Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

1-paranın onlusu
2-paraların şövalyesi
3-kupaların kralı
4-kılıçların yedilisi
5-kılıçların şövalyesi
6-asaların altılısı
7-asaların sekizlisi
8-asaların onlusu
9-münzevi
10- karar

12.ekim.1984 doğumluyum. evlilikle ve işe girmemle ilgili gelişmeler var mı? özellikle evlilikle ilgili gelişme var mı diye bakarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

bu arada terazi burcuyum

merhaba banada bakarsanız sevinirim 1 ay sonra yeni bir işe başlıyorum benim için iyi olcak mı işlerim rast gitcek mi bunu merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden:)

0-ters gelen imparator
1-düz gelenkılıç dokuzlusu
2-ters gelen kupa kraliçesi
3-düz gelen kupa beşlisi
4-ters gelen kupa ikilisi
5-ters gelen kader çarkı
6-ters gelen ölüm
7-düz gelen kupa yedilisi
8-düz gelen para üçlüsü
9-düz gelen güneş
10-düz gelen kupa kralı.
şimdiden teşekkürlerr:)

Şimdi size bir bakalım.Önce sizin hayatınızda Etkisi olan bir bey var tahmini koç burcu.BU bey sizin önünüzü tıkıyor gibi görüyorum.Büyük biri.Patron olabilir.Eşiniz olabilir.Babanız olabilir.Gayet nüfuzlu bir bey bu.Ve sizi gerçekten çok üzüyor.Uykularınızı kaçırıyor bu kişi.Şöyle de olabilir.Çok sevdiğiniz birini bahsettiğim vasıflarda(Baba ya da baba gibi birini kaybetmiş de olabilirsiniz.)Ama gerçekten çok üzülüyorsunuz.İş için baktırdığınız için ben bunu sizin üstünüz olarak yorumluyorum.Üstünüzde olan bir bey nedeniyle sıkıntıya düşmüşsünüz ya da düşeceksiniz.Çok üzecek bu kişi sizi.Hımm iş olarak değerlendirdiğimiz de bu işin pek güzel gideceğiniz söyleyemiyorum ne yazık ki.Sizi üzecek insanlar var burada.Su grubu kıskanç bir abla nedeniyle hayal kırıklığına uğrayacağınız hatta maddi anlamda bir zararınız olacak gibi.Bu kadın nedeniyle yitirilenler var.Kaybettiklerinize üzülüp duruyorsunuz.Aşk hayatınızda pek iyi gitmiyor sanırım.Birinden ayrılmışsınız.Yada boşanmışsınız.Sevdiğiniz biriymiş.İyi anlaştığınız biriymiş.Şu dönem hayatınızda neredeyse hiç bir şey iyi gitmiyormuş.Bir süre daha sıkıntılarınız olacak gibi duruyor.Çaresiz hissettiğiniz anlarınız olacak.Çıkmaza girdiğinizi düşüneceksiniz.Ve bir karar vermeniz gerekecek.Şu an girdiğiniz işte kalıcılık göremiyorum.Önünüze bazı fırsatlar gelecek çünkü.Siz onlardan birini seçeceksiniz gibi duruyorsunuz.Ya da karar vermek için epey düşüneceksiniz.Şimdi Bir yere başvuracaksınız.iş başvurusu olabilir.Ya da sınav başvurusu ya da belki bir meslek odası tarzında bir yere başvuracaksınız.Neticesi güzel olacak olan bir yer.Güneş kartı gelmiş.Bu kart bana evlilik der ; Mutluluk der.Hem işin güzel olacak.Evliysen evlilik hayatın güzel gidecek.Değilsen su grubu bir beyle evlenebilirsin.Ama şu an için ruh halin hiç iyi değil.Sanırım seni üzen beyden uzaklaşman gerekiyor.Her kimse o seni gerçekten çok kötü ediyor.Netice itibari ile şu an ki durumun kötü geleceğin parıl parıl parlıyor.:)
canım az önce seçtim kartlar kelt açılımı değildi internetten seçiyorumda kartları şimdi kelt açılımını buldum bunlarıda yorumlayabilirmisiniz

şimdiden çok teşekkür ediyorum.

