Tarakta saç teli

Bir arkadaşımızın evinde toplanmıştık, aldatılma konuları konuşulurken anlatmıştı.

Halâ evli olduklarına göre kadın unutmuş olmalı ya da üzerine bir bardak su içti.

Keşke sormadan takip etseymişsiniz. Bence hayatım ben nasıl böyle bir şey düşündüm sana güveniyorum vs diye rahatlatın ve neşeli davranın. O rahatlasın önce siz her şeyini araştırın ama belli etmeyin bunu

Bence çok kuşgucusunuz. Daha önceden yaşadığınız Güvensizlikleri evliliğinize taşıyorsunuz. Hele adama ortada kesin bişeyler yokken beni aldatıyorsun demek yada kesin bilmediğin şey hakkında soru sormak… Bilemedim çok kötü olmuş. ( bunun sorusu bana acaip saçma geliyor)
Kafanı takma bunlara
Bişey varsa ortaya çıkar net şekilde illaki
O zamana kadar kendine hayatı zehir etme! Çıkarsa ortaya o zaman düşün karar ver

sinsice çaktırmadan belli etmeden eşini gözlemle hemende kotu dusunme

Evinize kadin geldiyse sadece 1 tane saç teli olmaz her yerde görürsünüz. Eve başka biri gelmişse bence bunu ev sahibi kadin anlar cok seyden belli eder diye düşünüyorum çünkü erkeklerin evde yaptığı şeyler bellidir kadının farklı. Evin kokusu havasi bile farkli olur cok evhamlı siniz çok boşanma odaklisiniz güven problemi de eşinizle olan bağınızı zedeler psikolojik olarak cok iyi görünmüyorsunu,

Benim eşim uyanıktır korkum yıllarca aptal yerine konulup mallar kaçırılıp dimdizlak ortada kalmak. Dediğiniz gibi en çok seven bunu yapıyor kendi babam bunu yaptı hem anneme hem bize. Olabiliyor yani
Maalesef olabiliyor. Kimse kocam beni seviyor bana yapmaz demesin. Hepimizin başına gelebilir.

Arkadaşımın kocası da çok uyanığım diye geçinirdi,afedersiniz hıyar gibi enselendi bana. Allah düşmanımın başına vermesin ama olur da yaşarsanız umuyorum ki önünüze düşsün,hiç değilse haberiniz olur bari aldatıldığınızdan. Hiç bilmemek daha fena bence.

Evet böyle toparlayıp özür diledim

Umarım önüme gelir böyle bir durum varsa

Nasıl tanıyamamış kız ? İnsan kendi kokusunu bilir kokusundan bile tanıması gerekirdi. Ay neler oluyorr

Başka kadınla mı gördün

Veeee kızlar saç telini yatak odasında canım kenarında yerde buldum gidip banyoya her yere baktım daha da bulamadım aynisindan bi kaç kere daha buldum ama siyah yıpranmış saç değildi hep kısaydı kahverengiydi bi ara eve birşey yerleştirip gidicem o derece bu kez eve ses dinleme cihazı koyucam harbi kafaya taktim

Tam bu konunun üzerine şaka gibi. Ama orda burda bulunan saçlar anlamsız bence ben de buluyorum öyle ama tarakta bulunca kafayı taktım. Bence sadece dikkatlisiniz uçarak geliyordur onlar

Kadin gelse saçını o tarakla tarar mi bilemedim.
Veya dizilerdeki gibi itinayla tek tel bırakmis olması lazim anlasilmasi için
Kötüye çağırmayın ama mal kacirmasindan korkuyorsanız da birikim yapın küçük kucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…