Teşekkürler :)ellerine sağlık başarılar :)
Ben değilim kız oKız Tokatlıyım ben dün konuştukya komşu diye
Ama onu Sivaslı biriyle konuştum heralde karıştırdım şimdi emin değilim
Sen Yozgatlıydın demi senle de komşuyuz dün bi memleket nere muhabbetinde konuştum biriyle de kimdi ki acaba yaaBen değilim kız o
Bol sarımsaklı ne güzel giderdi şimdi
Oh yarasın canım şifa olsunAynen Aslım benim midem çok hassas o yüzden tarhana hemen yatıştırır çok severim ilaç gibi
Sağol canım benimOh yarasın canım şifa olsun
Aaa dur bi bakayım telefonun azizlimi olabilir hiç farkında değilm valla t9 dan oluyo otomatik cümle kuruyorSağol canım benim
Aslım senin konuya da yazdım da görmedin mercimek demişşin yayla diyecektin heralde bende şaşırdım yanlış mı baktım acaba diye
Bende acaba ben mi yanlış baktım dedim tekrar okudum tarifiAaa dur bi bakayım telefonun azizlimi olabilir hiç farkında değilm valla t9 dan oluyo otomatik cümle kuruyor
Düzelttim ama canım şimdi telin canı çekmiş mercimekBende acaba ben mi yanlış baktım dedim tekrar okudum tarifiolsun canım olur öyle bende yanlış yazıyorum arada
Ay yine bu iyi internette görmüştüm kız hastaymış sevgilisine söylemiş o da geçer yazacakmış telefon geber yazmış ayrılmışlarDüzelttim ama canım şimdi telin canı çekmiş mercimek
Yasminim sende mi Tokatlısın yoğsammSarıcığım, bir gün velibah yapalım yahu.
Ay yine bu iyi internette görmüştüm kız hastaymış sevgilisine söylemiş o da geçer yazacakmış telefon geber yazmış ayrılmışlar
Ben aslen Elazığlıyım, üvey babannem Yozgatlıydı. Ondan öğrenmiştim çerkes yemeklerini.Yasminim sende mi Tokatlısın yoğsamm
Yozgat da komşumuzBen aslen Elazığlıyım, üvey babannem Yozgatlıydı. Ondan öğrenmiştim çerkes yemeklerini.
55 sene önce Sakarya’ya gelmiş bizimkiler. Hiç gitmedim o taraflara canım, ama akrabalarım mevcut o taraflarda. Tanıdık çıkabiliriz.Yozgat da komşumuz
Benimde nişanlımın ablasının eşi Elazığlı kız tanıdık çıkacaz şimdi
55 sene önce Sakarya’ya gelmiş bizimkiler. Hiç gitmedim o taraflara canım, ama akrabalarım mevcut o taraflarda. Tanıdık çıkabiliriz.
Düzenledim bu yazdıgım silindi ay
Olabilir kuzum, dünya büyük KK küçük.Çıkabiliriz ortak arkadaşlar falan vardır ♡♡♡❤❤❤
Evet canım doğruOlabilir kuzum, dünya büyük KK küçük.