bi konusma yapmak istiyorsun sanırım. geçmişte bi erkek olmus hayatında boğa basak ya da oğlakmıs.. utangac bi tipmis bu... neyse onu gecelim bir seylere karar vermek istiyor gibisn ama bu tedirginlik kabus gibi çökmüş üstüne. yakın bi dönemde tek basına olacğın görülüyr canım.. biraz sabret bence bu ara
1- TILSIM BEŞLİSİ
2- KUPA ONLUSU(Ters)
3- KUPA DÖRTLÜSÜ(Ters)
4- ASA SEKİZLİSİ
5- KUPA DOKUZLUSU
6- KUVVET
7- YILDIZ(Ters)
Bir kaç aydır ters giden şeyler var merakım bundan...Bu arada kova burcuyum 15 şubat...
evet ... ciddi giden bir ilişki veya evlilik ters gitmeye baslamıs gercekten de. duygusal anlamda yalnızlık çekiliyor.. iletişimsizlik var adeta öncelikle bunu halletmeye calısıyor gibisin. ama bu engeli ortadan kaldırıyorsun.. ve bir güç kazanıyorsun adeta ama bazı seyleri zamana bırakman gerek diyor kartlar cünkü hayatın negatif bi dönemde
neee ama bn birinden hoşlanıorumm olmckmı onlaa yanii((
ismi ertuğ mart ayı 89lu olduğnu biliorumm yani burcu koç veya balık :) burcunu bilmiyorum cnm:) bnde koç burcuyumm
1.KILIÇLARIN ALTILISI
2.ASALARIN ONLUSU (TERS)
3.GÜNEŞ (TERS)
4.KUPALARIN ASI
5.KEŞİŞ
6.KILIÇLARIN ŞÖVALYESİ
7.KILIÇLARIN KRALI
8.ŞEYTAN
9.KUPALARIN SEKİZLİSİ (TERS)
10.PARALARIN DOKUZLUSU (TERS)
yorumunu bekliyorum tatlımm burdan msj atayım dedim sana:))
mormormor öncelikle çok tşk ederim :) bnm açılımımda kartlar
1.AY (TERS)
2.KILIÇLARIN İKİLİSİ (TERS)
3.ASALARIN KIZI
4.BÜYÜCÜ (TERS)
5.ULU RAHİBE
6.KUPALARIN KRALİÇESİ (TERS)
7.İMPARATOR
8.ASILMIŞ ADAM
9.KILIÇLARIN YEDİLİSİ (TERS)
10.KILIÇLARIN KRALİÇESİ (TERS)
burcum aslan. ben kasımda bir meslek sınavına gireceğim de, kazanabilecek miyim diye merak ediyorum. tekrar tekrar tşk ederim :)
sevgiler
bu erkek kavgacı soğuk bir tip mi :) bi yolculukta tanısılmıs heralde net bişey söyleyemiycem malesef netlik kazanmamıs canım su an gelecek. sadece bazı arkadasların sana tavsiyler veriyor heralde. bu konuda onları dikkate almanda fayda var gibi. bi hafta sonra falan tekrar acarsn o zaman yine bakarız. kötü bişe yok. olmayacak demiyorm ama su anda göremedim
sanki zamanı var gibi.
ya bu nedir:) bu kadınlar sizi neden bu kadar cekememezlik yapıyor.. 3 ayrı kadın var burada bir tanesi geçmişte size cok yardımcı olmus.. ama diğer ikisi adeta bu sınavı kazanamamanız ıcın caba harcıyor.. cidden varmı böyle bi durum