- 28 Nisan 2012
- 101
- 0
-
- Konu Sahibi emptychild
Evet ikinizde toprak grubuymuşsunuz.Her kartın temsil ettiği bir burç var.Burçları bildiğim vakit yorumları daha net yapabiliyorum.Mesela siz para kraliçesi eşiniz de para şövalyesi oluyor.Daha evvel bahsettiğim haberi muhtemelen eşinizden alacaksınız.Neyse şu falınıza bir bakayım hemen.Çekemeyenlerim var mı demişsin sabah sabah güldürdün beni.Allah'ta seni güldürsün inşallah.Şöyle söyleyeyim sana bir haber geliyor.Bu kesinleşti artık.Güzel bir haber ama peşinden bazı sorumluluklar alacağın bir haber.Hatta çok fazla yük alacağın bir haber.Beklediğin bir şey üzerine ya da istediğin bir şey üzerine.Örnek vermem gerekirse ; Diyelim taşınmak istiyorsun.Misal eşinin akrabalarından uzak bir yere taşınacaksın ama Taşındıktan sonra bütün sorumluluklar senin üzerine kalacak gibi.Eşinin sorumluluğu,çocuğun sorumluluğu vs.gibi.Daha evvel evlilik yaptın mı bilmiyorum.Eğer yapmadıysan Hava grubu bir bey(kova-terazi-ikizler) nedeniyle evliliğine sorun oluyor.Ya sizin evliliği istememiş zamanında ya da siz evlendikten sonra sorun çıkarmış biri.Sizden büyük biri.Olgun biri.Bir aşk acısı var ama etkisi geçiyor.Yani biri kalpten fena yaralamış seni.Hatta aldatmış bile diyebilirim.Çok yakmış canını ama geçmiş etkisi.
Ya da geçmek üzere çünkü gelecek kartında çıkmış.Maddi olarak değerlendirdiğimde söyle söyleyeim.Ne iyi veriyor ne kötü.Tutumlu olmanız gerekn bir dönemdesiniz.Ama ne çok ağır borçlar olacak ne de çok bol olacak.Denk düşecek gibi.Evlilik üzerine biraz kötü vermiş kartlar.Söyle söyleyeyim.Sende söyledin bak korkularım var diye evet var korkuların.Ama bu korkuların senin evliliğini eşini etkileyebilir.Yani kaybetme korkun yüzünden olmadık şeyler yapabilir ve eşini sıkboğaz edebilirsin.O da haliyle bunalıp gitmek isteyebilir.Ama sabırlı bir kişilik olduğundan bu sorunu atlatacağınız da görünüyor.Yani evlilik hem dış mihraplardan hem içeriden zedelenebilir.İş biraz sana düşüyor.Evlilik yaşamadım ama şöyle düşünürüm ben ; dışarıdan istedikleri kadar sarssınlar evi.Evi içerisi sağlam ise hiç bir şey olmaz.O nedenle Korkuların nedeniyle eşinin üzerine fazla gitme.Acaba aldatır mı.?Acaba bırakır mı? vs sorularla hem kendine hem eşine zarar verirsin.Bütün bu korkularının sebebi olarak ya eşinin ya da bir başkasının sebep olduğu bir olay olduğu muhtemel.Kılıç üçlüsü onu söylüyor bana.Geçmişe sünger ; geleceğe ışık tut.
Evet ikinizde toprak grubuymuşsunuz.Her kartın temsil ettiği bir burç var.Burçları bildiğim vakit yorumları daha net yapabiliyorum.Mesela siz para kraliçesi eşiniz de para şövalyesi oluyor.Daha evvel bahsettiğim haberi muhtemelen eşinizden alacaksınız.Neyse şu falınıza bir bakayım hemen.Çekemeyenlerim var mı demişsin sabah sabah güldürdün beni.Allah'ta seni güldürsün inşallah.Şöyle söyleyeyim sana bir haber geliyor.Bu kesinleşti artık.Güzel bir haber ama peşinden bazı sorumluluklar alacağın bir haber.Hatta çok fazla yük alacağın bir haber.Beklediğin bir şey üzerine ya da istediğin bir şey üzerine.Örnek vermem gerekirse ; Diyelim taşınmak istiyorsun.Misal eşinin akrabalarından uzak bir yere taşınacaksın ama Taşındıktan sonra bütün sorumluluklar senin üzerine kalacak gibi.Eşinin sorumluluğu,çocuğun sorumluluğu vs.gibi.Daha evvel evlilik yaptın mı bilmiyorum.Eğer yapmadıysan Hava grubu bir bey(kova-terazi-ikizler) nedeniyle evliliğine sorun oluyor.Ya sizin evliliği istememiş zamanında ya da siz evlendikten sonra sorun çıkarmış biri.Sizden büyük biri.Olgun biri.Bir aşk acısı var ama etkisi geçiyor.Yani biri kalpten fena yaralamış seni.Hatta aldatmış bile diyebilirim.Çok yakmış canını ama geçmiş etkisi.
