Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

tşk ler yorumların için hakkkını hellal et.

tşkler ağzına sağlık helal et hakkını

Bir su grubu erkeğinin vesilesi ile ki bu senin eşin.Bazı durumlar var.Planlar.Ama yakın süreçte bu planlardan pek sonuç alınamayacak gibi görünüyor.Eşin çok düşünüyor..Ne yapayım ne edeyim diye.Kafası karışık olarak görünüyor.Ne istediğini tam bilmiyor.Ya da çocuğa uyarlarsak ya çocuk isteyip istemediğine ya da çocuğa hazır olup olmadığına emin olamıyor.Dolayısıyla da tam bir şey yapmıyor.Bazı sıkıntılar olacak ama atlatılacak olarak görünüyor.Bilmiyorum kule gelmiş kule kötü bir karttır.yıkımı ifade eder.Sanırım bu sene içerisinde çocuk olmayacak dolayısıyla üzüleceksin.Hatta eşinle birlikte çok üzüleceksiniz.Sanırım bebiş olayında eşinden kaynaklanan durumlar var gibi görülüyor.Sorun demek istemiyorum ama ondan kaynaklanıyor galiba.Geçmişe dair bir özlem var.Daha evvel düşük vs yaptıysan sanırım onu çok düşünüyorsunuz.Ama netice olarak bakarsak -Burasını tabi ki Allah bilir-Sanırım boğa-oglak-başak burcu bir erkek çocuğunuz olabilir.Tılsım prensi bana öyle düşündürdü çünkü.Ne zaman olur bilemem.Nasıl olur bilemem hatta olup olamayacağını da bilemem ama sadece öyle hissettim.Bu kadar falın canım.

sağol canım teşekkür ederim geçmişte bi düşük yaşadım evet ve çok üzülmüştük

İlişkin var mı yok mu bilemiyorum ama Koç burcu bir beyle evlilik görünüyor sana.Şimdi senin hayatında şu an bayağı ters bir dönemdesin.
Ne yapsan ters gidiyor gibi.Bunun böyle devam etmesinden korkuyorsun sanki.Ama güneş kartı bana güzel bir evlilik yapacağını haykırıyor resmen.Ben birinden ya da bir yerden ayrıldığını düşünüyorum.Gözün arkada kalmış.Bİraz pişman gibisin.Eğer bir iş yeri falansa burası alacağın var ve ne yazık ki alamayacaksın.Yok Bir kişi ise ki Hava grubu olması muhtemel.Senden epey bir şey almış gitmiş.İş yeri sanırım bu ya.Emin olamadım ama tılsım ası bana işle ilgili olduğunu söylüyor.Bir yere başvurmuşsun ya da bir yere üye olmuşsun.MEslekle alakalı.Kİ ben kpss olduğunu düşünüyorum.Sonu güzel olacak sana güzel şeyler getirecek.Geçmişten biri gelecek ve siz onunla yeniden başlayacaksınız.Onu da söyleyeyim.Bazı kayıplar olmuş.Aklın o kayıplar da düşünüp duruyorsun ama iki imkanın daha var.Onları görmüyorsun.Bunlar ne ile alakalı bilemiyorum ama her hangi bir şey olabilir.Onun dışında sen de ümitli bir bekleyiş var neyi bekliyorsan olacak gibi görünüyor.Hayırlısı olsun bu kadar.

Çok teşekkür serimm..Ağzına sağlık..

Size gelelim sevgili aşıklar ;
Sanırım biriniz ki bu eşin galiba işten çıkmış ya da çıkarılmış.Alacağı kalmış orada.Eşin hava grubu mu bu arada.
Eğer hava grubuysa eşine memuriyet görünüyor diyeyim.Değilse memuriyet sana olacak o zaman.Neyse Korkular var ileriye dair.Sıkıntılara boğulmuşsunuz.Çekilen sıkıntının sonunda güzel şeylerde var.O nedenle üzülmeyin derim.Biri senin kalbini kırmış.Kova burcundan biri olduğunu düşünüyorum.Bayağı keyfini kaçırmış senin.Sevdiğinle evlenmişsin.Ne güzel.Dünya kartı bana dünya hayatınızın güzel olacağını söylüyor.Kısa vadede borçlanmalar görünüyor onu söyleyeyim.Bazı yükümlülükler altına gireceksiniz.Senin sabrın çıkmış.Çok sabrediyorsun.Gerçekten sabretmeye de devam edeceksin.Ve çocuk gelebilir.Azize bana bunu diyor.Eğer hazırlıklı değilseniz dikkat edin.Gerçi çocuk rızkıyla gelir derler.Mücadele var.Savaş var ama karşılığını alamama korkusu da var.Aşıklar ters gelmiş.Hımm.Aslında çok güzel bir çiftsiniz ama arada anlaşmazlıklar oluyor.Ve bu aşkın bozulacağına dair iki tarafında korkuları var.Büyünün bitmesini istemiyorsunuz.Korkmayın.O büyü hiç bitmeyecek.Güneş kartı güzel evlilik devam edecek diyor.İş olarak tekrar demem gerekirse ;
Evet biraz sıkıntı var bir süre devam da edecek ama sonu kötü değil.İleri de rahatlama görünüyor.Ne zaman dersen bilemeyeceğim.Bu kadar falın canım.

merhaba banada bakarsanız sevinirim 1 ay sonra yeni bir işe başlıyorum benim için iyi olcak mı işlerim rast gitcek mi bunu merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden:)