paraların yedilisi
kupaların altılısı
kupaların kızı
kılıçların birlisi
kılıçların onlusu
asaların sekizlisi
asaların dokuzlusu
asaların onlusu
büyücü
imparatoriçe
Bunu genel olarak yorumlayacağım.Kelt açılımı çok daha iyi çünkü senin yaptığın ilişki açılımı idi.Yine cevap verir ama yeterli gelmez.Sorunu hatırlamıyorum ama bir bakalım.Bir konuda çok emek verdiğin ve haklı olarak karşılık beklediğin görülüyor.Ekmişsin biçmişsin.Meyvesini bekliyorsun gibi.Yanlış hatırlamıyorsam çocuk istiyordunuz siz.Güzel ; olacak bence.Bilmiyorum ama hep bir geçmişi düşünme hali var.Anılar ; anılar.Kafanda sürekli geçmişte güzel olan bir şeyi düşünüyorsun.Evliliğini iyi veriyor ve kupa kızı kartı bana anne olacağını söyleyen bir kart.Yalnız biraz engelli engeli nedir bilemiyorum ama bazı sorunlar olacak.Bu sorunlara rağmen olabileceksin.Senin de ruh halin iyi değil.Hiç beklemediğin şeyler seni çok üzmüş.Resmen yere düşmüş ayağa kalkamamışsın.Şimdi çok mücadele verdiğini ve bu mücadelelerin seni yorduğunu çok ağır yükler aldğını söyleyeceğim.Çok savaş var.Yaraların var.RUhsal olarak.SAğlığında bozulma var.Amaaaa bunların hepsi geçecek.Çocuk için en güzel kartı seçmişsin.İmparatoriçe kartı en doğru kart.Doğurganlık der bu kart.Eş olma der bu kart.MUcizevi bir şekilde çocuğun olacak.Sen bile inanamayacaksın.Canım.Allah bağışlasın şimdiden.​
canım rica etsem bunuda kızkardeşim için bakarmısın oda sınavlara hazırlanıyo da kazanıp atanacakmı

paraların kraliçesi
kupaların dörtlüsü
kupaların dokuzlusu
kupaların kızı
kılıçların üçlüsü
kılıçların altılısı
kılıçların kıralı
imparator
araba
yıldız

şimdiden çok teşekkür ederim

Kardeşinize selam olsun öncelikle.Kardeşinizin toprak grubu olduğunu görüyorum.Ve daha evvelde bu sınava girdiğini söyleyebilirim.Çünkü bıkmış artık.Daha evvelde bu konuyla ilgili bir durumu olmuş ama beğenmemiş sanırım.Örnek verirsen.atama x şehrine oluyormuş ama kardeşin Y şehrini istediği için tekrar giriyor sanırım sınava.Ya çok güzel kartları seçmiş kardeşin.Ben diyeyim ona atama olacak hem de istediği yere.Geleceği güzel veriyor.Yola gidecek.Bir yol neticesinde şansı öyle bir dönecek ki.Hem istediği iş hem de aradığı aşkı bulacak.Ateş grubu bir erkek olacağını söyleyebilirim.Mevkiside güzel olacak kardeşinin.yükselecek olarak görünüyor.İnan sırf ümit vermek için söylemiyorum bunu.Kart anlamlarına söyle bir baksanız yeterli.Yıldız kartına özellikle.Onun dışında kardeşinde bir aşk acısı var.Kalbini parçalamış.Sanırım terkedilmiş.Üç kişilik bir aşk var çünkü.Hava grubu bir bey tarafından olduğunu düşünüyorum.Ondan bir haber ona.Bilmiyorum.Kardeşin kapatmış kendisini kimseyi duymuyor.Dedim ya bıkmış diye.HErkes bir şey söylüyor.Eğer öyle ise çok sıkmayın.O zaten istediğini yapacak.

benimde falıma bakarmısınız.
1.ters gelen para üçlüsü
2.ters gelen değnek dörtlüsü
3.değnek üçlüsü
4.ters gelen kupa ası
5.ermiş
6.ters gelen kupa prensi
7.kupa onlusu
8.ters gelen kader çarkı
9.kupa ikilisi
10.ters gelen para dokuzlusu
banada hep ters geldi ama şimdiden teşekkür ederim sorum tüp bebek tedavisine başladık sonucu olumlu mu olacak?

1.ters gelen para üçlüsü
3.değnek üçlüsü
4.ters gelen kupa ası
5.ermiş
6.ters gelen kupa prensi
7.kupa onlusu
8.ters gelen kader çarkı
9.kupa ikilisi
banada hep ters geldi ama şimdiden teşekkür ederim sorum tüp bebek tedavisine başladık sonucu olumlu mu olacak?

