Evet öyleydibakın deri probleminiz egzema gibi bir şey miydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyleydibakın deri probleminiz egzema gibi bir şey miydi.
Ben zaten kaygılı biriyim bu da üstüne tuz biber olduÇamaşırlar dışarıda kuruyorsa başka balkonlardan gelmiş olabilir. Çok gördüm elindeki saçı camdan dışarı bırakan insan. O yüzden tek sorun bu ise aslında sorun başka birşey.
Benim eşim uyanıktır korkum yıllarca aptal yerine konulup mallar kaçırılıp dimdizlak ortada kalmak. Dediğiniz gibi en çok seven bunu yapıyor kendi babam bunu yaptı hem anneme hem bize. Olabiliyor yaniEşiyle arası son derece mükemmel olan,her dakikaları beraber geçen,hiçbir sorunları olmayan,her şeyi beraber yapan ve deli gibi mutlu görünen arkadaşım bile aldatıldıysa (2-3 kişi de değil,benim tesbit ettiğim 5 kişi var,kimbilir bilmediklerim kaç tane?) hayatta her şey mümkün. Gözünüzü açın,sessiz şekilde gözlemleyin. Varsa bir şey mutlaka önünüze düşer.
Anladım. O konuyla ilgili bilmiyorum ama genel olarak yazdıklarınızda gerçekten bi kaygı bozukluğu var gibi. Online terapi almışsınız ama ya daha iyi bir tane bulun bence (bütçenizi bilmiyorum ama isterseniz özelden bir tane önerebilirim) ya da yüzyüze gidin. Kaygıyla yaşamak da zor ve sizi yıpratıyor.Yok ben saçlarımı deri probleminden kazıttım bu boyuta yaklaşık 1 yılda geldi
Cinler koymadı ya onuİçimde hep bir şüphe. Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi. Aksi gibi saçma olaylar yaşıyorum. Tarakta uzun bir saç teli buldum bir taneydi. benim saçlarım kısa. Bir haftadır evde yoktum esimde yoktu. Gittiği geldiği yer bellidir eşimin telefonu ortadadır insan gibi sordum bu ne olabilir dedim bir fikrim yok dedi. Aldatıyor musun dedim istersen ses kayıt cihazı takayım dedi. Aldatsa bile eve getirecek kadar değildir herhalde bilemiyorum.
Tek benim olarak hissettiğim oğlum.
Başta annem olmak üzere birçok boşanma oldu çevremde.
Boşanma olmadan önce beni ayakta uyuturken aynı zamanda mal kacirmasindan korkuyorum.
Bu olay haricinde güven noktasında bisey yaşamadık. Sevgi doluyuz genel olarak. İyi biridir genel olarak.
Ama herkesten hersey beklenir tabiki…
Ben şu noktada ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim bilemiyorum
Online terapi ile çözülemeyecek şeyler de olabilir. Belki psikoterapiye gitmeniz gerekebilir, çok bilgi sahibi değilim ama isterseniz psikiyatra da bir görünün. Ve bence bu hissi eşinize yansıtmayın. Çünkü Allah muhafaza ama gerçekten size karşı bir ihaneti olsa, "sen zaten böylesin/hastasın/kafanda kuruyorsun" demesine neden olursunuz.Bu olaydan önce de böyle bir ruh halim bar zaten hani aldatma olmaz başka şey olur sanki ben kapı dışarı edileceğim gibi sanki bana katlanılıyor gibi.
Bir kere online terapi aldım terapist bana iyi görünüyorsun diyor. Sanki orada anlatırken gayet iyiyim de böyle kendi içimde kalınca kara bulutlar çöküyor üzerime
Vala öyle bir tarar kiKadın gelmiş bile olsa sizin tarağınızla saçını taramaz muhtemelen.
Sizin olma ihtimali yüksekBenim saçım daha yeni bağlanmaya başlayacak kadar kısa. Bulduğum saç bir karıştan fazlaydı
Senin kv mi yaptı acep..Ahh benimde başıma bu olay geldi ben evden gittikten sorna bi kacgunlugune annemlere gitmiştim geldiğimde siyah saç teli gördüm ve bu saç teli çok farklıydı serti yıpranmıştı benim saçlarım olması mümkün değil çünkü sarı saçlarım ben eve geldigim gün anneside evimi temizlemiş nedensiz annesi ve gorumcem evi temizlemisti annesi ve gorumcem kapalı kaynanam kızıl saçlı gorumcem işe kahverengi saçlı yani siyah yıpranmış bi saca sahip değileler kocama sorduğumda ise gülüp geçti ne demeye çalışıyorsun dedi bilmiyorum ve bunu bikackez yaşadım gözümle birşey tam olarak gormedigim icin suçlamadım birşeyle ama hep içimde kaldı nedensiz birseyde yapmadım
Kiminmiş pekiYıllar önce bir arkadaşım vardı 1 hafta kadar ailesini ziyarete gitmiş, geldiğinde peteğin üzerinde bayan iç çamaşırı bulmuş. Benim mi değil mi diye emin olamamıştı. İnsan kendi çamaşırını tanımaz mi?
Sizse çok dikkatlisiniz, bravo
Iste canım bilmiyorum olabilir beklerimSenin kv mi yaptı acep..
Bu kadın oğlumun okul arkadaşının annesiydi. Kadını yılardır görmüyorum ama itiraf edeyim halâ merak ederim kimindi diye.Kiminmiş peki
Eşinin sevgilisi olsa donununyıkayıp asmış olsa evden donsuz mu gidecekti. Ya günlerce kaldı donlar coktu bir ejsildi anlamadı. Ya da don kadının.Bu kadın oğlumun okul arkadaşının annesiydi. Kadını yılardır görmüyorum ama itiraf edeyim halâ merak ederim kimindi diye.