Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
secret öyle demedim:) sadece dikkatimi çekti bi an söylemek istedim... arkadaslar sırada herkes..:) yarın devam ederiss iyi geceler hepinize :)
bizi merakta bırakıp rahatca uyucaksın yani öylemi sanada ii geceler ozaman D
burası cok eglenceli olacak :)) iyi geceler hepinize valla ck yoruldm bgn yarın devam ederiss
başak burcuyum bu arada1-adalet
2-değnek onlusu
3-kılıç dörtlüsü
4-kılıç onlusu
5-ermiş
6-değnek prensi
7-yıldız
8-değnek yedilisi
9-mahkeme
10-kupa ikilisi
ben genel olarak yorumlamanızı rica ediyorum.aşk hayatımı,iş hayatımı ve sağlık yönünden mümkünse..
canım sıradan gıtmıyormusun??? 4. sayfada bız vardık bızı atladın???:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Evlilik düşünceleri bayağın yoğun cıkmıs zaten :) şaka bi yana .. geçmişte sanırım uzun bi ilişki oldu. ve bitti. bu kişiye tamamen sırtını çevireceğin görülüyor. evlilik veriyor kartlar. son cıkan kart evlilik ve nişan kartı. ciddi bir ilişkiye adım atacağın görülüyor ama kim olduğu konusunu vermemiş kartlar.. sadece olumsuz bir dönemden sonra hayatında bambaska bir sayfa acılacağı görünüyor
para altısı
değnek kralı
ters gelen para ikilisi
ters gelen para altılısı
ay
kupa dörtlüsü
ters gelen kılıç yedilisiters gelen kral
klıç sovalyesi
ters yıkılan kule
burcum oğlak, sorunumuz malüm evliliğimizin bitmek bilmeyen ekonomik sıkıntıları nolacak ben şu sınavdan atanıp düzlüğe çıkacakmıyımm bide atanınca biz kocamla ayrımı düşücez el memleketlerinde gerçi benim kartlarda hep ters gelmiş ama inşallah anlamları güzeldir
teşekkür ederim şimdiden bekliyorum sabırsızlıkla
merhaba canım hosgeldin :)
baslıyorm... Bir ara verme süreci olmus sanki. ciddi anlamda zamana bırakılmıs bir seyler var gibi duruyor ama iki tarafta aslında gercekte birbiri hakkında gelecekle alakalı cok olumsuz düsüncelere sahip değil. ates grubundan bi erkeğe dikkat.. bıd bıd konusan bi erkek var burada olumsuz bi müdahalesi olabilir.. ben cıkan son kartı düsman olarak yorumladım canım.. bence onu ortadan kaldırmaya bak derim