Tarot Açılımlarınızı Yorumlayabilirim

canım bakıcan mı bu aksam cok sabırsızım

mormormor canım çok teşekkür ederim ağzına saglık benım dılegım bebekle ılgılıydı bebekle alakalı bısı cıkmamıs mıı

Canım bak denge kartı zaten sağlıkla alakalı bir şey... eğer varsa cok saglıklı olduğunu gösteriyor.. ama bi ihmalkarlık yapabilirsin diye uyarıyor bu kartlar..

Ermiş
Asa kraliçe
Ters gelen Kılıç altılısı
Kupa şovalye
Ters gelen Mahkeme
Ters gelen Denge
Tılsım kralı

burcum boğa 5 mayıs doğumluyum... miras gelecek ev alacaktım ki son anda ters döndü ve olmadı(( ev alabilecekmiyim... tşkler:)

saatlerdir sayfadan ayrılmadan bekliyorum :) banada bir baksan ltfn..............

Aşıklar
ters gelen asa şovalye
ters gelen kılıç kraliçe
kupa dokuzlu
ters gelen asa üçlüsü
dünya
tılsım prensi

Son düzenleme:

olmuştur inşallah
iş le ilgili çektim canım ama sıralamayı yanlış koymuşum sondaki dedeği ilk çektim sonra yanındakini çektim sonrada elinde sopa olanı ters koymuşum

Son düzenleme:
1 savaş arabası
2 baş rahip
3 asaların dokuzlusu
4 asaların kraliçesi
5 tılsımların sekizlisi ters
6 imparator
boğa burcu
Kardeşim için bakabilirmisiniz , kız arkadasından ayrıldı perişan durumda

Son düzenleme:

aynı kartlar nasıl cıkmıs bi acılımda anlamadım valla

kelt açılımı yapıp sorunuzla ve burçlarınızla birlikte bana yollarsanız yorumlayabilirim...
(internetten cekmeyin lütfen elinizde deste varsa onunla seçin

merhaba canım bi kere daha bakarmısın işle ilgili bi karar aldım ne olacak acaba bide evlilik varmı ne zaman borçlarım bitecek mi hayatımdaki kişiyle mi evlenicem lütfen kırma beni
1.kupaların birlisi
2.kupaların altılısı
3.kupaların dokuzlusu
4.kupaların onlusu
5.kupaların kralı
6.kılıçların dokuzlusu
7.imparatoriçe
8.araba
9.münzevi
10.dünya
tekrar bakarsan çok sevinirim bu aralar bazı kararlar aldım onun içinpardon canım unutmuşum burcum boğa

Son düzenleme:

İşle alakalı bir yükseliş olmus yada olmak üzere . sanırım bu sorunlar bi süre daha devam edecek. para kazanımı olacak ama bu sizi mutlu etmeye yetmeyecek sanırım bu da atamayla alakalı bi durum olsa gerek. diye yorumladım umarım hersey hallolur..

bi anlasmazlık olmus. bi barıs ortamı yaratmak istiyorsunuz sanki bu konuda dikkatli olmazsanız bir mal kaybı olabilir diyor kartlar. zıt kutuplasmalar var bi taraf istiyor diğer taraf engel oluyor gibi..bi erkek bu konuda söz sahibi sanki .. büyük bi karar almak için uygun bi zaman olmadığı çıkıyor bu açılımda..

annemin babsından dedemden kalma bir arsa satılacak annem bize kendine düşen paradan verecekti annemler 6 kardeş.. dayımlar çocuklarına daire vermek için müteahittle anlaşmışlar.. ben ve 2 kardeşim de kendilerine ev alacaktık ki son anda arsa verildi ve anneme 1 daire düşecek.. ben farklı şehirdeyim sevincim kursağımda kaldı..

1 kılıç 8 lisi düz, 2 denge ters,3 joker ters, 4 kılıç 5 lisi düz, 5 kupa kraliçesi düz, 6 aşıklar düz, 7 değnek ası ters, 8 para 6 lısı ters, 9 kupa 5 lisi ters, 10 kupa 6 lısı ters.... canım banada bakarsan çok sevinirim burcum yengeç yeni bitti ilişkim onun burcu kova aşk hayatımı sormak istiyorum sadece şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…