Tarot Açılımlarınızı Yorumlayabilirim

kupaların üçlüsü
araba
kılıçların şovalyesi
paraların kızı
imparator
yıldız
ulu rahibe
kule
karar
ay

kartlarım bunlar burcum koç maddi sorunlarımız bitecek mi???

Bu maddiyatla alakalı olan sorunlarda sürekli bir mücadele hali görülüyor...geçmişte büyük bir organizasyon gibi bir işlemi uğraştınız. bi kayıp olmus sanki sonradan.. yakın dönemde bir rahatlama hali olacak gibi duruyor. ama tam anlamıyla değil.. bir rahatlama olacak ama psikolojik olarak endişeler ve kaygılar devam edecek bir süre daha.. (bu arada mahkemelik bir işinizmi var )

çok teşekkürler canım söylediklerin doğru biz yeni evliyiz araba almıştık üzerine kar düşmesi sonucu arabamız pert oldu araba gitti ama biz arabanın borcunu ödüyoruz:KK43:(mahkemelik işimiz var doğru zaten sorunlarımız çözülmesi mahkemeye bağlı mahkeme konusunda ne gözüküyor canım?yorumlarsan çok sevinirim.

merhaba canım hosgeldin :)

baslıyorm... Bir ara verme süreci olmus sanki. ciddi anlamda zamana bırakılmıs bir seyler var gibi duruyor ama iki tarafta aslında gercekte birbiri hakkında gelecekle alakalı cok olumsuz düsüncelere sahip değil. ates grubundan bi erkeğe dikkat.. bıd bıd konusan bi erkek var burada olumsuz bi müdahalesi olabilir.. ben cıkan son kartı düsman olarak yorumladım canım.. bence onu ortadan kaldırmaya bak derim

Merhaba canım.Kendi sayfamı kapatmak zorunda kaldım.Sınav nedeniyle.Ama yorum yapılmasına karşı değilim :)

Bir erkekle sonumuz var mı diye sordum.Ben mayıs 8(boğa) o ise 20 nisan(ya boğa ya koç emin değilim)

1-tılsım kraliçe
2-kule
3-kupa şövalyesi
4-Asa dörtlü
5-kılıç dörtlü
6-tılsım yedilisi
7-kader çarkı
8-asa uşağı
9-kupa dörtlü
10-şeytan

Yorum için şimdiden teşekkürler.

merhaba canım öncelikle hosgeldin :)

baslıyorm... Bir ara verme süreci olmus sanki. ciddi anlamda zamana bırakılmıs bir seyler var gibi duruyor ama iki tarafta aslında gercekte birbiri hakkında gelecekle alakalı cok olumsuz düsüncelere sahip değil. ates grubundan bi erkeğe dikkat.. bıd bıd konusan bi erkek var burada olumsuz bi müdahalesi olabilir.. ben cıkan son kartı düsman olarak yorumladım canım.. bence onu ortadan kaldırmaya bak derim

çok teşekkürler canım söylediklerin doğru biz yeni evliyiz araba almıştık üzerine kar düşmesi sonucu arabamız pert oldu araba gitti ama biz arabanın borcunu ödüyoruz:KK43:(mahkemelik işimiz var doğru zaten sorunlarımız çözülmesi mahkemeye bağlı mahkeme konusunda ne gözüküyor canım?yorumlarsan çok sevinirim.

çok geçmiş olsn canım

soğuk tartışmalar yaşanmış çok.. psikolojik olarak cok etkilenmişssiniz. ama evlilikle ilgili soruna dönüşmemiş çünkü beraberliğiniz çok sağlam temelli. olumsuz düşünceler çok fazla karamsarlık falan had safhada.. dediğim gibi bir umut ışığı doğuyor size yakın bi dönemde büüyük ihtimalle mahkemeyle alakalı. çevreniz çok güvenilir değil anladığım kadarıyla sizi yanıltabilecek biri yada bi olayla karşılasabilirsiniz.

