- 18 Eylül 2008
- 10
- 0
- 38
bende istiyorummmkılıç ikilisi_para kraliçesi_ters gelen para prensi_ters gelen kupa kraliçesi_kılıç dörtlüsü_ters gelen kupa kralı_ters gelen sihirbaz_ters gelen değnek üçlüsü_para kralı_kılıç onlusu.... burcum terazi yükselen oğlak.... ters geldim hep yorumlarını bekliyorum sabırszlıklaaa
1 güneş düz
2 kupa ası ters
3 kılıç 9 lu ters
4 kupa 7 li ters
5 değnek kraliçe düz
6 kupa 9 lu düz
7 kupa şövalyesi ters
8 değnek 6 lısı düz
9 para kralı ters
10 kılıç 10 lusu ters
ben 20.06.1981
eşim 13.08.1972
gelecek yada genel
yorumlarsan çok sevinirim
tılsım yedilisi
kılıç kralı
asa ası(ters)
tılsım sekizlisi (ters)
tılsım altılısı (ters)
kupa yedilisi (ters)
asa beşlisi
burcum aslan yükselenim boğa
erkek arkadasımın burcu da yengeç
bizi neler bekliyor aramız bir iyi bir kötü
canım banada bakarsan sevınırım sımdıden tesekkurler... suanda bı ılıskım var nerdeyse ıkı yıl dolmak uzere ve ben devam etme yada etmem konusunda karasızım Ters Gelen Kılıç Ası ,Ters Gelen Para Ası,Para Kraliçesi,Ermiş,Para Şovalyesi,Ters Gelen Para Prensi,Kupa Yedilisi,Ters Gelen Ay,Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü,Ters Gelen Değnek Onlusu
çok mutlu başlayan bir evlilik olmuş. ama kaygılar çok fazla.. bi inanc yitimi olmus. bi tehlike atlatılıyor yada atlatılacak. bir muradın gercekleşiyor bu evllkte. (koç aslan yay kadını kim) gecmıste üzerinde bi etkisi olmus
Canım yakın bi dönemin cıkmıs... bi tartısmaya girebilirsiniz.. dikkatli ol. gercekten de gereksiz bi insan olup olmadığını anlamak istiyorsun. bi kızgınlık anında düşünmeden alabileceğin bi karar yüzünden pişmanlık duyabilirsin diyor kartların... buna da dikkat et bence
_Ters Gelen Kılıç Dokuzlusu
_Ters Gelen Para Kralı
_Kupa Altılısı
_Değnek Üçlüsü
_Ters Gelen Kılıç Beşlisi
_Denge
_Ters Gelen Para Altılısı
_Değnek Altılısı
_Kılıç Dörtlüsü
_Ters Gelen Değnek Dokuzlusu
canım banada bakabilirmisin bi dileğim var olucak mı olmayacakmı yada süresi mi var bakarsan sevinirim teşekkürler
canım kart açılımı beni mutlu etti.keşke evliliğimle ilgili biraz daha detaya girseydin.
yükseleni yay burcu ablam var.geçmişte yaşadığım üzüntülerimi ve şu anki kaygılarımı irdeleyip duruyor.
Öncelikle kalbini yaralayan biri çıkmıs bu adam toprak grubundan.. geçmişle alakalı olabilir geçmişe bir özlem duyduğunu söylüyor kartların. bi düşmanın olmus senin ya da bir ayrılık yasamıssın.. dileğinle alakalı şeye temkinli yaklasıyorsun.. bi kötülükle karsıkarsıya kalabilirsin bu dileğinle alakalı da ihmal ettiğin bir şey çıkıyor.. b iraz zamana yay bence..
bende istiyorummmkılıç ikilisi_para kraliçesi_ters gelen para prensi_ters gelen kupa kraliçesi_kılıç dörtlüsü_ters gelen kupa kralı_ters gelen sihirbaz_ters gelen değnek üçlüsü_para kralı_kılıç onlusu.... burcum terazi yükselen oğlak.... ters geldim hep yorumlarını bekliyorum sabırszlıklaaa
o
Çok gergin cıkmıssın... kafanın içini yiyip duruyorsun adeta. bir kriz ve duraklama dönemine girmişsin yakın geçmişinde.bişey son buluyor senin hayatında.. bu zamana kadar ne yasadıysan biraz buruk ama bambaska bir sayfaya dogru yol alıyorsun canım...