Eğer gündemde böyle bir şey yoksa diyeyim.Yakın zamanda muhtemel söz ya da nişan.Yıldızı ters dönmüş.Ben derim ki ateş bey gerçekten varsa onu unutsun hava da kalsın.Çünkü bittiği takdirde pek istediği gibi gelişmeyecek olaylar.Ateş beyi biraz dengesiz çünkü.Hava beyi ise hanım kızımızı seviyor olarak görünüyor.Tabi bunlar kart.Yine de içinden ne geliyorsa onu yapsın.Bir şey yaptım diye pişmanlık duymak yapmadım diye pişmanlık duymaktan daha az acı verir.

1-Yıldız
2-Kupa Dörtlüsü
3-Kupa Prensi
4-Ölüm
5-Kılıç İkilisi
6-Savaş Arabası
7-Para Ası
8-Ters Gelen Kader Çarkı
9-Ters Gelen Değnek Yedilisi
10-Ters Gelen Değnek Kraliçesi

29.05.1990 doğumluyum, aşk hayatımla ilgili bir yorum yaparsan çok sevinirim canım :KK14: aklımda asıl olan kişinin doğum tarihi de 01.01.1990.

Siz ikizler ; arkadaşınız oğlak.
Sizin bu kişiyle birlikteliğiniz var mı bilmiyorum ama ilk etapta kartlar çok güzel vermiş.
Bu sene sanırım gerçek aşkı buldunuz :) Yıldız kartı hem maddi hem manevi olarak şanslı bir döneme girdiğinizi söylüyor bana.Sanırım siz bu kişiyle belki bilerek belki farkında olmadan evlilik hayalleri kuruyorsunuz.Kurmaya devam :)Eğer bir ilişkiniz yoksa başlayacak gibi duruyor.Su grubu bir genç olmuş.Daha evvel.Bu kişiyle olan ilişkiniz çok kötüymüş.Bilmiyorum ama seni çok üzmüş.Bu kişi nedeniyle kendini kapatmışsın sanki.Herkese hem de.Bir de yakın zamanda cenazeniz oldu mu olduysa Allah rahmet eylesin.Yoksa Daha iyi tabi.Neyse Sana bir yol görünüyor.Bir yere gideceksin.Bu gideceğin yerde şansın açılacak.Maddi manevi.Muhtemelen iş için bir yerlere gideceğini düşünüyorum.Neyse ilgili kişiyle sevgili değilseniz olacaksınız yok sevgiliyiz dersen evlilik olacak diyebilirim.Bir dönem hakikaten her şey kötü gitmiş.Neye elimi atsam kuruyor derler ya öyle bir dönem geçirmişsin sanki.Neticesinde korkar olmuş adım atmaktan bir şey yapmaktan.Sanırım kandırılmış ve ya aldanmışsın.Ondan kaynaklanıyor bu korkular hep.Ama güzel verdi seninde kartların.Güzel olacak her şey.Çok güzel bir dönemdesin şu an diyeyim.

selam kızlar
bende dün tarot falıma baktırdım.bende tarot kartı almak istiyorum hangi kartları tavsiye edersiniz?

Şimdi eğer ben sadece aşk isterim dersen Katina destesini al.Gerçi o desteden korkuyorum ben ama :)
Tarot için en iyisi rider-white destesidir.

Şimdi eğer ben sadece aşk isterim dersen Katina destesini al.Gerçi o desteden korkuyorum ben ama :)
Tarot için en iyisi rider-white destesidir.

Ben 1 senelik evliyim.rider-white destesini alayım.benim niyetime çekip bakabilir misiniz?Bende deste yok şuan Gerçekten dün ekonomi olarak sııntılı bir durum çıktı meraklandım.

Siz ikizler ; arkadaşınız oğlak.
Sizin bu kişiyle birlikteliğiniz var mı bilmiyorum ama ilk etapta kartlar çok güzel vermiş.
Bu sene sanırım gerçek aşkı buldunuz :) Yıldız kartı hem maddi hem manevi olarak şanslı bir döneme girdiğinizi söylüyor bana.Sanırım siz bu kişiyle belki bilerek belki farkında olmadan evlilik hayalleri kuruyorsunuz.Kurmaya devam :)Eğer bir ilişkiniz yoksa başlayacak gibi duruyor.Su grubu bir genç olmuş.Daha evvel.Bu kişiyle olan ilişkiniz çok kötüymüş.Bilmiyorum ama seni çok üzmüş.Bu kişi nedeniyle kendini kapatmışsın sanki.Herkese hem de.Bir de yakın zamanda cenazeniz oldu mu olduysa Allah rahmet eylesin.Yoksa Daha iyi tabi.Neyse Sana bir yol görünüyor.Bir yere gideceksin.Bu gideceğin yerde şansın açılacak.Maddi manevi.Muhtemelen iş için bir yerlere gideceğini düşünüyorum.Neyse ilgili kişiyle sevgili değilseniz olacaksınız yok sevgiliyiz dersen evlilik olacak diyebilirim.Bir dönem hakikaten her şey kötü gitmiş.Neye elimi atsam kuruyor derler ya öyle bir dönem geçirmişsin sanki.Neticesinde korkar olmuş adım atmaktan bir şey yapmaktan.Sanırım kandırılmış ve ya aldanmışsın.Ondan kaynaklanıyor bu korkular hep.Ama güzel verdi seninde kartların.Güzel olacak her şey.Çok güzel bir dönemdesin şu an diyeyim.

