Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

rica etsem banada bakabilirmisiniz benim sağlık problemim varda bu yüzden baktırmak istiyorum

tılsım yedilisi
asa sekizlisi
kılıç ikilisi(ters)
kılıç onlusu
joker(ters)
kupa yedilisi
güneş

günaydın ben geldim :KK60:

BAŞRAHİBE(Ters)
KILIÇ ŞOVALYESİ
ASA PRENSİ
KUVVET
TILSIM PRENSİ
KILIÇ ALTILISI
BÜYÜCÜ(Ters)

ne olacak benim iş hayatım,işyerimde problemlerim var,çıkış yolu arıyorum:KK31:

gerçekten bildiniz geçen zamanlarda hayal kırıklığı yaşadığım kesin...şüpheye düştüğümde. aslında eşimle gerçekten uyumluyuz...arada olur tabi anlaşmazlık bizim arada bile olmuyor...hani sen yazmışsınya bir ara yıkım görünüyor diye bu geçmiş olanmı gelecek olan bir şeymi?..aslında şu konudada çok haklısın ben çok takıntılıyım herşeyi sorun yapıyorum sanırım herşey çok güzel ama ben korkuyorum buda eşimi çok sevmemden onu kaybetme korkusundan kaynaklanıyor..allahım korusun...herşey için tşkler süpersin başka nedeyim...

evet canım buda çok güzel olmuş...tam da çıkmış...üç kişiilik bir aile evet bebeğimiz yolda :)....evet çok mücadele ediyorum kendimle ve eşimin ailesiyle ..onun kız kardeşi yönünden çok çektim anlarsınız işte kadınız hepimiz...evet ruh halimi bozdular artık onlara inanamıyorum..sevemiyorum güvenimiyorum..buda beni endişelndiriyor...onlara inanmassam eşimden koparım korkusu çok var...yorumların için tşk..

doğum tarihim 10.09.1992 eşimin ki 08.09.1984

canım merhaba senden son birşey daha seni yoruyo gibiyim k.bakma...sorum şu:genel bakarmısın bi maddi manevi sorun sıkıntı varmı hayatımızda...bu sıkıntılarım geçecekmi.bende gece rahat uyuyabilecekmiyim...çekemeyenlerimiz varmı çok merak ediyorum...

1_değnek altılısı
2_değnek onlusu
3_ters gelen kılıç kralı
4_ters gelen güneş
5_ters gelen kraliçe
6_ters gelen kılıç üçlüsü
7_para prensi
8_ters gelen değnek dörtlüsü
9_ters gelen değnek altılısı
10_ters gelen aziz
ağzına sağlık şimdiden tşk...eğer eşimin doğumu ve benimki önemliyse 10.09.1992 benim....08.09.1984 eşimin...bebeğimin muhtemel doğum tarihi 12.10.2012...