Ya da geçmek üzere çünkü gelecek kartında çıkmış.Maddi olarak değerlendirdiğimde söyle söyleyeim.Ne iyi veriyor ne kötü.Tutumlu olmanız gerekn bir dönemdesiniz.Ama ne çok ağır borçlar olacak ne de çok bol olacak.Denk düşecek gibi.Evlilik üzerine biraz kötü vermiş kartlar.Söyle söyleyeyim.Sende söyledin bak korkularım var diye evet var korkuların.Ama bu korkuların senin evliliğini eşini etkileyebilir.Yani kaybetme korkun yüzünden olmadık şeyler yapabilir ve eşini sıkboğaz edebilirsin.O da haliyle bunalıp gitmek isteyebilir.Ama sabırlı bir kişilik olduğundan bu sorunu atlatacağınız da görünüyor.Yani evlilik hem dış mihraplardan hem içeriden zedelenebilir.İş biraz sana düşüyor.Evlilik yaşamadım ama şöyle düşünürüm ben ; dışarıdan istedikleri kadar sarssınlar evi.Evi içerisi sağlam ise hiç bir şey olmaz.O nedenle Korkuların nedeniyle eşinin üzerine fazla gitme.Acaba aldatır mı.?Acaba bırakır mı? vs sorularla hem kendine hem eşine zarar verirsin.Bütün bu korkularının sebebi olarak ya eşinin ya da bir başkasının sebep olduğu bir olay olduğu muhtemel.Kılıç üçlüsü onu söylüyor bana.Geçmişe sünger ; geleceğe ışık tut.
kupa yedilisi
kupa şovalyesi
kılıç altılısı
yıkılan kule
kupa altılısı (ters)
asılmış adam(ters)
tılsım prensi
canım bebeğim yada bebeklerim olacakmı diye çektim kartları :26::26::26::26::26::26::26: bu arada benim burcum kova eşiminki akrep
Bir su grubu erkeğinin vesilesi ile ki bu senin eşin.Bazı durumlar var.Planlar.Ama yakın süreçte bu planlardan pek sonuç alınamayacak gibi görünüyor.Eşin çok düşünüyor..Ne yapayım ne edeyim diye.Kafası karışık olarak görünüyor.Ne istediğini tam bilmiyor.Ya da çocuğa uyarlarsak ya çocuk isteyip istemediğine ya da çocuğa hazır olup olmadığına emin olamıyor.Dolayısıyla da tam bir şey yapmıyor.Bazı sıkıntılar olacak ama atlatılacak olarak görünüyor.Bilmiyorum kule gelmiş kule kötü bir karttır.yıkımı ifade eder.Sanırım bu sene içerisinde çocuk olmayacak dolayısıyla üzüleceksin.Hatta eşinle birlikte çok üzüleceksiniz.Sanırım bebiş olayında eşinden kaynaklanan durumlar var gibi görülüyor.Sorun demek istemiyorum ama ondan kaynaklanıyor galiba.Geçmişe dair bir özlem var.Daha evvel düşük vs yaptıysan sanırım onu çok düşünüyorsunuz.Ama netice olarak bakarsak -Burasını tabi ki Allah bilir-Sanırım boğa-oglak-başak burcu bir erkek çocuğunuz olabilir.Tılsım prensi bana öyle düşündürdü çünkü.Ne zaman olur bilemem.Nasıl olur bilemem hatta olup olamayacağını da bilemem ama sadece öyle hissettim.Bu kadar falın canım.
HÜKÜMDAR
KADER ÇARKI (TERS)
GÜNEŞ
KILIÇ BEŞLİSİ
TILSIM ASI (TERS)
TILSIM ÜÇLÜSÜ
KUPA BEŞLİSİ( TERS)
12.03,1984 ben sağlık,kpss ve aşk için yorumlar istiyom.bunlarda sıkıntım varda:))
İlişkin var mı yok mu bilemiyorum ama Koç burcu bir beyle evlilik görünüyor sana.Şimdi senin hayatında şu an bayağı ters bir dönemdesin.
Ne yapsan ters gidiyor gibi.Bunun böyle devam etmesinden korkuyorsun sanki.Ama güneş kartı bana güzel bir evlilik yapacağını haykırıyor resmen.Ben birinden ya da bir yerden ayrıldığını düşünüyorum.Gözün arkada kalmış.Bİraz pişman gibisin.Eğer bir iş yeri falansa burası alacağın var ve ne yazık ki alamayacaksın.Yok Bir kişi ise ki Hava grubu olması muhtemel.Senden epey bir şey almış gitmiş.İş yeri sanırım bu ya.Emin olamadım ama tılsım ası bana işle ilgili olduğunu söylüyor.Bir yere başvurmuşsun ya da bir yere üye olmuşsun.MEslekle alakalı.Kİ ben kpss olduğunu düşünüyorum.Sonu güzel olacak sana güzel şeyler getirecek.Geçmişten biri gelecek ve siz onunla yeniden başlayacaksınız.Onu da söyleyeyim.Bazı kayıplar olmuş.Aklın o kayıplar da düşünüp duruyorsun ama iki imkanın daha var.Onları görmüyorsun.Bunlar ne ile alakalı bilemiyorum ama her hangi bir şey olabilir.Onun dışında sen de ümitli bir bekleyiş var neyi bekliyorsan olacak gibi görünüyor.Hayırlısı olsun bu kadar.
