Tarakta saç teli

bence annesinden babasından dolayı öyle düşünüyor. babasıyla ilgisi bu tarz bir şey yazmış konu sahibi çünkü.

konu sahibi bence saç sizin çünkü hem rengi uyuşuyor hem bir karış diyorsunuz saçınız toplanacak kısalıktaymış yani bir karış falan vardır
bence annesinden babasından dolayı öyle düşünüyor. babasıyla ilgisi bu tarz bir şey yazmış konu sahibi çünkü.

konu sahibi bence saç sizin çünkü hem rengi uyuşuyor hem bir karış diyorsunuz saçınız toplanacak kısalıktaymış yani bir karış falan vardır
Ben de benim olduğu sonucuna vardım ya artık. Toplanan saçım illaki arada uzunluk olmuştur ondandır.

Mesajların tamamını okumamıştım. O halde bilinç altına birseylerin yerleşmesi sonucu bu ruh halinde olabilirsiniz konu sahibi...
Kesinlikle terapi alın ama mumkunse online değil de yüz yüze olsun.🌸

Benim eşim uyanıktır korkum yıllarca aptal yerine konulup mallar kaçırılıp dimdizlak ortada kalmak. Dediğiniz gibi en çok seven bunu yapıyor kendi babam bunu yaptı hem anneme hem bize. Olabiliyor yani
Tapular ondaysa sıkıntı sizin izniniz imzanız bile olmadan satar veya devreder eskiden imza isteniyordu eşten şimdi yok tapu kimin adinaysa gidip satma devretme hakkı var bilginiz olsun.

İçimde hep bir şüphe. Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi. Aksi gibi saçma olaylar yaşıyorum. Tarakta uzun bir saç teli buldum bir taneydi. benim saçlarım kısa. Bir haftadır evde yoktum esimde yoktu. Gittiği geldiği yer bellidir eşimin telefonu ortadadır insan gibi sordum bu ne olabilir dedim bir fikrim yok dedi. Aldatıyor musun dedim istersen ses kayıt cihazı takayım dedi. Aldatsa bile eve getirecek kadar değildir herhalde bilemiyorum.
Tek benim olarak hissettiğim oğlum.
Başta annem olmak üzere birçok boşanma oldu çevremde.
Boşanma olmadan önce beni ayakta uyuturken aynı zamanda mal kacirmasindan korkuyorum.
Bu olay haricinde güven noktasında bisey yaşamadık. Sevgi doluyuz genel olarak. İyi biridir genel olarak.
Ama herkesten hersey beklenir tabiki…
Ben şu noktada ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim bilemiyorum

Canım çevrende çok boşanan olduğu için sanırım evliliği sahiplenmede problem yaşıyorsun.
Uzun saç teli misafirin olabilir. Mesela tarağım banyoda dolabın içinde durur eltimin,görümcemin kızları geldiğinde kullanırlar haberim olmaz ama hep onlardan sonra uzun saçlar bulurum bende. Hemen aldatma olarak düşünme kuzum.

ya ayy allah nazardan saklasın :))) bi misafir falan kullanmış olabilir mi dur bakalım hemen öyle düşünmeyin aldatıyorsa falso verir bu işi profesyonel yapacak kadar zeki bi erkek yok daha
Benim eski es adayı hiç bir zaman falso vermiyordu.Hatta böyle şey diyordu şayet aldatıyorsam sürdügum arabanin altında kalayım çoluk çocuk ana baba herkesin üzerine boş yere yemin ederdi.Elle tutulur bir şey yok gibi dursada ama aldattığı çok belliydi kadin hissediyor mideme kramplar girer içim daralirdi ama ispatlayamazdim.Ama hissediyordum

Kusura bakmayın saat farkından dolayı geç cevaplıyorum.

Tamamen masumca art niyet olmadan yazıyorum. Gerçekten saç teli buldunuz mu? Çünkü psikolojik olarak sıkıntıdasınız, şüpheci ve kaygılar içerisindesiniz. Acaba görmek istediğiniz şeyi görmüş olabilir misiniz? Saçımızı koparmak istesek bile bir telden fazlası kopar, kaldı ki saç tarağında gördüm diyorsunuz. Ayrıca saç teli varsa bile arkadaşların dediği gibi kendi saçınız olma ihtimali yüksek.

Niye ev ve eşiniz sizin gibi hissetmiyorsunuz, keşke bir uzmana görünseniz. Saç teli başlangıç olmasın. Olmayan şeyleri varmış gibi görmek veya olana farklı anlamlar yüklemek size çok sıkıntı yaratır.

bana biraz psikolojik sorunlarınız var gibi geldi.
taraktaki saça takılmadım ama şu sözleriniz tuhaf .
bence destek görün. hayatı bu kadar takıntı yaparak kendinize zehir etmeyin. varsa bir durum elbet ortaya zaten çıkar

Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi.Tek benim olarak hissettiğim oğlum

Kusura bakmayın saat farkından dolayı geç cevaplıyorum.

Tamamen masumca art niyet olmadan yazıyorum. Gerçekten saç teli buldunuz mu? Çünkü psikolojik olarak sıkıntıdasınız, şüpheci ve kaygılar içerisindesiniz. Acaba görmek istediğiniz şeyi görmüş olabilir misiniz? Saçımızı koparmak istesek bile bir telden fazlası kopar, kaldı ki saç tarağında gördüm diyorsunuz. Ayrıca saç teli varsa bile arkadaşların dediği gibi kendi saçınız olma ihtimali yüksek.

Niye ev ve eşiniz sizin gibi hissetmiyorsunuz, keşke bir uzmana görünseniz. Saç teli başlangıç olmasın. Olmayan şeyleri varmış gibi görmek veya olana farklı anlamlar yüklemek size çok sıkıntı yaratır.
Bilemiyorum gerçek değilse bile nasıl anlarım ki bunu. Bu kadar kafayı sıyırmış olamam ya yok gerçektir ve muhtemelen benim saçımdır ya. Arkadaşlar arada uzun saç olabilir dedi bu cevaba tutundum artik

bana biraz psikolojik sorunlarınız var gibi geldi.
taraktaki saça takılmadım ama şu sözleriniz tuhaf .
bence destek görün. hayatı bu kadar takıntı yaparak kendinize zehir etmeyin. varsa bir durum elbet ortaya zaten çıkar

Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi.Tek benim olarak hissettiğim oğlum
Böyle duygular ilaçla geçer mi terapi aldım çünkü ama hep aynı muhabbetler orada konuşurken gayet iyiyim zaten

Densiz bir arkadas, densiz bir kayinbirader evinize sizin bilginiz disinda bir kadin arkadasini getirmis olabilir.

Gevseklik parayla degil en nihayetinde. Esinizi suçlamadan once bir de bu aciyi dusunun derim.

Böyle duygular ilaçla geçer mi terapi aldım çünkü ama hep aynı muhabbetler orada konuşurken gayet iyiyim zaten
profesyonel bir destekle geçmeyecek şey yok.
mutlaka bir psikiyatriye görünün. eminim ilaç verip tedavi edecektir.
daha iyi hissedeceğinize adım kadar eminim.

X