Evet ikinizde toprak grubuymuşsunuz.Her kartın temsil ettiği bir burç var.Burçları bildiğim vakit yorumları daha net yapabiliyorum.Mesela siz para kraliçesi eşiniz de para şövalyesi oluyor.Daha evvel bahsettiğim haberi muhtemelen eşinizden alacaksınız.Neyse şu falınıza bir bakayım hemen.Çekemeyenlerim var mı demişsin sabah sabah güldürdün beni.Allah'ta seni güldürsün inşallah.Şöyle söyleyeyim sana bir haber geliyor.Bu kesinleşti artık.Güzel bir haber ama peşinden bazı sorumluluklar alacağın bir haber.Hatta çok fazla yük alacağın bir haber.Beklediğin bir şey üzerine ya da istediğin bir şey üzerine.Örnek vermem gerekirse ; Diyelim taşınmak istiyorsun.Misal eşinin akrabalarından uzak bir yere taşınacaksın ama Taşındıktan sonra bütün sorumluluklar senin üzerine kalacak gibi.Eşinin sorumluluğu,çocuğun sorumluluğu vs.gibi.Daha evvel evlilik yaptın mı bilmiyorum.Eğer yapmadıysan Hava grubu bir bey(kova-terazi-ikizler) nedeniyle evliliğine sorun oluyor.Ya sizin evliliği istememiş zamanında ya da siz evlendikten sonra sorun çıkarmış biri.Sizden büyük biri.Olgun biri.Bir aşk acısı var ama etkisi geçiyor.Yani biri kalpten fena yaralamış seni.Hatta aldatmış bile diyebilirim.Çok yakmış canını ama geçmiş etkisi.
Ya da geçmek üzere çünkü gelecek kartında çıkmış.Maddi olarak değerlendirdiğimde söyle söyleyeim.Ne iyi veriyor ne kötü.Tutumlu olmanız gerekn bir dönemdesiniz.Ama ne çok ağır borçlar olacak ne de çok bol olacak.Denk düşecek gibi.Evlilik üzerine biraz kötü vermiş kartlar.Söyle söyleyeyim.Sende söyledin bak korkularım var diye evet var korkuların.Ama bu korkuların senin evliliğini eşini etkileyebilir.Yani kaybetme korkun yüzünden olmadık şeyler yapabilir ve eşini sıkboğaz edebilirsin.O da haliyle bunalıp gitmek isteyebilir.Ama sabırlı bir kişilik olduğundan bu sorunu atlatacağınız da görünüyor.Yani evlilik hem dış mihraplardan hem içeriden zedelenebilir.İş biraz sana düşüyor.Evlilik yaşamadım ama şöyle düşünürüm ben ; dışarıdan istedikleri kadar sarssınlar evi.Evi içerisi sağlam ise hiç bir şey olmaz.O nedenle Korkuların nedeniyle eşinin üzerine fazla gitme.Acaba aldatır mı.?Acaba bırakır mı? vs sorularla hem kendine hem eşine zarar verirsin.Bütün bu korkularının sebebi olarak ya eşinin ya da bir başkasının sebep olduğu bir olay olduğu muhtemel.Kılıç üçlüsü onu söylüyor bana.Geçmişe sünger ; geleceğe ışık tut.

1.Para Beşlisi
2.Ters Gelen Joker
3.Kupa Dörtlüsü
4.Ters Gelen Değnek Onlusu
5.Ters Gelen Aşıklar
6.Ters Gelen Para Kralı
7.Ters Gelen Ermiş
8.Para Dörtlüsü
9.Savaş Arabası
10.Değnek Prensi
Merhabalar,konunuzu bir arkadaşım vesislesiyle gördüm ve ben de yorumlamanızı rica ediyorum..Öncelikle 1 ay önce 1.5 senelik ilişkimi bitirdim.Bitmesine rağmen hala arayıp benimle görüşmek istediğini belirtiyor ama bir kaç tutarsız davranışından sonra yeniden görüşmeye sıcak bakamıyorum açıkçası.Artık kendi hayatıma bakmak istiyorum,yapmak istediklerimi gerçekleştirmeye çalışmalıyım diye düşünüyorum.Doğum tarihim 16.09.1990 onunki ise 21.02.1989.Bu arada iş durumuyla ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü artık mezun oluyorum..Yorumunuz için şimdiden teşekkürler..