14/10/1985 doğumluyum terazi burcuyum

konuya biraz yabancıyım, bende tarot kartı yok ama erkek kardeşim için internetteki 10lu uygulamalardan bakarak seçtim onun için,

kardeşim 08.08.1986 doğumlu,aslan,iş ve özel hayatı hakkında yorum yapabilir misin?çok teşekkür ederimm

Azize
Güç
Ters Gelen Güç
Kılıç Prensi
Para Altılısı
Para Beşlisi
Ters Gelen Güneş
Para Ası
Değnek Prensi
Ermiş

fıstık mrb ya benim erkek kardeşimde çok merak etti kendiyle ilgili bişeyleri sorusuda:aşk ve iş yolunda neler bekliyor doğum tarihi 24.11.1994

1_ters gelen kılıç altılısı
2_ters gelen denge
3_ters gelen kılıç dokuzlu
4_kılıç kralı
5_ters gelen kılıç yedilisi
6_ters gelen adelet
7_kılıç prensi
8_para sekizlisi
9_kılıç beşlisi
10_kılıç ası
canım şimdiden yorumların için tşk ediyo kendileri...senide sık boğaz ettim k.bakma
Şimdi kardeşinize bir itiraf gelmiş gibi.Onu üzen.Dengesini bozan.Kim bilmiyorum ama gerçekten üzülmüş.Morali çok bozulmuş.Ama etkisi geçiyor gibi.Bir erkek var hava grubu Bu erkeğin kardeşine bazı tavsiyeleri var ya da olacak.Ben derim ki bir dikkate alsın.Ben söyle diyeyim bir erkek daha ama bu sefer ki genç olan bir erkek hava grubu yine kardeşine bir şey yapacak.Haksız bir şey.Kardeşinizin iş hayatında bilmiyorum sınavlar var mı ya da memuriyet gibi bir düşüncesi varsa olacak.Yoksa her ne iş olursa olsun.Tırnağıyla kaza kaza ustalaşacak olarak gürnüyor.ama biraz emek vermesi gerekiyor.Bilmiyorum bazı zorluklar var bazı engeller onu zorlayacak durumlar yine de kötü değil.Hani bu engelleri aştığı takdirde istediklerini gerçekleştirecek gibi duruyor.Aşk hayatıyla ilgili bişey yok.Sanırım kardeşiniz aşkı pek düşünmüyor.Yada kartları çekerken aşk geçmemiş içinden :)
ben 29.01.1986,o 07.05.1984 doğumlu.aramızdaki diyalog bir ilişkiye dönüşecek mi?
1.Asaların Yedilisi
2.Kupaların İkilisi
3.Kılıçların Yedilisi
4.Tılsımların Uşağı
5.Kılıçların Üçlüsü TERS
6.Kupaların Yedilisi
7.Kupaların Sekizlisi TERS
8.Uyanış
9.Asaların Dokuzlusu
10.Baş Rahip

İlişkiye dönüşecek diyerek hemen sana başlayayım.Yalnız biraz mücadele var.Az savaşacaksın ama neticesinde güzel bir ilişki başlayacak.Bazı ümitlerin isteklerin olmuş.Sanırım zamanında sen de aldatıldın.Biri kalbini fena kırmış.Üç kişilik aşk çıkmış ama geçmişte.Korkular,üzüntüler.Sıkıntı yapma çünkü güzel olacak bence.Zaten eskisinin acısı da geçmiş.Artık canın yanmıyor.Karar veremediğin görülüyor.Bilmiyorum hangi konuda ama gidip geliyorsun.Belki ilişkide olsun mu olmasın mı.Sanki sen istersen olacak bu ilişki.Ben sana şunu diyeyim.Arkadaşın seninle evlenecek olarak çıkmış.Başrahip boğa burcunu ve evli erkeği temsil.Eğer evli değilse seninle evlenecek.Yok evli ise boşanacak diyebilirim.yalnız hakikaten çok mücadeleniz var.biraz üzülecek biraz sevineceksiniz yine de mutlu olacaksınız diyor kartlar bana.
1)kupaların altılısı (ters)
2)asaların kralı
3)paraların onlusu
4)imparator (ters)
5)asaların dokuzlusu
6)soytarı (ters)
7)kupaların dörtlüsü(ters)
8)kupaların beşlisi (ters)
9)asaların sekizlisi (ters)
10)asaların dörtlüsü
kendim yapmadım netten yaptım ama olur mu olmaz mı bilmiyorum yine de yorum yaparsan çok sevinirim ben de
sorum ise sohbetimiz konuşmalarımız ileriye dönük ilişkiye dönüşecek mi o bana karşı birşey hissediyor mu ?
doğum tarihim 24.06.1992 onun doğum tarihi 23.04.1992