Çok isabetli, çok güzel şeyler söylemişsin canım. Yalnız korkularım hep o oğlak burcu olan erkek yüzünden. Ben aldatıldım onun tarafından ama aklımda hala ne yazık ki :KK25: Bir de cenazeyle ilgili bir şey görüyor musun? Ben iki gün önce kahve falımda cenaze gördüm de :26:

çok çok çok teşekkür ederim.hakkınızı helal edin lütfen.

evlilik için yaptığım açılım bu

1-paraların beşlisi
2-paraların kızı
3-kılıçların ikilisi
4-kılıçların dörtlüsü
5-kılıçların sekizlisi
6-kılıçların dokuzlusu
7-asaların dokuzlusu
8-asılmış adam
9-kule
10-karar

sınav için açılım da bu

1-paraların dokuzlusu
2-kupaların dekizlisi
3-kılıçların birlisi
4-kılıçların şövalyesi
5-kılıçların kralı
6-asaların beşlisi
7-asaların onlusu
8-büyücü
9-münzevi
10-ay

daha önce hayatımda yaşı büyük biri vardı şuan yok hayatımda. şimdide 23,ekim,1986 doğumlu terazi burcundan biri benimle evlenmek istiyor. benim doğum tarihim 12,ekim,1984 terazi burcuyum. ayrıca bende sizin gibi biyoloji mezunuyum yıllardır sınava giriyorum. bu arada haziran da banka sınavına da girecem.

Geldim tekrar sana.Kişisel bilgilerim yanlış benim canım.Ben asıl iktisat mezunuyum.Orayı öylesine doldurmuştum :)Haziran da hangi banka Ziraat mi? Neyse hemen falını yorumlayayım.
Evlilik için ;
Şu an yalnız olduğun görülüyor.Yani her ne kadar seninle evlenmek isteyen olsa da henüz bir şey olmamış aranızda ve sıkıntıda veriyorsun.Maddi olarak da manevi olarak da sıkıntıdasın.Ama sabır ettiğin de çıkmış.Hani sabırlı olduğunu ya da olacağını söyleyebilirim.Gayet rahatsın aslında bu konuda.Oluruna bırakmışsın her şeyi.Kapatmışsın sen de kendini.Geri çekilmişsin.Eskisi büyük olan seni çok üzmüş.Çok yormuş.Dinleniyorsun ruh halini iyi vermiyor kartlar.İşte ruhsal sıkıntı nedeniyle hani dinlenmek isteriz o şeyden uzaklaşırız işte sende öyle aşktan uzaklaşmışsın.Kararsızlık.Ne yapacağını bilememek.Elin kolun bağlanmış.Ah canım ya.Dua et ya.Bol bol .Ben öyle olunca çok dua ederim.İyi geliyor.Hani evlensem nasıl olur bu kişiyle yapabilir miyim? Diye düşünceler boğuyor seni.Sana şunu diyeyim sen bu kişiyle evlenmeyeceksin.Çünkü bu kişi kötü veriyor.Üzecek olarak görünüyor kartlarda.Tabi Allah bilir.Yaşanacağı varsa istediğini yap engel olamazsın.Ama öyle görünüyor.Kartlar sana biraz daha sabretmeni söylüyor.Sabırlı ol daha iyisi olacaktır inşallah.Çok yaralanabilirsin.Çok üzülebilirsin ama yine ayaktasın.Ayakta kalmak zorundasın çünkü.Her şeye rağmen direneceksin.Gaza geldim şu an :)Bence Sana ateş grubundan bir bey gelecek.O bey daha iyi gibi duruyor.Şöyle diyeyim.Bu hava grubuyla ne yazık ki olmayacak.Belki son andan dönebilirsiniz.Hatta sende de onda da yıkım etkisi verebilir ama sanırım bir kere daha karar kartı çıktı sende Ve vereceğin son karar senin lehine olacak bir karar.Evlilikte bu kadar .