merhaba 06.12.1987 eşimle beraber iş sıkıntılarımız var bu konuda cevap verebilirmisiniz?teşekkürler
1-ters gelen kılıç beşlisi
2-kılıç altılısı
3-ters gelen değnek prensi
4-ters gelen yıldız
5-dünya
6-ters gelen para altılısı
7-azize
8-ters gelen değnek yedilisi
9-ters gelen aşıklar
10-güneş
Kartları seçtikten sonra çoğunun ters geldiğini görünce kötü şeyler duyacağımı sanmıştım ama düşündüğüm gibi olmadı:) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim resmen içinde bulunduğum durumu anlatmışsınız özellikle şu aldanma konusunda..Kendimi çok fazla yıpratıyorum sanırım..Çünkü artık başka birisiyle tekrardan bir birliktelik düşünemiyordum yani kendimi hiç hazır hissedemeyecekmişim gibime geliyordu ama;aşıkların ters gelmesi bile insanı motive edebiliyor..En azından umut var diyorum :) Tekrardan teşekkürler,emeğinize sağlık..
Günaydın canım.Tutumunu beğendim ; güçlü olmaya çalışıyorsun çok güzel ama sana şu soruyu sormak istiyorum.Gerçekten güçlü müsün? Yoksa sadece bu durum neticesinde öyle mi görünmeye çalışıyorsun? kartlar bana çok zayıf kaldığını söylüyor.Maneviyatını bile yitirdiğini.Huzurunu kaybetmişsin çünkü.Malum kişiye aldandığını düşünüyor olabilirsin.Yanlış bir kişiyle birlikte olduğunu düşündüğünden dolayı bu kadar yıpratma kendini.Etrafındaki insanlarda biraz bunaltmış seni öyle görünüyor.Her kafadan ayrı sesler.Ama sen duymaz olmuşsun tıkamışsın kulakları kendi içine dönmüşsün.Bıkmışsın çünkü.Zorluklar.Arkadaşın biraz dönek bir yapıdaymış sınırım.Dediğin gibi bir dediği bir dediğine uymayan.Hımm sende biraz mükemmeliyetçi bir yapı var sanırım.Her şeyin mükemmelini arıyorsun.Aşkın bile.Şimdi aşıklar kartı ters gelmiş.Bu kart bana göre iki insan birbirini sevmesi ters gelmesi de bir türlü bir araya gelememesi ya da kavuşamamasını ifade eder.Sanırım Toprak grubu bir beyle böyle bir şey yaşayacaksın.Başak burcu olması muhtemel.Biraz sorunlu bir ilişki olacak gibi duruyor ama sonunda evlilikte var.Şu şekilde izah edeyim.şimdi aşıklar kartı iki insanın birbirini çok sevmesi der.Şimdi sen toprak grubu bir beyi çok seveceksin.O da seni sevecek ama bazı durumlar nedeniyle istediğiniz şekilde ya da istediğiniz zamanda evlilik olmayacak.Evlilik olacak mı evet diyebilirim.(Tabi ki Allah bilir)Sadece biraz belirsiz ve gecikmeli olacak gibi duruyor.Onun dışında bir yere gitmen gerekiyor senin aslında pek gitmek istemiyorsun ama gitmekte zorundasın.
İşle iligili soruna cevap verirsem.Onunla alakalı bir haber alacağın çıkmış.İyi bir haber.MUhtemelen bu sene içerisinde istediğin gibi bir iş olacak.Ama bunu sana biri sağlayacak.ATeş grubu bir bey olabilir.Bu kadar falın.
Tarot kartı başkası tarafından açılırsa bir anlamı kalmaz, kartlarla kişi arasındaki enerji sözkonusudur burada.. Ama bakan kişi istisna çünkü biri başkası adına açıp fala bakabilir ama bu sadece bakan kişi için gereklidir... Aslında bu şekilde uzaktan fal bakımı da çok sağlıklı değildir ama hiç olmaz demiyorum eğer kişi enerjisi kuvvetli biriyse profesyonelse bakabilir... Ama biri benim adıma açsın vs bu şekilde sağlıklı bilgi elde edilemez arkadaşlar.... Bu arada kafede evde vs nerede baktırırsanız baktırın güvenmediğiniz birine asla baktırmayın hatta güvendiğiniz birine baktırırken de sonucu görmek istediğinize önce emin olun sonra baktırın, çünkü tarotun belirleyici özelliği vardır kadere etki edebilir.. Bunlar benim uydurmam değil her tarot bakan bilir nette araştırma yaparak da bulabilirsiniz bu bilgileri... Kısacası sonucu görmeyi gerçekten isteyp istemediğinize karar vermeden tarot baktırmayı derim tarot çok güçlü bir faldır diğer fallara benzemez...