Ateş grubuna su grubu :) Ateş suyu döver diyeyim.Hımm geçmişe hasret çıkmış.Geçmişten bir erkek yine ateş grubu onu özlediğin görülüyor.Bu kişi de olabilir başkası da olabilir.Ama birini özlüyorsun o kesin.Bilmiyorum ama bu geçmişte ki kişiyle sanırım sanırım evlilik yolundan dönülmüş ya da öyle planlar yapılmış.Aile kurmak istemişsin gibi.Ama olmamış.Çok zorlamışlar sanki seni.SEnde mücadele etmişsin ama yılmışsın; yanlış kişi olduğunu düşünmüşsün.şöyle söyleyeyim sizin şöyle olabilir.Bu kişiyle başlayacak ama sonra bozulacak sonra yine birleşecek ve bu sefer evleneceksiniz.Asa dörtlü öyle diyor bana :) Ya evlilğin eşiğinden döndün ; ya da döneceksin.Ateş erkeğiyle.İlişki başlar gibi yapıp son anda sürpriz bir hareketle bitecek.Biraz karıştırdım ya kafan karışık seninde tabi bana yansıdı.:)Toparlıyorum hemen.Hislerime dayanarak yorum yapacağım.Şimdi sen bu çocukla daha evvelde görüşmüşsün sanırım.Hatta bilikte olmuş ama dediğim gibi evlilik eşiğinden ya da onun gibi bir şey den geri dönülmüş.Şu an tekrar konuşuyorsunuz ama daha duygularını belli eden birşey dememiş bu kişi.Dolayısıyla kafan karışmış.Sana diyebilirim ki bu geçmişten gelen kişi çok pişman.Ve seninle yeniden birlikte olmak istiyor hatta seninle evlenmek istiyor.Bu kadar.Senin ki çok karışık oldu.Sorun olursa sor lütfen.

Kraliçe
Ters Gelen Yıldız
Kupa Onlusu
Para İkilisi
Kılıç Dokuzlusu
Kupa Kralı
Ters Gelen Kupa Dörtlüsü
Kılıç Onlusu
Para Prensi
Para Şovalyesi

istanbul doğumluyum boğa burcu ve 1986 doğumluğum yorumları merakla bekliyorum:KK9:

Ne üzerine yorum istediğini de yazsaydın keşke.Canım benim bu aralar hem iş hayatın hem aşk hayatın ters gittiği görülüyor.Yalnız aşkta şansın dönecek diyeyim.Ama sen bir ikilem yaşıyorsun.Sanırım biri sana ilgisini belli etmiş ama sen karar veremiyorsun.Derim ki artık karar ver çünkü bu kişi seni mutlu edecek gibi görünüyor.Su grubu bir erkek sana geliyor.hımmm sen su grubu ve toprak grubu erkek arasında karar veremiyorsun sanırım.Ve su grubu geçmişten.Geçmişi sil toprağa gel derim.Çünkü su grubu erkek seni çok üzmüş.Üzmeye de devam edecek.Onun niyeti evlilik olarak görünse de öyle değil.Eğer su grubunu seçersen seni sırtından vuracak gibi görünüyor ve sen dolayısıyla toprağa gideceksin.Çünkü o senin kaderinde çıkmış.Ve sana şunu diyeyim.Toprak erkeği seni el üstünde tutacak.kıymetini bilecek.Onun için çok değerli olacaksın.Tabi karar senin.Bunlar kartlarının söyledikleri.Yorumları kısa tutuyorum çünkü hem hepinize cevap vermek istiyorum hem de ders çalışmam lazım:) anlayış gösterirseniz sevinirim.
1-paranın onlusu
2-paraların şövalyesi
3-kupaların kralı
4-kılıçların yedilisi
5-kılıçların şövalyesi
6-asaların altılısı
7-asaların sekizlisi
8-asaların onlusu
9-münzevi
10- karar

12.ekim.1984 doğumluyum. evlilikle ve işe girmemle ilgili gelişmeler var mı? özellikle evlilikle ilgili gelişme var mı diye bakarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