0-ters gelen imparator
1-düz gelenkılıç dokuzlusu
2-ters gelen kupa kraliçesi
3-düz gelen kupa beşlisi
4-ters gelen kupa ikilisi
5-ters gelen kader çarkı
6-ters gelen ölüm
7-düz gelen kupa yedilisi
8-düz gelen para üçlüsü
9-düz gelen güneş
10-düz gelen kupa kralı.
şimdiden teşekkürlerr:)

canım az önce seçtim kartlar kelt açılımı değildi internetten seçiyorumda kartları şimdi kelt açılımını buldum bunlarıda yorumlayabilirmisiniz

şimdiden çok teşekkür ediyorum.

paraların yedilisi
kupaların altılısı
kupaların kızı
kılıçların birlisi
kılıçların onlusu
asaların sekizlisi
asaların dokuzlusu
asaların onlusu
büyücü
imparatoriçe

Kartları seçtikten sonra çoğunun ters geldiğini görünce kötü şeyler duyacağımı sanmıştım ama düşündüğüm gibi olmadı:) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim resmen içinde bulunduğum durumu anlatmışsınız özellikle şu aldanma konusunda..Kendimi çok fazla yıpratıyorum sanırım..Çünkü artık başka birisiyle tekrardan bir birliktelik düşünemiyordum yani kendimi hiç hazır hissedemeyecekmişim gibime geliyordu ama;aşıkların ters gelmesi bile insanı motive edebiliyor..En azından umut var diyorum :) Tekrardan teşekkürler,emeğinize sağlık..

canım rica etsem bunuda kızkardeşim için bakarmısın oda sınavlara hazırlanıyo da kazanıp atanacakmı

paraların kraliçesi
kupaların dörtlüsü
kupaların dokuzlusu
kupaların kızı
kılıçların üçlüsü
kılıçların altılısı
kılıçların kıralı
imparator
araba
yıldız

şimdiden çok teşekkür ederim

fıstık mrb ya benim erkek kardeşimde çok merak etti kendiyle ilgili bişeyleri sorusuda:aşk ve iş yolunda neler bekliyor doğum tarihi 24.11.1994

1_ters gelen kılıç altılısı
2_ters gelen denge
3_ters gelen kılıç dokuzlu
4_kılıç kralı
5_ters gelen kılıç yedilisi
6_ters gelen adelet
7_kılıç prensi
8_para sekizlisi
9_kılıç beşlisi
10_kılıç ası
canım şimdiden yorumların için tşk ediyo kendileri...senide sık boğaz ettim k.bakma

ben 29.01.1986,o 07.05.1984 doğumlu.aramızdaki diyalog bir ilişkiye dönüşecek mi?
1.Asaların Yedilisi
2.Kupaların İkilisi
3.Kılıçların Yedilisi
4.Tılsımların Uşağı
5.Kılıçların Üçlüsü TERS
6.Kupaların Yedilisi
7.Kupaların Sekizlisi TERS
8.Uyanış
9.Asaların Dokuzlusu
10.Baş Rahip

Tarot kartı başkası tarafından açılırsa bir anlamı kalmaz, kartlarla kişi arasındaki enerji sözkonusudur burada.. Ama bakan kişi istisna çünkü biri başkası adına açıp fala bakabilir ama bu sadece bakan kişi için gereklidir... Aslında bu şekilde uzaktan fal bakımı da çok sağlıklı değildir ama hiç olmaz demiyorum eğer kişi enerjisi kuvvetli biriyse profesyonelse bakabilir... Ama biri benim adıma açsın vs bu şekilde sağlıklı bilgi elde edilemez arkadaşlar.... Bu arada kafede evde vs nerede baktırırsanız baktırın güvenmediğiniz birine asla baktırmayın hatta güvendiğiniz birine baktırırken de sonucu görmek istediğinize önce emin olun sonra baktırın, çünkü tarotun belirleyici özelliği vardır kadere etki edebilir.. Bunlar benim uydurmam değil her tarot bakan bilir nette araştırma yaparak da bulabilirsiniz bu bilgileri... Kısacası sonucu görmeyi gerçekten isteyp istemediğinize karar vermeden tarot baktırmayı derim tarot çok güçlü bir faldır diğer fallara benzemez...

Son düzenleme:
1)kupaların altılısı (ters)
2)asaların kralı
3)paraların onlusu
4)imparator (ters)
5)asaların dokuzlusu
6)soytarı (ters)
7)kupaların dörtlüsü(ters)
8)kupaların beşlisi (ters)
9)asaların sekizlisi (ters)
10)asaların dörtlüsü
kendim yapmadım netten yaptım ama olur mu olmaz mı bilmiyorum yine de yorum yaparsan çok sevinirim ben de
sorum ise sohbetimiz konuşmalarımız ileriye dönük ilişkiye dönüşecek mi o bana karşı birşey hissediyor mu ?
doğum tarihim 24.06.1992 onun doğum tarihi 23.04.1992

Kraliçe
Ters Gelen Yıldız
Kupa Onlusu
Para İkilisi
Kılıç Dokuzlusu
Kupa Kralı
Ters Gelen Kupa Dörtlüsü
Kılıç Onlusu
Para Prensi
Para Şovalyesi

istanbul doğumluyum boğa burcu ve 1986 doğumluğum yorumları merakla bekliyorum

1-paranın onlusu
2-paraların şövalyesi
3-kupaların kralı
4-kılıçların yedilisi
5-kılıçların şövalyesi
6-asaların altılısı
7-asaların sekizlisi
8-asaların onlusu
9-münzevi
10- karar

12.ekim.1984 doğumluyum. evlilikle ve işe girmemle ilgili gelişmeler var mı? özellikle evlilikle ilgili gelişme var mı diye bakarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

Doğru söylüyor.Tarot büyülüdür.:)
Ben bu yüzden attım kartlarını.
Kaldıramadım.
Yorumlamayı seviyorum ama.
Sakın inanmayın ; inanırsanız sadece kötü tarafını görürsünüz bunların.
Diyerek bugünkü mesaime başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…