Tarot Açılımlarınızı Yorumlayabilirim

neee ama bn birinden hoşlanıorumm olmckmı onlaa yanii((

bende istiyorummm kılıç ikilisi_para kraliçesi_ters gelen para prensi_ters gelen kupa kraliçesi_kılıç dörtlüsü_ters gelen kupa kralı_ters gelen sihirbaz_ters gelen değnek üçlüsü_para kralı_kılıç onlusu.... burcum terazi yükselen oğlak.... ters geldim hep yorumlarını bekliyorum sabırszlıklaaa

evet ... ciddi giden bir ilişki veya evlilik ters gitmeye baslamıs gercekten de. duygusal anlamda yalnızlık çekiliyor.. iletişimsizlik var adeta öncelikle bunu halletmeye calısıyor gibisin. ama bu engeli ortadan kaldırıyorsun.. ve bir güç kazanıyorsun adeta ama bazı seyleri zamana bırakman gerek diyor kartlar cünkü hayatın negatif bi dönemde

Ne yazıkki her şey ters ama olsun bunda da vardır bir hayır.Güzel dilekleriniz için teşekkürler...

1-değnek dokuzlusu
2-ters gelen değnek dokuzlusu
3-ters gelen aziz
4-para kralı
5-ters gelen para dörtlüsü
6-güneş
7-ters gelen sihirbaz
8-ters gelen kupa dörtlüsü
9-kupa ası
10-ters gelen azize

canım burcum aslan eşimde akrep. gelen olarak bakarmısın. birde evimizden çıkma durumumuz var yorumlarmısın..

para altısı
değnek kralı
ters gelen para ikilisi
ters gelen para altılısı
ay
kupa dörtlüsü
ters gelen kılıç yedilisiters gelen kral
klıç sovalyesi
ters yıkılan kule

burcum oğlak, sorunumuz malüm evliliğimizin bitmek bilmeyen ekonomik sıkıntıları nolacak ben şu sınavdan atanıp düzlüğe çıkacakmıyımm bide atanınca biz kocamla ayrımı düşücez el memleketlerinde gerçi benim kartlarda hep ters gelmiş ama inşallah anlamları güzeldir
teşekkür ederim şimdiden bekliyorum sabırsızlıkla

tarotcu kiz senden bi yorum daha alsam olur mu:) kiz loto cikar mi bana bu sene buyuk miktar gorunce sansimi deniyorumda hayaller kuruyorumm hihi acaba diyorum bi baksan ne dicek kartlar :

Ters Gelen Para İkilisi
Ters Gelen Aşıklar
Değnek Ası
Ters Gelen Kılıç Prensi
Ters Gelen Para Beşlisi
Değnek Kraliçesi
Kupa İkilisi
Ters Gelen Para Sekizlisi
Ters Gelen Kupa Sekizlisi
Ters Gelen Yıldız

cokta istemiyorum aslinda sole bi ev alayim en guzelinden altima araba anneme babama iyi bi emeklilik hihi :) sonra guzel bi dugun sonra kocacimla dunya turu sonra bebeler sonra normal hayata donebiliriz hihi ( calismak vs vs ) tabi yardimlarimda olacak egositlik yapmicam hihi :)aman sanki bana cikcakta

bende istiyorum lutfen neleri soylemem gerekıyor eşım koç ben boğa baska ne lazım bakarmısıınnnn

Ermiş
Asa kraliçe
Ters gelen Kılıç altılısı
Kupa şovalye
Ters gelen Mahkeme
Ters gelen Denge
Tılsım kralı

burcum boğa 5 mayıs doğumluyum... miras gelecek ev alacaktım ki son anda ters döndü ve olmadı(( ev alabilecekmiyim... tşkler:)

mormormor öncelikle çok tşk ederim :) bnm açılımımda kartlar

1.AY (TERS)
2.KILIÇLARIN İKİLİSİ (TERS)
3.ASALARIN KIZI
4.BÜYÜCÜ (TERS)
5.ULU RAHİBE
6.KUPALARIN KRALİÇESİ (TERS)
7.İMPARATOR
8.ASILMIŞ ADAM
9.KILIÇLARIN YEDİLİSİ (TERS)
10.KILIÇLARIN KRALİÇESİ (TERS)

burcum aslan. ben kasımda bir meslek sınavına gireceğim de, kazanabilecek miyim diye merak ediyorum. tekrar tekrar tşk ederim :)

sevgiler

Ay bana da bakar misin kartim yok ama yay burcuyum esim terazi,birkez baktirmistim bana kadin beni aldattigini söylemisti ama ben bir türlü bulamadim kiminle nerde ne zaman? lütfen banada bak..

ismi ertuğ mart ayı 89lu olduğnu biliorumm yani burcu koç veya balık :) burcunu bilmiyorum cnm:) bnde koç burcuyumm

1.KILIÇLARIN ALTILISI
2.ASALARIN ONLUSU (TERS)
3.GÜNEŞ (TERS)
4.KUPALARIN ASI
5.KEŞİŞ
6.KILIÇLARIN ŞÖVALYESİ
7.KILIÇLARIN KRALI
8.ŞEYTAN
9.KUPALARIN SEKİZLİSİ (TERS)
10.PARALARIN DOKUZLUSU (TERS)

yorumunu bekliyorum tatlımm burdan msj atayım dedim sana:))

ricaetsem canım benim içinde yorumlarmısın burcum oğlak

1- KUPA DOKUZLUSU(Ters)

2- ASALARIN ÜÇLÜSÜ(Ters)

3- MÜNZEVİ(Ters)

4- TILSIM KRALI(Ters)

5- TILSIM ONLUSU

6- ASA DÖRTLÜSÜ

7- KADER ÇARKI(Ters)

bu erkek kavgacı soğuk bir tip mi :) bi yolculukta tanısılmıs heralde net bişey söyleyemiycem malesef netlik kazanmamıs canım su an gelecek. sadece bazı arkadasların sana tavsiyler veriyor heralde. bu konuda onları dikkate almanda fayda var gibi. bi hafta sonra falan tekrar acarsn o zaman yine bakarız. kötü bişe yok. olmayacak demiyorm ama su anda göremedim
sanki zamanı var gibi.

ya bu nedir:) bu kadınlar sizi neden bu kadar cekememezlik yapıyor.. 3 ayrı kadın var burada bir tanesi geçmişte size cok yardımcı olmus.. ama diğer ikisi adeta bu sınavı kazanamamanız ıcın caba harcıyor.. cidden varmı böyle bi durum

evett kavgacı ve soğuk bi tipD tmm cnm ne zaman bakarsın tekrar:)

gerçekten mi ya üzüldüm şimdik.. çekilemiyorum sanırım :)

bunlara rağmen kazanamam mı yani

canım sıradan gıtmıyormusun??? 4. sayfada bız vardık bızı atladın???:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…