Günaydın canım.Tutumunu beğendim ; güçlü olmaya çalışıyorsun çok güzel ama sana şu soruyu sormak istiyorum.Gerçekten güçlü müsün? Yoksa sadece bu durum neticesinde öyle mi görünmeye çalışıyorsun? kartlar bana çok zayıf kaldığını söylüyor.Maneviyatını bile yitirdiğini.Huzurunu kaybetmişsin çünkü.Malum kişiye aldandığını düşünüyor olabilirsin.Yanlış bir kişiyle birlikte olduğunu düşündüğünden dolayı bu kadar yıpratma kendini.Etrafındaki insanlarda biraz bunaltmış seni öyle görünüyor.Her kafadan ayrı sesler.Ama sen duymaz olmuşsun tıkamışsın kulakları kendi içine dönmüşsün.Bıkmışsın çünkü.Zorluklar.Arkadaşın biraz dönek bir yapıdaymış sınırım.Dediğin gibi bir dediği bir dediğine uymayan.Hımm sende biraz mükemmeliyetçi bir yapı var sanırım.Her şeyin mükemmelini arıyorsun.Aşkın bile.Şimdi aşıklar kartı ters gelmiş.Bu kart bana göre iki insan birbirini sevmesi ters gelmesi de bir türlü bir araya gelememesi ya da kavuşamamasını ifade eder.Sanırım Toprak grubu bir beyle böyle bir şey yaşayacaksın.Başak burcu olması muhtemel.Biraz sorunlu bir ilişki olacak gibi duruyor ama sonunda evlilikte var.Şu şekilde izah edeyim.şimdi aşıklar kartı iki insanın birbirini çok sevmesi der.Şimdi sen toprak grubu bir beyi çok seveceksin.O da seni sevecek ama bazı durumlar nedeniyle istediğiniz şekilde ya da istediğiniz zamanda evlilik olmayacak.Evlilik olacak mı evet diyebilirim.(Tabi ki Allah bilir)Sadece biraz belirsiz ve gecikmeli olacak gibi duruyor.Onun dışında bir yere gitmen gerekiyor senin aslında pek gitmek istemiyorsun ama gitmekte zorundasın.
İşle iligili soruna cevap verirsem.Onunla alakalı bir haber alacağın çıkmış.İyi bir haber.MUhtemelen bu sene içerisinde istediğin gibi bir iş olacak.Ama bunu sana biri sağlayacak.ATeş grubu bir bey olabilir.Bu kadar falın.

rica etsem banada bakabilirmisiniz benim sağlık problemim varda bu yüzden baktırmak istiyorum

tılsım yedilisi
asa sekizlisi
kılıç ikilisi(ters)
kılıç onlusu
joker(ters)
kupa yedilisi
güneş

Şimdi canım problemin ne bilemeyeceğim ama bunun için çok emek veriyorsun.Hani böyle bahçeyi ekeriz.Dinlenirken o ektiğimize bakarız karttaki adamda öyle işte.Sen de misal ilacını içiyorsun arkasından umutla düzelmeyi bekliyorsun.Zamanla ani bir şekilde düzeleceğini söylemek isterim.Umudunu yitirdiğin görülüyor.Canım benim şimdi sen kendini koruyorsun ama bazen artık gardını düşürüyorsun.Umudunu yitirme.Ruh halin de iyi değil senin.Hiç sevmiyorum kılıç kartlarını çok sinir bozucular.Bu ne üzüntü diyeceğim ama Allah bilir ne derdin var.Bak şimdi bazı durumlar var ne bilemeyeceğim ama senin önemsemediğin bazı şeyler bu şeyler ileride karşına büyük sorun olarak gelebilir.Şimdi ilk etap sonuç vermeyecek gibi görünüyor yaptıkların ama büyük zevkle söylemek isterim ki güneş giren eve doktor girmeyecek :) Güneş kartı bana her şeyin düzeleceğini söylüyor canım.Her şey çok güzel olacak.Allah'ında izniyle.İnanarak dua et sen.İnan ve sabret.

günaydın ben geldim :KK60:

BAŞRAHİBE(Ters)
KILIÇ ŞOVALYESİ
ASA PRENSİ
KUVVET
TILSIM PRENSİ
KILIÇ ALTILISI
BÜYÜCÜ(Ters)

ne olacak benim iş hayatım,işyerimde problemlerim var,çıkış yolu arıyorum:KK31:

Günaydın hoş geldin.:)
Evet iş hayatın.Sevgili sabır taşı ; Sabrede sabrede çatlamışsın olarak gördüm seni bugün.'Huzurum kalmadı' şarkısını söyler gibisin.Ama bir anda malkoçoğlu gelecek ve seni bu nankör hayattan kurtaracak diyeyim.İşle ilgili çok güzel bir haberle gelecek hem de.Sonrasın da malkoç ve sen mutlu yuvanıza doğru gideceksiniz.Neyse Ciddiyetten çıktım ya adam gibi yorumlarsam;
Çok sabrettiğini ve sabrının kalmadığı görülmekte.Gerçekten huzurunu yitirip moralini çok bozuyorsun.Hava grubu bir bey tarafından iş ile ilgili bir haber gelecek sana.BU haber neticesinde istediğin şekilde iş olacak gibi duruyor.Bu iş üzerine mi olur yoksa başka iş üzerine mi olur bilemem ama Güçlü olacağın bir döneme giriyorsun.Ama yine de maddi olarak biraz sabretmen gerekecek.Elindekini kıymetini bilmelisin.Değerli çünkü o.İki kart sana haber var diyor.Bir aracı vesilesiyle.bir haber.Kişi kendisi direkt gelip söylemeyecek.Bakasını gönderecek ya da başka bir şekilde haberi iletecek.Bir de su yolu var size.Deniz yolunu geçerek bir yere gidebilirsin canım.Şimdi bütün bunların nasıl olacağını düşünüyor olabilirsin.Sana diyeyim ki hiç ummadığın kadar kolay olacak.

