kupaların üçlüsü
araba
kılıçların şovalyesi
paraların kızı
imparator
yıldız
ulu rahibe
kule
karar
ay
kartlarım bunlar burcum koç maddi sorunlarımız bitecek mi???
Bu maddiyatla alakalı olan sorunlarda sürekli bir mücadele hali görülüyor...geçmişte büyük bir organizasyon gibi bir işlemi uğraştınız. bi kayıp olmus sanki sonradan.. yakın dönemde bir rahatlama hali olacak gibi duruyor. ama tam anlamıyla değil.. bir rahatlama olacak ama psikolojik olarak endişeler ve kaygılar devam edecek bir süre daha.. (bu arada mahkemelik bir işinizmi var )
Merhaba canım.Kendi sayfamı kapatmak zorunda kaldım.Sınav nedeniyle.Ama yorum yapılmasına karşı değilim :)
Bir erkekle sonumuz var mı diye sordum.Ben mayıs 8(boğa) o ise 20 nisan(ya boğa ya koç emin değilim)
1-tılsım kraliçe
2-kule
3-kupa şövalyesi
4-Asa dörtlü
5-kılıç dörtlü
6-tılsım yedilisi
7-kader çarkı
8-asa uşağı
9-kupa dörtlü
10-şeytan
Yorum için şimdiden teşekkürler.
çok teşekkürler canım söylediklerin doğru biz yeni evliyiz araba almıştık üzerine kar düşmesi sonucu arabamız pert oldu araba gitti ama biz arabanın borcunu ödüyoruz(mahkemelik işimiz var doğru zaten sorunlarımız çözülmesi mahkemeye bağlı mahkeme konusunda ne gözüküyor canım?yorumlarsan çok sevinirim.
gunaydin cnm :) bende netten sectim evde tarot olmadigindan...hayatimda biri var onla ilgili actim...onla evlilik gorunuyor mu?ne zmn? gorunuyorsa nasl bi evlilik olcak?kartlar sunlar:
ters gelen azize
asilmis adam
kilic onlusu
ters gelen mahkeme
degnek dokuzlusu
para dokuzlusu
ters gelen kilic kralicesi
kupa asi
degnek sekizlisi
para prensi
bakarsan sevinirim cnm:) cok tskler simdiden...bol gunesli bir gun diliyorum hepinize:)
1-değnek üçlüsü
2-asılan adam
3-değnek altılısı
4-aziz
5-para sekizlisi
6- kupa sekizlisi
7-imparator
8-adalet
9-para dörtlüsü
10- değnek dörtlüsü
burcum terazi, hayatımda şuan biri yok, biri olacak mı? evlilik ne zaman? bakarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
mormormor bana bu akşam tarot açılımına bakabilecekmisin :26:
çok geçmiş olsn canım
soğuk tartışmalar yaşanmış çok.. psikolojik olarak cok etkilenmişssiniz. ama evlilikle ilgili soruna dönüşmemiş çünkü beraberliğiniz çok sağlam temelli. olumsuz düşünceler çok fazla karamsarlık falan had safhada.. dediğim gibi bir umut ışığı doğuyor size yakın bi dönemde büüyük ihtimalle mahkemeyle alakalı. çevreniz çok güvenilir değil anladığım kadarıyla sizi yanıltabilecek biri yada bi olayla karşılasabilirsiniz.
1 kupa beşlisi
2 değnek kraliçesi
3 kılış altılısı
4 değnek yedilisi
5 güneş
6 değnek sekizlisi
7 araba
8 joker
9 kılıç sekizlisi
10 denge
canım ben boğa burcuyum hayatımda kimse yok ama aşk,evlilik ,iş anlamında yorum yaparsan sevinirim ...şimdiden teşekkürler
evett cnmm işteee:))
1.KILIÇLARIN KIZI
2.KILIÇLARIN ASI
3.ASALARIN ALTILISI (TERS)
4.ASALARIN BEŞLİSİ (TERS)
5.PARALARIN ŞÖVALYESİ (TERS)
6.ASALARIN KRALİÇESİ
7.PARALARIN ONLUSU (TERS)
8.PARALARIN KRALI
9.KARAR
10.AY
Koç burcuyumm. Aşk hayatım nasıl olucak yorumlayabilirmisisn.))
sevgilin para grubundanmı? gelecek kartında böyle bir erkek görülüyor. ve sen bu erkekle uyum içerisindesin .. evlilik konusunda yorum yapmıyım çünkü dediğim gibi nettekilere pek güvenmiyorm :)geçmişte de bi yara aldığın görünüyor. ama burcunu öğren .. ama kartlarda bi bitiş ya da ayrılık yok. kötü bişi çıkmadı canım
1- TILSIM BEŞLİSİ
2- KUPA ONLUSU(Ters)
3- KUPA DÖRTLÜSÜ(Ters)
4- ASA SEKİZLİSİ
5- KUPA DOKUZLUSU
6- KUVVET
7- YILDIZ(Ters)
Bir kaç aydır ters giden şeyler var merakım bundan...Bu arada kova burcuyum 15 şubat...