Evlilik var canım tılsım onlusu bana zaten toprak grubu bir erkekle aile kuracaksın diyor.Yalnız su grubu büyük bir erkek nedeniyle biraz aksamalı olacak gibi.Taş koyuyor gibi.Bunun dışında hava grubu bir erkekte var geçmişte.Bu erkekten bir haber var iyi bir haber ki ben bunu işe yorumluyorum.Bunun neticesinde haberin neticesinde güzel bir şeyler olacak bir şeyler başlayacak.Dersen ne bilemem.Belki bir iş belki bir aşk.Ama bir şey başlayacak.Toprak grubu erkek başak burcu sanırım.Öyle görünüyor.Bununla beraber bir mücadeleniz var.Epey savaşacaksınız ama sonuç olarak güzel olacak.Sizi bunaltan hayattan kurtulup yeni bir hayata başlayacaksınız olarak görünüyor.
1.ters gelen para üçlüsü
3.değnek üçlüsü
4.ters gelen kupa ası
5.ermiş
6.ters gelen kupa prensi
7.kupa onlusu
8.ters gelen kader çarkı
9.kupa ikilisi
Bu tedavi için bir yere başvurmanız gerekiyor mu öyle görünüyor da sanki başvuru reddedilmiş gibi.Dolayısıyla ailecek biraz keyifler kaçmış duruyor.Hani birine olan güvenini yitirmişsin sanki.Bir fırsatı kaçırdığı için.İçe dönüş var.Eşin toprak grubu bilmiyorum ama biri içeride kendini sorguluyor.Neyse kötüleri bırakayım güzelleri diyeyim.Kupa on kartının resmine bak orada iki çocuk göreceksin.O çocuklar senin.:) Şakası bir yana bence olumlu sonuçlar verecek tedavi.Çünkü gayet neşelisiniz ailecek.Eşinle aranız bozuksa düzelecek.Ümitlerinin boşa olduğunu aklından çıkar tabi.Umudunu asla yitirme.Arada her ne kadar kadere lanet etsen de ümidi yitirme çünkü bence olacak.
konuya biraz yabancıyım, bende tarot kartı yok ama erkek kardeşim için internetteki 10lu uygulamalardan bakarak seçtim onun için,

kardeşim 08.08.1986 doğumlu,aslan,iş ve özel hayatı hakkında yorum yapabilir misin?çok teşekkür ederimm

Azize
Güç
Ters Gelen Güç
Kılıç Prensi
Para Altılısı
Para Beşlisi
Ters Gelen Güneş
Para Ası
Değnek Prensi
Ermiş

Kardeşiniz bayan mı?Erkek mi bilemedim.Ama bana bayan gibi geldi.Çünkü azize kartı o.Şimdi kardeşin zaten sabretmesini bilen birisi.Özel hayatında evli mi yoksa evlilik aşamasında mı bilmiyorum ama bu durum biraz ters dönecek gibi görünüyor.Kavgacı biriyle birlikte olması muhtemel.Ateş grubu biri.Sınavları varsa dikkatli olsun.Yoksa iş hayatında dikkatli olsun.Ama dikkatli olsun.Kardeşinize bi hediye gelecek bir yüzük olabilir gibi geliyor.Bilemiyorum ama.Bir şey hediye edilecek.Maddi olarak kötü vermiyor.İş hayatı güzel gidecek.Yalnız aşk için aynı şeyi söyleyemiyorum şu an için ne yazık ki.Kader kartında başak burcu bir erkek çıkmış.Bilmiyorum kim ama öyle görünüyor.Bir de ne yaşarsa yaşasın onun lehine olacak.Sonunda gayet kendinden emin bir insan olacak gibi.

Kardeşiniz bayan mı?Erkek mi bilemedim.Ama bana bayan gibi geldi.Çünkü azize kartı o.Şimdi kardeşin zaten sabretmesini bilen birisi.Özel hayatında evli mi yoksa evlilik aşamasında mı bilmiyorum ama bu durum biraz ters dönecek gibi görünüyor.Kavgacı biriyle birlikte olması muhtemel.Ateş grubu biri.Sınavları varsa dikkatli olsun.Yoksa iş hayatında dikkatli olsun.Ama dikkatli olsun.Kardeşinize bi hediye gelecek bir yüzük olabilir gibi geliyor.Bilemiyorum ama.Bir şey hediye edilecek.Maddi olarak kötü vermiyor.İş hayatı güzel gidecek.Yalnız aşk için aynı şeyi söyleyemiyorum şu an için ne yazık ki.Kader kartında başak burcu bir erkek çıkmış.Bilmiyorum kim ama öyle görünüyor.Bir de ne yaşarsa yaşasın onun lehine olacak.Sonunda gayet kendinden emin bir insan olacak gibi.