Şimdi canım problemin ne bilemeyeceğim ama bunun için çok emek veriyorsun.Hani böyle bahçeyi ekeriz.Dinlenirken o ektiğimize bakarız karttaki adamda öyle işte.Sen de misal ilacını içiyorsun arkasından umutla düzelmeyi bekliyorsun.Zamanla ani bir şekilde düzeleceğini söylemek isterim.Umudunu yitirdiğin görülüyor.Canım benim şimdi sen kendini koruyorsun ama bazen artık gardını düşürüyorsun.Umudunu yitirme.Ruh halin de iyi değil senin.Hiç sevmiyorum kılıç kartlarını çok sinir bozucular.Bu ne üzüntü diyeceğim ama Allah bilir ne derdin var.Bak şimdi bazı durumlar var ne bilemeyeceğim ama senin önemsemediğin bazı şeyler bu şeyler ileride karşına büyük sorun olarak gelebilir.Şimdi ilk etap sonuç vermeyecek gibi görünüyor yaptıkların ama büyük zevkle söylemek isterim ki güneş giren eve doktor girmeyecek :) Güneş kartı bana her şeyin düzeleceğini söylüyor canım.Her şey çok güzel olacak.Allah'ında izniyle.İnanarak dua et sen.İnan ve sabret.

çok teşekkür ederim yorumladığınız için ve okudukça şaşırdım birebir bilmişsiniz diyebilirim.

bide benim çocuğum yok neredeyse 4 yıllık evliyim ama bebeğimiz yok onun içinde bakabilirmisiniz

bu arada hakkınızı helal edin

çok teşekkür ederim yorumladığınız için ve okudukça şaşırdım birebir bilmişsiniz diyebilirim.

bide benim çocuğum yok neredeyse 4 yıllık evliyim ama bebeğimiz yok onun içinde bakabilirmisiniz

bu arada hakkınızı helal edin

Sen çek kartları yaz buraya.Yalnız şimdi bakmayacağım.Çünkü ders çalışmam lazım.Malum kpss.2 ay kaldı da.Öğleden sonra bakmaya çalışırım.Ayrıca madem evlisin Güneş kartı bana çok güzel bir evlilik yaptığını da söyler.Allah mutluluğunuzu taçlandırsn.Hakkım da sonuna kadar helal olsun.​

Günaydın hoş geldin.:)
Evet iş hayatın.Sevgili sabır taşı ; Sabrede sabrede çatlamışsın olarak gördüm seni bugün.'Huzurum kalmadı' şarkısını söyler gibisin.Ama bir anda malkoçoğlu gelecek ve seni bu nankör hayattan kurtaracak diyeyim.İşle ilgili çok güzel bir haberle gelecek hem de.Sonrasın da malkoç ve sen mutlu yuvanıza doğru gideceksiniz.Neyse Ciddiyetten çıktım ya adam gibi yorumlarsam;
Çok sabrettiğini ve sabrının kalmadığı görülmekte.Gerçekten huzurunu yitirip moralini çok bozuyorsun.Hava grubu bir bey tarafından iş ile ilgili bir haber gelecek sana.BU haber neticesinde istediğin şekilde iş olacak gibi duruyor.Bu iş üzerine mi olur yoksa başka iş üzerine mi olur bilemem ama Güçlü olacağın bir döneme giriyorsun.Ama yine de maddi olarak biraz sabretmen gerekecek.Elindekini kıymetini bilmelisin.Değerli çünkü o.İki kart sana haber var diyor.Bir aracı vesilesiyle.bir haber.Kişi kendisi direkt gelip söylemeyecek.Bakasını gönderecek ya da başka bir şekilde haberi iletecek.Bir de su yolu var size.Deniz yolunu geçerek bir yere gidebilirsin canım.Şimdi bütün bunların nasıl olacağını düşünüyor olabilirsin.Sana diyeyim ki hiç ummadığın kadar kolay olacak.

