Aynen Yozgatlıyım kuzu. Gerçekten çok farklı bi lezzeti var güneşte kurumuş yarma ve yoğurt (çiğ deriz biz) enfes bir tat tarhana deyince aklıma direkt bu geliyorSen Yozgatlıydın demi senle de komşuyuz dün bi memleket nere muhabbetinde konuştum biriyle de kimdi ki acaba yaa
Ay evet yaa çok güzel olmuştu vallahi övünmek gibi olmasın da zatem bizim tarhananın tadı güzel oluyo ya bilirsin kuzum
Ay yine bu iyi internette görmüştüm kız hastaymış sevgilisine söylemiş o da geçer yazacakmış telefon geber yazmış ayrılmışlar
KomşuyuzAynen Yozgatlıyım kuzu. Gerçekten çok farklı bi lezzeti var güneşte kurumuş yarma ve yoğurt (çiğ deriz biz) enfes bir tat tarhana deyince aklıma direkt bu geliyor
Sevenleri ayırmışah bu telefonlar
Yaprak sarmasına da yeşil mercimek koyuyor musunuz? :)Komşuyuz
Hayır canımYaprak sarmasına da yeşil mercimek koyuyor musunuz? :)
Teşekkür ederim canımıniçi beğenmene sevindimEllerine sağlık bitanem Harika görünüyo başarılar
Sidelyam bitanecim teşekkür ederim şuanda yiyodum ve bütün tencereyi bitirdim tek başıma hala soğumamıştıKızz sarımm tazecik tarhana yapmışsın bizeee, ne de güzel yapmışsın. Ellerine sağlık. Sanki sıcak sıcak içtim öyle içten bir sunum olmuş
Kız sizin oralı değilim ama ben de yapıyorum velibah. Ben de geliyim ya da siz gelin banaSarıcığım, bir gün velibah yapalım yahu.
Toplaşıp hıngel, velibah, içli köfte, sarma ne varsa yapalım canım.Kız sizin oralı değilim ama ben de yapıyorum velibah. Ben de geliyim ya da siz gelin bana
Teşekkür ederimEllerine sağlık canimmmm...çok seviyosam demek ki tarhana
Hıngel neyse onu bilemedimToplaşıp hıngel, velibah, içli köfte, sarma ne varsa yapalım canım.
Patatesli çerkes mantısı canım.Hıngel neyse onu bilemedim
Mantı dedin gönlümü çeldin kız. Yapalım tabi :))Patatesli çerkes mantısı canım.
Teşekkür ederimEllerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum
Çorba da yaaapMantı dedin gönlümü çeldin kız. Yapalım tabi :))