- 30 Aralık 2009
- 22.971
- 89.829
- 1.123
- Konu Sahibi papatya3054
Oha laKayınvalidemin 6-7 sene evvel yetişkin bir kızı varmış o ölmüş. Yerine de bunu almış. Bu kızı o kız yerine koymuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha laKayınvalidemin 6-7 sene evvel yetişkin bir kızı varmış o ölmüş. Yerine de bunu almış. Bu kızı o kız yerine koymuş.
O işler pek öyle olmuyor. Konu sahibi şikayetçi olsa ne olacak? Kızın anne-babası deprem bölgesinden uzaklaştırmak için babaannesine emanet ettik diyecek. Aksini söyleyecek insan çocuğunu vermez.Keşke biraz dişli olsanız da kayınvalidenize bu yaptığının suç olduğunu,kızı vermezse annesine kendisini şikayet edeceğinizi söyleseniz.
Yazık küçük kız çocuğunun kardeşleri de varmış.
Bilezikler eşinize değil size takılmış olmalı.. kime sormuş bu kararı alırken sevgili kocanız.. yerinizde olsam bilezikleri vermem adıma açılmış bir banka kasasına koyardım.. bu aile oğlundan anasına kadar iyi niyetli değil..Eşim bu kadar olayın arasında araba bakıyor. Araba alıcam ilerde bileziklerle falan dedi. Annesi de duydu.
E bu da normal değil?Kayınvalidemin 6-7 sene evvel yetişkin bir kızı varmış o ölmüş. Yerine de bunu almış. Bu kızı o kız yerine koymuş.
İyi de bu el konulma olayı yeni değil ki.Depremden önce de varmış.Şahitler vardır bir sürü.Kayınvalide sindirmiş herkesi istediği gibi at oynatıyor.Gelinin evladını almış elinden.Bu korkunç bir şey.O işler pek öyle olmuyor. Konu sahibi şikayetçi olsa ne olacak? Kızın anne-babası deprem bölgesinden uzaklaştırmak için babaannesine emanet ettik diyecek. Aksini söyleyecek insan çocuğunu vermez.
Ah çok kötü bunun vebalini nasıl ödeyecekler?Annesi ağladı bana.bana analık yaptırmadılar dedi. Şimdi çok saygısız bana karşı dedi. Kız 12-13 yaşında şu an. Eşime açtığımda konuyu diyor ki o da annesinden nefret ediyor sonuçta benim annemle daha rahat diyor. Dedim ki sizin aileye göre insan annesinden nefret edebilir ama kayınvalidesinden edemez demek ne saçma dedim. Eltimi suçluyor da annesine saygısızlık yapmakla.
Ben evlenmeden evvel bu kadar ciddi olabileceğini düşünmemiştim bu durumun,
bu kimseyi kırmak istemiyorumcular birtek burda var galibaAy şu kimseyi kırmak istemiyorum lafına ayar olmaya başladım. Herkesin dilinde aynı şey. Yahu kocanız sizin kırılmanızı önemsiyor mu ki siz onu önemseyesiniz. Sizin altınlarınızla plan yapıyor,size dâhi sormadan. Hâlâ aman ağzımızın tadı bozulmasın. Gidin deyin " Devlete göre ziynet eşyaları kadına aittir, benim rızam olmadan altınları alman hırsızlığa girer. Sen kendine hırsızlığı yakıştırıyorsan buyur al."
Adam ticaret evliliği yapmış. Memur ve ezik kadın. Ne dese susuyor. Bileziklerle kendine araba da alır, kendi maaşını ailesine yollar, k.çinin keyfine göre harcar. Sen de tüm maasinla evi gecindirirsin, kendine iki elbise alsan kocanin gözüne batar,müsrif olan eder. Ailesi sana ev ekonomisi dersi verirEşim bu kadar olayın arasında araba bakıyor. Araba alıcam ilerde bileziklerle falan dedi. Annesi de duydu.
Ben evlenmeden evvel bu kadar ciddi olabileceğini düşünmemiştim bu durumun,
Bence de korkunç. Ama işin peşinde anne baba olmazsa konu sahibi kötü olduğuyla kalır. Çocuğun da yaşı pek küçük değil, o da babaanneye alışmışsa gitmek istemez zaten.İyi de bu el konulma olayı yeni değil ki.Depremden önce de varmış.Şahitler vardır bir sürü.Kayınvalide sindirmiş herkesi istediği gibi at oynatıyor.Gelinin evladını almış elinden.Bu korkunç bir şey.