canım mesajda da belirtmiştim aslında, erkek kardeşim.. teşekkür ederimmm

Şimdi size bir bakalım.Önce sizin hayatınızda Etkisi olan bir bey var tahmini koç burcu.BU bey sizin önünüzü tıkıyor gibi görüyorum.Büyük biri.Patron olabilir.Eşiniz olabilir.Babanız olabilir.Gayet nüfuzlu bir bey bu.Ve sizi gerçekten çok üzüyor.Uykularınızı kaçırıyor bu kişi.Şöyle de olabilir.Çok sevdiğiniz birini bahsettiğim vasıflarda(Baba ya da baba gibi birini kaybetmiş de olabilirsiniz.)Ama gerçekten çok üzülüyorsunuz.İş için baktırdığınız için ben bunu sizin üstünüz olarak yorumluyorum.Üstünüzde olan bir bey nedeniyle sıkıntıya düşmüşsünüz ya da düşeceksiniz.Çok üzecek bu kişi sizi.Hımm iş olarak değerlendirdiğimiz de bu işin pek güzel gideceğiniz söyleyemiyorum ne yazık ki.Sizi üzecek insanlar var burada.Su grubu kıskanç bir abla nedeniyle hayal kırıklığına uğrayacağınız hatta maddi anlamda bir zararınız olacak gibi.Bu kadın nedeniyle yitirilenler var.Kaybettiklerinize üzülüp duruyorsunuz.Aşk hayatınızda pek iyi gitmiyor sanırım.Birinden ayrılmışsınız.Yada boşanmışsınız.Sevdiğiniz biriymiş.İyi anlaştığınız biriymiş.Şu dönem hayatınızda neredeyse hiç bir şey iyi gitmiyormuş.Bir süre daha sıkıntılarınız olacak gibi duruyor.Çaresiz hissettiğiniz anlarınız olacak.Çıkmaza girdiğinizi düşüneceksiniz.Ve bir karar vermeniz gerekecek.Şu an girdiğiniz işte kalıcılık göremiyorum.Önünüze bazı fırsatlar gelecek çünkü.Siz onlardan birini seçeceksiniz gibi duruyorsunuz.Ya da karar vermek için epey düşüneceksiniz.Şimdi Bir yere başvuracaksınız.iş başvurusu olabilir.Ya da sınav başvurusu ya da belki bir meslek odası tarzında bir yere başvuracaksınız.Neticesi güzel olacak olan bir yer.Güneş kartı gelmiş.Bu kart bana evlilik der ; Mutluluk der.Hem işin güzel olacak.Evliysen evlilik hayatın güzel gidecek.Değilsen su grubu bir beyle evlenebilirsin.Ama şu an için ruh halin hiç iyi değil.Sanırım seni üzen beyden uzaklaşman gerekiyor.Her kimse o seni gerçekten çok kötü ediyor.Netice itibari ile şu an ki durumun kötü geleceğin parıl parıl parlıyor.:)

Bunu genel olarak yorumlayacağım.Kelt açılımı çok daha iyi çünkü senin yaptığın ilişki açılımı idi.Yine cevap verir ama yeterli gelmez.Sorunu hatırlamıyorum ama bir bakalım.Bir konuda çok emek verdiğin ve haklı olarak karşılık beklediğin görülüyor.Ekmişsin biçmişsin.Meyvesini bekliyorsun gibi.Yanlış hatırlamıyorsam çocuk istiyordunuz siz.Güzel ; olacak bence.Bilmiyorum ama hep bir geçmişi düşünme hali var.Anılar ; anılar.Kafanda sürekli geçmişte güzel olan bir şeyi düşünüyorsun.Evliliğini iyi veriyor ve kupa kızı kartı bana anne olacağını söyleyen bir kart.Yalnız biraz engelli engeli nedir bilemiyorum ama bazı sorunlar olacak.Bu sorunlara rağmen olabileceksin.Senin de ruh halin iyi değil.Hiç beklemediğin şeyler seni çok üzmüş.Resmen yere düşmüş ayağa kalkamamışsın.Şimdi çok mücadele verdiğini ve bu mücadelelerin seni yorduğunu çok ağır yükler aldğını söyleyeceğim.Çok savaş var.Yaraların var.RUhsal olarak.SAğlığında bozulma var.Amaaaa bunların hepsi geçecek.Çocuk için en güzel kartı seçmişsin.İmparatoriçe kartı en doğru kart.Doğurganlık der bu kart.Eş olma der bu kart.MUcizevi bir şekilde çocuğun olacak.Sen bile inanamayacaksın.Canım.Allah bağışlasın şimdiden.​

Kardeşinize selam olsun öncelikle.Kardeşinizin toprak grubu olduğunu görüyorum.Ve daha evvelde bu sınava girdiğini söyleyebilirim.Çünkü bıkmış artık.Daha evvelde bu konuyla ilgili bir durumu olmuş ama beğenmemiş sanırım.Örnek verirsen.atama x şehrine oluyormuş ama kardeşin Y şehrini istediği için tekrar giriyor sanırım sınava.Ya çok güzel kartları seçmiş kardeşin.Ben diyeyim ona atama olacak hem de istediği yere.Geleceği güzel veriyor.Yola gidecek.Bir yol neticesinde şansı öyle bir dönecek ki.Hem istediği iş hem de aradığı aşkı bulacak.Ateş grubu bir erkek olacağını söyleyebilirim.Mevkiside güzel olacak kardeşinin.yükselecek olarak görünüyor.İnan sırf ümit vermek için söylemiyorum bunu.Kart anlamlarına söyle bir baksanız yeterli.Yıldız kartına özellikle.Onun dışında kardeşinde bir aşk acısı var.Kalbini parçalamış.Sanırım terkedilmiş.Üç kişilik bir aşk var çünkü.Hava grubu bir bey tarafından olduğunu düşünüyorum.Ondan bir haber ona.Bilmiyorum.Kardeşin kapatmış kendisini kimseyi duymuyor.Dedim ya bıkmış diye.HErkes bir şey söylüyor.Eğer öyle ise çok sıkmayın.O zaten istediğini yapacak.

