Saçları eşit oranda uzamıyor. Muhtemelen sizin de saçınız eşit uzunlukta değildir.Yok ben saçlarımı deri probleminden kazıttım bu boyuta yaklaşık 1 yılda geldi
Bir arkadaşımızın evinde toplanmıştık, aldatılma konuları konuşulurken anlatmıştı.Eşinin sevgilisi olsa donununyıkayıp asmış olsa evden donsuz mu gidecekti. Ya günlerce kaldı donlar coktu bir ejsildi anlamadı. Ya da don kadının.
O değil de cocugun okuldan arkadadına da anlatılır mı bu olay? Bari neticeyi söyleseydi
sinsice çaktırmadan belli etmeden eşini gözlemle hemende kotu dusunmeİçimde hep bir şüphe. Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi. Aksi gibi saçma olaylar yaşıyorum. Tarakta uzun bir saç teli buldum bir taneydi. benim saçlarım kısa. Bir haftadır evde yoktum esimde yoktu. Gittiği geldiği yer bellidir eşimin telefonu ortadadır insan gibi sordum bu ne olabilir dedim bir fikrim yok dedi. Aldatıyor musun dedim istersen ses kayıt cihazı takayım dedi. Aldatsa bile eve getirecek kadar değildir herhalde bilemiyorum.
Tek benim olarak hissettiğim oğlum.
Başta annem olmak üzere birçok boşanma oldu çevremde.
Boşanma olmadan önce beni ayakta uyuturken aynı zamanda mal kacirmasindan korkuyorum.
Bu olay haricinde güven noktasında bisey yaşamadık. Sevgi doluyuz genel olarak. İyi biridir genel olarak.
Ama herkesten hersey beklenir tabiki…
Ben şu noktada ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim bilemiyorum
Maalesef olabiliyor. Kimse kocam beni seviyor bana yapmaz demesin. Hepimizin başına gelebilir.Benim eşim uyanıktır korkum yıllarca aptal yerine konulup mallar kaçırılıp dimdizlak ortada kalmak. Dediğiniz gibi en çok seven bunu yapıyor kendi babam bunu yaptı hem anneme hem bize. Olabiliyor yani
Evet böyle toparlayıp özür diledimTarakta 1 tane sac teli nasil olur yahu
Her taramadan sonra temizler misiniz mesela?
Uzun sac teli dolanmistir onu nasil farkettiniz tarakta cok ilginc ben 5 taramada bir temizlerim cunkupis hissettim kendimi su an
Bide acikca neden sordunuz ki kimse evet demez o soruya
"Gecenki sacmasapan sorularim icin kusura bakma hayatim pms donemindeyim o beni gerdi sanirim" falan diye toparlayip takipte kalin
Sizin evde olmadiginiz surecte gelip gelmedigini bilmiyorsunuz sonucta
Umarım önüme gelir böyle bir durum varsaMaalesef olabiliyor. Kimse kocam beni seviyor bana yapmaz demesin. Hepimizin başına gelebilir.
Arkadaşımın kocası da çok uyanığım diye geçinirdi,afedersiniz hıyar gibi enselendi bana. Allah düşmanımın başına vermesin ama olur da yaşarsanız umuyorum ki önünüze düşsün,hiç değilse haberiniz olur bari aldatıldığınızdan. Hiç bilmemek daha fena bence.
Attım ya.Saç teli duruyor mu, fotoğrafını ekler misiniz?
Nasıl tanıyamamış kız ? İnsan kendi kokusunu bilir kokusundan bile tanıması gerekirdi. Ay neler oluyorrYıllar önce bir arkadaşım vardı 1 hafta kadar ailesini ziyarete gitmiş, geldiğinde peteğin üzerinde bayan iç çamaşırı bulmuş. Benim mi değil mi diye emin olamamıştı. İnsan kendi çamaşırını tanımaz mi?
Sizse çok dikkatlisiniz, bravo
Başka kadınla mı gördünMaalesef olabiliyor. Kimse kocam beni seviyor bana yapmaz demesin. Hepimizin başına gelebilir.
Arkadaşımın kocası da çok uyanığım diye geçinirdi,afedersiniz hıyar gibi enselendi bana. Allah düşmanımın başına vermesin ama olur da yaşarsanız umuyorum ki önünüze düşsün,hiç değilse haberiniz olur bari aldatıldığınızdan. Hiç bilmemek daha fena bence.
İki farklı online terapi aldım normal olduğuma hükmettiler. Ben acaba ilaç falan mı kullansam tabi doktora giderekAnlattiklarinizdan yola cikarak sizde bir sikinti var bence. Psikolojik yardim alin. Boyle esinizi de bunaltirsiniz.
İnsan salak olunca, o zaman kendisine de sormuştum bilemiyorum demişti.Nasıl tanıyamamış kız ? İnsan kendi kokusunu bilir kokusundan bile tanıması gerekirdi. Ay neler oluyorr
Tam bu konunun üzerine şaka gibi. Ama orda burda bulunan saçlar anlamsız bence ben de buluyorum öyle ama tarakta bulunca kafayı taktım. Bence sadece dikkatlisiniz uçarak geliyordur onlarVeeee kızlar saç telini yatak odasında canım kenarında yerde buldum gidip banyoya her yere baktım daha da bulamadım aynisindan bi kaç kere daha buldum ama siyah yıpranmış saç değildi hep kısaydı kahverengiydi bi ara eve birşey yerleştirip gidicem o derecebu kez eve ses dinleme cihazı koyucam harbi kafaya taktim
Evet. Tamamen davranışlarından şüphelenip takip ettiğimde yakaladım.Başka kadınla mı gördün