gunaydin cnm :) bende netten sectim evde tarot olmadigindan...hayatimda biri var onla ilgili actim...onla evlilik gorunuyor mu?ne zmn? gorunuyorsa nasl bi evlilik olcak?kartlar sunlar:

ters gelen azize
asilmis adam
kilic onlusu
ters gelen mahkeme
degnek dokuzlusu
para dokuzlusu
ters gelen kilic kralicesi
kupa asi
degnek sekizlisi
para prensi

bakarsan sevinirim cnm:) cok tskler simdiden...bol gunesli bir gun diliyorum hepinize:)

sevgilin para grubundanmı? gelecek kartında böyle bir erkek görülüyor. ve sen bu erkekle uyum içerisindesin .. evlilik konusunda yorum yapmıyım çünkü dediğim gibi nettekilere pek güvenmiyorm :)geçmişte de bi yara aldığın görünüyor. ama burcunu öğren .. ama kartlarda bi bitiş ya da ayrılık yok. kötü bişi çıkmadı canım

1-değnek üçlüsü
2-asılan adam
3-değnek altılısı
4-aziz
5-para sekizlisi
6- kupa sekizlisi
7-imparator
8-adalet
9-para dörtlüsü
10- değnek dörtlüsü

burcum terazi, hayatımda şuan biri yok, biri olacak mı? evlilik ne zaman? bakarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler:KK71:

Evlilik düşünceleri bayağın yoğun cıkmıs zaten :) şaka bi yana .. geçmişte sanırım uzun bi ilişki oldu. ve bitti. bu kişiye tamamen sırtını çevireceğin görülüyor. evlilik veriyor kartlar. son cıkan kart evlilik ve nişan kartı. ciddi bir ilişkiye adım atacağın görülüyor ama kim olduğu konusunu vermemiş kartlar.. sadece olumsuz bir dönemden sonra hayatında bambaska bir sayfa acılacağı görünüyor

evett cnmm işteee:))

1.KILIÇLARIN KIZI
2.KILIÇLARIN ASI
3.ASALARIN ALTILISI (TERS)
4.ASALARIN BEŞLİSİ (TERS)
5.PARALARIN ŞÖVALYESİ (TERS)
6.ASALARIN KRALİÇESİ
7.PARALARIN ONLUSU (TERS)
8.PARALARIN KRALI
9.KARAR
10.AY

Koç burcuyumm. Aşk hayatım nasıl olucak yorumlayabilirmisisn.))

çok geçmiş olsn canım

soğuk tartışmalar yaşanmış çok.. psikolojik olarak cok etkilenmişssiniz. ama evlilikle ilgili soruna dönüşmemiş çünkü beraberliğiniz çok sağlam temelli. olumsuz düşünceler çok fazla karamsarlık falan had safhada.. dediğim gibi bir umut ışığı doğuyor size yakın bi dönemde büüyük ihtimalle mahkemeyle alakalı. çevreniz çok güvenilir değil anladığım kadarıyla sizi yanıltabilecek biri yada bi olayla karşılasabilirsiniz.

çok teşekkür ederim canım

1 kupa beşlisi
2 değnek kraliçesi
3 kılış altılısı
4 değnek yedilisi
5 güneş
6 değnek sekizlisi
7 araba
8 joker
9 kılıç sekizlisi
10 denge

canım ben boğa burcuyum hayatımda kimse yok ama aşk,evlilik ,iş anlamında yorum yaparsan sevinirim ...şimdiden teşekkürler

duygusal anlamda kırgın olduğun görülüyor.. koç aslan ya da yay kadını yüzünden olmus olabilir. bi yenilenme istediğin cevreni değiştirmek istediğin bi dönem.. mücadele ediyorsun bazı seyler icin cok cok hırs yapmıssın. yakın gelecekte hayatında olumlu bazı değişiklikler olacağını veriyor kartların.. yepyeni ama.. işle alakalı olduğunu düşünüyorum duygusal anlamda fazla bir şey göremedim canım. ama çok çok yakın bi dönemde bi haberle birlikte bi yolculuğa çıkabileceğin çıkmıs. net olarak halletmen gereken seyler sırasıyla dengeye oturuyor

1 güneş düz
2 kupa ası ters
3 kılıç 9 lu ters
4 kupa 7 li ters
5 değnek kraliçe düz
6 kupa 9 lu düz
7 kupa şövalyesi ters
8 değnek 6 lısı düz
9 para kralı ters
10 kılıç 10 lusu ters
ben 20.06.1981
eşim 13.08.1972
gelecek yada genel
yorumlarsan çok sevinirim :KK3:

Son düzenleme:
1- TILSIM BEŞLİSİ
2- KUPA ONLUSU(Ters)
3- KUPA DÖRTLÜSÜ(Ters)
4- ASA SEKİZLİSİ
5- KUPA DOKUZLUSU
6- KUVVET
7- YILDIZ(Ters)

Bir kaç aydır ters giden şeyler var merakım bundan...
Bu arada kova burcuyum 15 şubat...

