Yok :) oğlum 5 yaşındaoğlunuz kaç yaşında kız arkadaşı gelmiş olabilir mi?
ya ayy allah nazardan saklasın :))) bi misafir falan kullanmış olabilir mi dur bakalım hemen öyle düşünmeyin aldatıyorsa falso verir bu işi profesyonel yapacak kadar zeki bi erkek yok dahaYok :) oğlum 5 yaşında
Korkarsaniz yaşarsınızYok :) oğlum 5 yaşında
Benimki biraz uyanıktır en azından işinde öyle yani. Ben de ayakta uyutulabilecek biriyim. Korkum bu aslındaya ayy allah nazardan saklasın :))) bi misafir falan kullanmış olabilir mi dur bakalım hemen öyle düşünmeyin aldatıyorsa falso verir bu işi profesyonel yapacak kadar zeki bi erkek yok daha
Benim de yoğun şüphe duymama sebebim de bu oldu esasında bir taneydi çok uzundu ama birden fazla değildi yani çok ilginç geldiBenim saçlarım uzun tarağı sürekli tertemiz yaparım her seferinde taradıgımda 10-15 saç teli olur 1 tane olması pek süphelendirmezdi sanki , saçını tarasa biri birden fazla tel olurdu
Bunun dışında yatağı vs yerleri banyo giderini lavaboyu iyice kontrol edin var mı saç teli diye ister istemez düşüyor koltuğa yere yatağa benim saçlarım
Kaygı bozukluğu mu var acaba bende.Çok dikkatlisiniz gerçekten
Hayat böyle gecmezki sürekli dedektifcilik oynamakla sürekli açık aramakta. Bugununuzu yasayamiyorsunuz .eger birgün böyle birşey olursa ozaman ne yapacaginizi düşünürsünüz ama o zaman düşünürsünüz şimdi değil.belki yarınlarda siz olmayabilirsiniz de bu ihtimal de var kaza gecirebilirsiniz buda var.en güzeli destek almaniz.
Evet uyuşuyorsaç renginiz uyuşuyor mu renk olarak
Üzüldüm. Geçmiş olsunKadın gelmiş bile olsa sizin tarağınızla saçını taramaz muhtemelen. Bence farklı bir şey olabilir. Ben eşimden ihanet nedeni ile boşandım. Maalesef fazlasıyla tecrübeliyim bu konuda.