Sınav için;
Güzel veriyor kartları sınavı.Devlet memuru olacağın çıkıyor.Yalnız başka sehire gidebilirsin.Biraz istemeye istemeye olacak sanki.Aileden ya da arkadaşlarından kopmak istemeyebilirsin.Yine tüm zorluklara rağmen gideceksin.Evlilikle ,sınav açılımını ters yazmadın değil mi.?:) Kılıç şövalyesi gelmişte.Sanırım hava grubu bir bey seni cesaretlendirecek destek olacak.Bir de kavga var.Yine hava grubu ama bu sefer ki büyük olgun biri onunla bir tartışma yaşayabilirsiniz.İlla ki hava grubu olması gerekmiyor ama büyük olgun biriyle bir tartışmanız olabilir.
Bak sana şöyle diyeyim.BU sınavı kazanman sanki sana çok zor görünüyor.Ya da kazansan da ataman.Bununla ilgili zorlanacağını düşünüyorsun ama sana diyeyim ki her şey o kadar kolay olacak ki inanamayacaksın.Mucize gibi gelecek sana.Ve işinde ustalaşacaksın.Yani yükseleceksin.Bazı hayal kırıklıkların olmuş.Üzüntülerin olmuş ama geçecek hepsi bitecek.Allah inşallah hayırlısını verir.Üzüntülerini görebiliyorum çünkü ve güzel şeyleri hak ettiğine inanıyorum.Verecektir Allah'ım sana güzel şeyler.Umudunu yitirme.

Ben 1 senelik evliyim.rider-white destesini alayım.benim niyetime çekip bakabilir misiniz?Bende deste yok şuan Gerçekten dün ekonomi olarak sııntılı bir durum çıktı meraklandım.

Ben kendi kartlarımı attım canım.Enerjileri çok yoğun.Bakım yapınca günlerce baş ağrısı çekiyorum.Gerçi kart olmadan da çekiyormuşum onu da öğrendim.Üç gündür geçmedi lanet ağrı :)

Çok isabetli, çok güzel şeyler söylemişsin canım. Yalnız korkularım hep o oğlak burcu olan erkek yüzünden. Ben aldatıldım onun tarafından ama aklımda hala ne yazık ki :KK25: Bir de cenazeyle ilgili bir şey görüyor musun? Ben iki gün önce kahve falımda cenaze gördüm de :26:

Ölüm kartı geçmişte verdi kendini o nedenle ölüm var diyemem.Hani geçmişte olmuş olabilir.Ya da senin bu oğlaktan kurtulduğunu gösteriyor da olabilir.Oğlakla ayrıldığınızı aslında senin için kurtuluş olduğunu söylüyor ama barışmak istediğinde çıkmış.Ve sanırım barışacaksınız da.Şu an kafam karıştı :)

1.ters gelen kılıç kıralı
2.ters gelen kupa ikilisi
3.kılıç ikilisi
4.kılıç üçlüsü
5.joker
6.savaş arabası
7.ters gelen deynek ası
8.kupa altılısı
9.aziz
10.ay
banada bakarsın inşallah isimleri dogrudur heralde :))

1.ters gelen kılıç kıralı
2.ters gelen kupa ikilisi
3.kılıç ikilisi
4.kılıç üçlüsü
5.joker
6.savaş arabası
7.ters gelen deynek ası
8.kupa altılısı
9.aziz
10.ay
banada bakarsın inşallah isimleri dogrudur heralde :))

İsimler doğru da niyet yok :) Yine de bir yorum yapayım.
Hava grubu bir erkekle aranız bozulmuş.Gayet iyi giden aranıza kara kedi girmiş galiba.Bilmiyorum ama bu kişi seni çok üzmüş sen de kendini kapatmışsın ona.Şöyle söyleyeyim bir fırsat gelmiş sana.Eğer aşkla alakalı ise bu bakın bu aşkla ilgili çok güzel bir fırsat var.Yani aranızın bozulduğu kişi eşin ve ya erkek arkadasınsa düzeleceğine dair bir fırsat olacak.ki düzelecek ve her şey çok güzel gidecek.Bir yol var sana bir yere gideceksin.Biraz engelli bir yol.ama.Yine güzel bir yol.Yeni insanlarla tanışacağın bir yer.Yapmak istediğin bir şey varsa onu yapacaksın.Bir erkeğin desteğiyle olacak.Ama sanada sabır çıkmış.ve inanç.İNanıp sabretmen gerekiyor.Evet hayal kırıklığın çok olmuş bu konuda ama sabredesen düzelecek her şey.

Ben kendi kartlarımı attım canım.Enerjileri çok yoğun.Bakım yapınca günlerce baş ağrısı çekiyorum.Gerçi kart olmadan da çekiyormuşum onu da öğrendim.Üç gündür geçmedi lanet ağrı :)

tamam çok geçmiş olsun. kartlarımı alınca yazarım artık. görüşmek üzere :)

Bana da bakabilirmisin kartım olmadığı için mahmure den seçtim kartları...Hayat bana ne getirecek olarak çektim...Genel bir fala bakmanı istiyorum sorum yok...
09 kılıç dokuzlusu
10 tılsım onlusu
05 asa beşlisi
04 kupa dörtlüsü
14 denge
01 asa ası
10 kılıç onlusu
3 kılıç üçlüsü
09 kupa dokuzlusu
8 güç

X