aşkımsın benim ya:124::124::124::124::124::124::124::124:

artık koptu filmim dün akşamdan beri karar verdim çıkıcam işten,sen geldin aklıma çıkmıcan dedin ya,ula çıkıcam dedim kız:KK8: kıl oldum çünkü hazmedemem:KK15:
güzel haber gelir inş,güzel şartlar ile başladım iş başvurularına:KK55:
yorumun için çok mersi,her defasında zahmet edip cevaplıyorsun,kalbin çok güzel senin:KK48: :KK16: hissediyorum:KK19:

Sen çek kartları yaz buraya.Yalnız şimdi bakmayacağım.Çünkü ders çalışmam lazım.Malum kpss.2 ay kaldı da.Öğleden sonra bakmaya çalışırım.Ayrıca madem evlisin Güneş kartı bana çok güzel bir evlilik yaptığını da söyler.Allah mutluluğunuzu taçlandırsn.Hakkım da sonuna kadar helal olsun.​
[/COLOR][/FONT]

amiiiiiiin Allah razı olsun canım

inşallah kpss de başarılı olursun Allah zihin açıklığı versin canım

Son düzenleme:
aşkımsın benim ya:124::124::124::124::124::124::124::124:

artık koptu filmim dün akşamdan beri karar verdim çıkıcam işten,sen geldin aklıma çıkmıcan dedin ya,ula çıkıcam dedim kız:KK8: kıl oldum çünkü hazmedemem:KK15:
güzel haber gelir inş,güzel şartlar ile başladım iş başvurularına:KK55:
yorumun için çok mersi,her defasında zahmet edip cevaplıyorsun,kalbin çok güzel senin:KK48: :KK16: hissediyorum:KK19:

Teşekkür ederim. O senin kalbinin güzelliği canım.Vallahi ben diyorum çıkmasını beklemeyin.Zaten burada biraz moraller yerine gelsin diye bakıyorum.Biliyorum çünkü çaresizliğin ne demek olduğunu.O çaresiz anda tutunacak bir dal arandığını.Ötesi Allah'tan yoksa.

Teşekkür ederim. O senin kalbinin güzelliği canım.Vallahi ben diyorum çıkmasını beklemeyin.Zaten burada biraz moraller yerine gelsin diye bakıyorum.Biliyorum çünkü çaresizliğin ne demek olduğunu.O çaresiz anda tutunacak bir dal arandığını.Ötesi Allah'tan yoksa.

kesinlikle maksat muhabbet eglence canım..

HÜKÜMDAR
KADER ÇARKI (TERS)
GÜNEŞ
KILIÇ BEŞLİSİ
TILSIM ASI (TERS)
TILSIM ÜÇLÜSÜ
KUPA BEŞLİSİ( TERS)

12.03,1984 ben sağlık,kpss ve aşk için yorumlar istiyom.bunlarda sıkıntım varda:))

merhaba 06.12.1987 eşimle beraber iş sıkıntılarımız var bu konuda cevap verebilirmisiniz?teşekkürler:KK34:

1-ters gelen kılıç beşlisi
2-kılıç altılısı
3-ters gelen değnek prensi
4-ters gelen yıldız
5-dünya
6-ters gelen para altılısı
7-azize
8-ters gelen değnek yedilisi
9-ters gelen aşıklar
10-güneş

kupa yedilisi
kupa şovalyesi
kılıç altılısı
yıkılan kule
kupa altılısı (ters)
asılmış adam(ters)
tılsım prensi

canım bebeğim yada bebeklerim olacakmı diye çektim kartları :26::26::26::26::26::26::26: bu arada benim burcum kova eşiminki akrep

Son düzenleme:
X