Tarot Açılımlarınızı Yorumlayabilirim

beklemeye tahammül göstermiyo gönlümmm

ben bilsem ah bilsem kartlarla beynimi yerdim sanırım f5 tusum eskidi dünden beri sayfa yenilemekten gelsin birazdan olan zaman artık :d

maalesef canım yaa keşke bilsem sana bişiler söylesem.... ama sabırsızlıkla bekliyorum yorumunu...

Selam canim, bende baktirmak isterim, burcum balik... Bunlarda cikan kartlar;

Tılsım kraliçe
Kılıç prensi
Kılıç ikilisi
Kılıç onlusu
Kılıç beşlisi
Asa dörtlüsü
[Ters gelen] Ölüm

Bir dilek diledim onunla alakali...

Ben de baya ilgiliydim bir aralar tarotla. Kartlarım vardı bakardım filan ama bu kartın ters gelmesi işi nasıl oluyor?

çok mutlu başlayan bir evlilik olmuş. ama kaygılar çok fazla.. bi inanc yitimi olmus. bi tehlike atlatılıyor yada atlatılacak. bir muradın gercekleşiyor bu evllkte. (koç aslan yay kadını kim) gecmıste üzerinde bi etkisi olmus

Canım yakın bi dönemin cıkmıs... bi tartısmaya girebilirsiniz.. dikkatli ol. gercekten de gereksiz bi insan olup olmadığını anlamak istiyorsun. bi kızgınlık anında düşünmeden alabileceğin bi karar yüzünden pişmanlık duyabilirsin diyor kartların... buna da dikkat et bence

bu adam çokmu baskı yapıyor... yalnızlığa ve geri çekilmeye ihtiyaç duymussun.. üzgünüm ama sanırım vazgeciceksin hayatım...

canım kart açılımı beni mutlu etti.keşke evliliğimle ilgili biraz daha detaya girseydin.
yükseleni yay burcu ablam var.geçmişte yaşadığım üzüntülerimi ve şu anki kaygılarımı irdeleyip duruyor.

aynen öyle kızgınken cok soguk oluyorum ona. baska görünen bişey yok mu yaa

Öncelikle kalbini yaralayan biri çıkmıs bu adam toprak grubundan.. geçmişle alakalı olabilir geçmişe bir özlem duyduğunu söylüyor kartların. bi düşmanın olmus senin ya da bir ayrılık yasamıssın.. dileğinle alakalı şeye temkinli yaklasıyorsun.. bi kötülükle karsıkarsıya kalabilirsin bu dileğinle alakalı da ihmal ettiğin bir şey çıkıyor.. b iraz zamana yay bence..

madem detay istedin dinle:) bu evlilik sende hayalkırıklığı yaratmıs canım... üzülmüşsün hatta.. aldatıldığınımı düşünüyorsun... bir de esin.. boğa basak veya oğlak sanırım.. bu erkek kaba saba :)güç toplamaya ihtiyacın var hayatım..

mormormor canım çok teşekkür ederim ağzına saglık benım dılegım bebekle ılgılıydı bebekle alakalı bısı cıkmamıs mıı

o
Çok gergin cıkmıssın... kafanın içini yiyip duruyorsun adeta. bir kriz ve duraklama dönemine girmişsin yakın geçmişinde.bişey son buluyor senin hayatında.. bu zamana kadar ne yasadıysan biraz buruk ama bambaska bir sayfaya dogru yol alıyorsun canım...

coookkkk tesekkür ederimm bişey sorcam bide ya biri war olumlumu olumsuz mu yani oluru war mı burcu balık arkadasın bide ona baksan cıksam aradan ben D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…