Son düzenleme:
evett cnmm işteee:))

1.KILIÇLARIN KIZI
2.KILIÇLARIN ASI
3.ASALARIN ALTILISI (TERS)
4.ASALARIN BEŞLİSİ (TERS)
5.PARALARIN ŞÖVALYESİ (TERS)
6.ASALARIN KRALİÇESİ
7.PARALARIN ONLUSU (TERS)
8.PARALARIN KRALI
9.KARAR
10.AY

Koç burcuyumm. Aşk hayatım nasıl olucak yorumlayabilirmisisn.))

bi konusma yapmak istiyorsun sanırım. geçmişte bi erkek olmus hayatında boğa basak ya da oğlakmıs.. utangac bi tipmis bu... neyse onu gecelim bir seylere karar vermek istiyor gibisn ama bu tedirginlik kabus gibi çökmüş üstüne. yakın bi dönemde tek basına olacğın görülüyr canım.. biraz sabret bence bu ara

tılsım yedilisi
kılıç kralı
asa ası(ters)
tılsım sekizlisi (ters)
tılsım altılısı (ters)
kupa yedilisi (ters)
asa beşlisi
burcum aslan yükselenim boğa
erkek arkadasımın burcu da yengeç
bizi neler bekliyor aramız bir iyi bir kötü

canım banada bakarsan sevınırım sımdıden tesekkurler... suanda bı ılıskım var nerdeyse ıkı yıl dolmak uzere ve ben devam etme yada etmem konusunda karasızım Ters Gelen Kılıç Ası ,Ters Gelen Para Ası,Para Kraliçesi,Ermiş,Para Şovalyesi,Ters Gelen Para Prensi,Kupa Yedilisi,Ters Gelen Ay,Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü,Ters Gelen Değnek Onlusu

_Ters Gelen Kılıç Dokuzlusu
_Ters Gelen Para Kralı
_Kupa Altılısı
_Değnek Üçlüsü
_Ters Gelen Kılıç Beşlisi
_Denge
_Ters Gelen Para Altılısı
_Değnek Altılısı
_Kılıç Dörtlüsü
_Ters Gelen Değnek Dokuzlusu

canım banada bakabilirmisin bi dileğim var olucak mı olmayacakmı yada süresi mi var bakarsan sevinirim teşekkürler :KK16:

sevgilin para grubundanmı? gelecek kartında böyle bir erkek görülüyor. ve sen bu erkekle uyum içerisindesin .. evlilik konusunda yorum yapmıyım çünkü dediğim gibi nettekilere pek güvenmiyorm :)geçmişte de bi yara aldığın görünüyor. ama burcunu öğren .. ama kartlarda bi bitiş ya da ayrılık yok. kötü bişi çıkmadı canım

ayyy cok sagol cnm benim :)) para grubu ne demek cnm? burcuyla ilgili bisey mi:))sevgilim ikizler burcu:)gel gidiklicam seni :KK70::KK70:

Son düzenleme:
_Ters Gelen Kılıç Dokuzlusu
_Ters Gelen Para Kralı
_Kupa Altılısı
_Değnek Üçlüsü
_Ters Gelen Kılıç Beşlisi
_Denge
_Ters Gelen Para Altılısı
_Değnek Altılısı
_Kılıç Dörtlüsü
_Ters Gelen Değnek Dokuzlusu

canım banada bakabilirmisin bi dileğim var olucak mı olmayacakmı yada süresi mi var bakarsan sevinirim teşekkürler :KK16:

1- TILSIM BEŞLİSİ
2- KUPA ONLUSU(Ters)
3- KUPA DÖRTLÜSÜ(Ters)
4- ASA SEKİZLİSİ
5- KUPA DOKUZLUSU
6- KUVVET
7- YILDIZ(Ters)

Bir kaç aydır ters giden şeyler var merakım bundan...
Bu arada kova burcuyum 15 şubat...

evet ... ciddi giden bir ilişki veya evlilik ters gitmeye baslamıs gercekten de. duygusal anlamda yalnızlık çekiliyor.. iletişimsizlik var adeta öncelikle bunu halletmeye calısıyor gibisin. ama bu engeli ortadan kaldırıyorsun.. ve bir güç kazanıyorsun adeta ama bazı seyleri zamana bırakman gerek diyor kartlar cünkü hayatın negatif bi dönemde

X