çok sağol canım ağzınıza sağlık bu kadar olur diyorum başka bişey demiyorum bugün güzel sözler duymaya o kadar ihtiyacım vardıki Allah sizden razı olsun inşallah sizde bu mübarek cuma günü hürmetine sınavınızda başarılı olur isteklerinize kavuşursunuz.

çok teşekkür ederim.. cideen içinde bulunduğum durumu anlatmışsın :) sonunun güzel olacağını duymak,umudumu kaybettiğim şu günlerde ilaç gibi geldi

öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için...bir kız arkadaşım kpss ye girecek onun içinde bakarmısınız?? iş ve aşk hayatını merak ediyor..
0-ters kupa ası
1-değnek yedilisi
2-düz kupa kraliçesi
3-ters adalet
4-düz para yedilisi
5-düz aşıklar
6-ters dünya
7-ters kupa kralı
8-düz para prensi
9-düz para kraliçesi
10-düz imparatoriçe

Ne üzerine yorum istediğini de yazsaydın keşke.Canım benim bu aralar hem iş hayatın hem aşk hayatın ters gittiği görülüyor.Yalnız aşkta şansın dönecek diyeyim.Ama sen bir ikilem yaşıyorsun.Sanırım biri sana ilgisini belli etmiş ama sen karar veremiyorsun.Derim ki artık karar ver çünkü bu kişi seni mutlu edecek gibi görünüyor.Su grubu bir erkek sana geliyor.hımmm sen su grubu ve toprak grubu erkek arasında karar veremiyorsun sanırım.Ve su grubu geçmişten.Geçmişi sil toprağa gel derim.Çünkü su grubu erkek seni çok üzmüş.Üzmeye de devam edecek.Onun niyeti evlilik olarak görünse de öyle değil.Eğer su grubunu seçersen seni sırtından vuracak gibi görünüyor ve sen dolayısıyla toprağa gideceksin.Çünkü o senin kaderinde çıkmış.Ve sana şunu diyeyim.Toprak erkeği seni el üstünde tutacak.kıymetini bilecek.Onun için çok değerli olacaksın.Tabi karar senin.Bunlar kartlarının söyledikleri.Yorumları kısa tutuyorum çünkü hem hepinize cevap vermek istiyorum hem de ders çalışmam lazım:) anlayış gösterirseniz sevinirim.
canım öncelikle kırmayıp baktığın için çok teşekkür ederim.evet şuan su grubundan birisi var ama eski erkek arkadaşım hala birlikte olmak istiyor ve ben ona karşı güvenemiyorum...toprak grubunda şuanda birisi karşıma çıkmadı ama bilemiyorum ne olur ... bende aşk evlilik ve iş hayatıyla ilgili yorum isteyecektim senden özelliklede aşk hayatıyla ilgili çünkü bu bir sene beni çok yordu güzel günler yakın mı acaba diye merak etmiştimm mutlu ve güzel bir evlilik beni bekliyor mu sormak istemiştim :KK54:

Son düzenleme:
.............................................................................msj tekrarı

Son düzenleme:
...........................................................................msj tekrarı

Son düzenleme:

Ateş grubuna su grubu :) Ateş suyu döver diyeyim.Hımm geçmişe hasret çıkmış.Geçmişten bir erkek yine ateş grubu onu özlediğin görülüyor.Bu kişi de olabilir başkası da olabilir.Ama birini özlüyorsun o kesin.Bilmiyorum ama bu geçmişte ki kişiyle sanırım sanırım evlilik yolundan dönülmüş ya da öyle planlar yapılmış.Aile kurmak istemişsin gibi.Ama olmamış.Çok zorlamışlar sanki seni.SEnde mücadele etmişsin ama yılmışsın; yanlış kişi olduğunu düşünmüşsün.şöyle söyleyeyim sizin şöyle olabilir.Bu kişiyle başlayacak ama sonra bozulacak sonra yine birleşecek ve bu sefer evleneceksiniz.Asa dörtlü öyle diyor bana :) Ya evlilğin eşiğinden döndün ; ya da döneceksin.Ateş erkeğiyle.İlişki başlar gibi yapıp son anda sürpriz bir hareketle bitecek.Biraz karıştırdım ya kafan karışık seninde tabi bana yansıdı.:)Toparlıyorum hemen.Hislerime dayanarak yorum yapacağım.Şimdi sen bu çocukla daha evvelde görüşmüşsün sanırım.Hatta bilikte olmuş ama dediğim gibi evlilik eşiğinden ya da onun gibi bir şey den geri dönülmüş.Şu an tekrar konuşuyorsunuz ama daha duygularını belli eden birşey dememiş bu kişi.Dolayısıyla kafan karışmış.Sana diyebilirim ki bu geçmişten gelen kişi çok pişman.Ve seninle yeniden birlikte olmak istiyor hatta seninle evlenmek istiyor.Bu kadar.Senin ki çok karışık oldu.Sorun olursa sor lütfen.
[/QUOTE]
kafam çook karıştı desem umarım kızmazsın bana :) geçmişte birisi vardı evet onu çok doğru söyledin dediğin gibi de çok mücadele ettim yapmadığım kalmadı ama 1 yıl oldu yıldım ve bitirdim çünkü olmayacak birşeydi dediğin gibi yanlış kişi olduğunu düşündüm şu an tekrar konşyorsunuz demene gelince de 1 yıldır konuşmuyorduk ya bu ara tekrar keyfine göre ortaya çıktı konuşmaya çalışıyor. bu kişinin burcu kova burcuydu işte ateş mi oluyor bilmiyorum dediğin gibi pişmanda ama olursa çok şaşırırım olmaz diye görüyorum neyse onu geçtim. soru sorararak baktırdığım kişi de işte boğa burcu ama benim anlamadığım şimdi onunla birşey olmayacak mı yani geçmişten gelen o kova burcuyla mı olacak şimdi yani cidden kafam karıştı ben boğa burcundaki kişi olsun istiyorum ama kova burcundaki o geçmişte kaldı diye düşünüyordum ortaya çıktı tamam da ne bileyim kafam karıştı.

Evlilik var canım tılsım onlusu bana zaten toprak grubu bir erkekle aile kuracaksın diyor.Yalnız su grubu büyük bir erkek nedeniyle biraz aksamalı olacak gibi.Taş koyuyor gibi.Bunun dışında hava grubu bir erkekte var geçmişte.Bu erkekten bir haber var iyi bir haber ki ben bunu işe yorumluyorum.Bunun neticesinde haberin neticesinde güzel bir şeyler olacak bir şeyler başlayacak.Dersen ne bilemem.Belki bir iş belki bir aşk.Ama bir şey başlayacak.Toprak grubu erkek başak burcu sanırım.Öyle görünüyor.Bununla beraber bir mücadeleniz var.Epey savaşacaksınız ama sonuç olarak güzel olacak.Sizi bunaltan hayattan kurtulup yeni bir hayata başlayacaksınız olarak görünüyor.

öncelikle uğraşıp baktığınız için çok teşekkürler. ancak aklıma takılan birkaç nokta var. 2 ay sonra kpss ye gireceğim acaba bu dediğiniz kpss den bağımsız birşey mi? ve evlilik uzak mı?

öncelikle uğraşıp baktığınız için çok teşekkürler. ancak aklıma takılan birkaç nokta var. 2 ay sonra kpss ye gireceğim acaba bu dediğiniz kpss den bağımsız birşey mi? ve evlilik uzak mı?

bana yazdıklarını duyunca arkadaşlarımda çok merak etti canım.ona da bakar mısın?
arkadaşım 08.07.1988,arkadaşı 22.10.1985. sorusu: bu ilişkisini bitirmeli mi? gelecekte onu neler bekliyor?
1.Asaların Şövalyesi TERS
2.Asaların İkilisi
3.Kılıçların Sekizlisi TERS
4.Kılıçların Ası
5.Kupaların Altılısı TERS
6.Asaların Yedilisi TERS
7.Asaların Kraliçesi TERS
8.Kılıçların Dokuzlusu
9.Kupaların Üçlüsü
10.Yıldız TERS

şimdiden teşekkürlerrr

1-Yıldız
2-Kupa Dörtlüsü
3-Kupa Prensi
4-Ölüm
5-Kılıç İkilisi
6-Savaş Arabası
7-Para Ası
8-Ters Gelen Kader Çarkı
9-Ters Gelen Değnek Yedilisi
10-Ters Gelen Değnek Kraliçesi

29.05.1990 doğumluyum, aşk hayatımla ilgili bir yorum yaparsan çok sevinirim canım :KK14: aklımda asıl olan kişinin doğum tarihi de 01.01.1990.

Son düzenleme:
X