Tarakta saç teli

Tam bu konunun üzerine şaka gibi. Ama orda burda bulunan saçlar anlamsız bence ben de buluyorum öyle ama tarakta bulunca kafayı taktım. Bence sadece dikkatlisiniz uçarak geliyordur onlar
Nerden uçarak gelirki en üst katta oturuyorum cami da öyle fazla açmam evde durmadigim icin kayinvaldem eve arada sirada gelir cok durmaz kayinvalidemin saci degil ztn bilmuyorum

cinayetten sonra delil temizliği yapmış gibi girişmişler
Normalde de evini temizlerler mi , bir o mu

Fırçalı taraklardan mı şu saç toplayanlardan? Onlarsa daha önce saçın uzunken kalmıştır tarakta görmemişsindir. Çünkü hiç Bi zaman tamamen temizleniyor onlar. Ya da eve gelen birinden kalmıştır.
Belli ki çevrende yaşanan olaylardan çok etkilenmişsin. Eşine de kendine de bu işkenceyi yapma. Durduk yere huzurunu kaçırma. Bi gün yaşarsan o zaman bakarsın çaresine. Hayat böyle korkuyla tetikte geçirmek için çok kısa ve aldatılmak çok acı olsa da dünyanın sonu değil.

Vala öyle bir tarar ki
Taramasa bile, bile bile bırakabilir.
Herkesten her şey beklenir.
Ben eş kişisine pek güvenemedim
Doğrudur. Bizim evde herkesin tarağı ayrıdır mesela. Kimse kimsenin taragini kullanmaz diye düşünüyoruz ama kendini özellikle belli etmek isteyen bir kadınsa bırakabilir.

Nerden uçarak gelirki en üst katta oturuyorum cami da öyle fazla açmam evde durmadigim icin kayinvaldem eve arada sirada gelir cok durmaz kayinvalidemin saci degil ztn bilmuyorum
Böyle bir konu açılmıştı pazar poşetinin içinde takma tırnak buldum poşetin içinden yere düşmüş olsa gor kavgayı demişti

Evinize son zamanlarda misafir gelmedi mi? Belki ondan kalmıştır.benim anlamadığım neden hemen eşinize söylediniz biraz gozlemleseydiniz.eve kadın gelip sizi görsün diye bırakmış olabilir mi diye düşündüm

Belki misafir geldiyse ondan kalmıştır size.

Arkadaşıma kanıt lazımdı. Önce emin oldum,gözümle gördüm. Sonra kanıt peşine düştüm. Adamın donuna kadar alacak kanıtlar var elinde. Ama boşamıyor maalesef
Ne güzel arkadaşsın maşallah sana
Senin gibi insanları seviyorum ya,

Bende birkaç komşumun kocalarına şahit oldum, kaç defa ima ettim ama ya anlamadılar ya da anlamamazlıktan geldiler.

Hele bir tanesinin kocası eve dostunu getirirdi, kadın halâ kocam da kocam

Çok teşekkür ederim. İçim rahat en azından,bilip de susmak zorunda kalmadım. Yardımcı da oldum. Kullanmak istemiyorsa yapacak bir şey yok. İleride çok pişman oluyor bu tarz insanlar ama iş işten geçmiş oluyor ne yazık ki. Keşke uyansalar. Ömür geçiyor.

Çok haklısın. Bende o zaman söyleseydim ben kötü olurdum, çünkü kadın o konforu bırakmak istemezdi. Adam mevki makam sahibi
Sonradan öğrendim ki adam yıllardır dost hayatı yaşıyormuş
Kadına boşanmak için ev araba teklif etmiş, kadın kabul etmemiş. Üstelik kadın öğretmen, oğlu doktor, kızı mühendis
Ama kadın gurursuz

Bana fazla takıntılı gibi geldiniz açıkçası...Yani genel olarak karşılıklı sevgi doluyuz hersey yolunda diyorsunuz.
Sizin önceden kalan saçınız olabilir mi mesela? Ya da yakınınız kardeşiniz anneniz var mı eve gidip gelen onlar kullanmış olabilir mi?
Ayrıca neden mal kaçırsın ortada hiçbir şey yokken?Buna kadar düşünmeniz değişik geldi?

bence annesinden babasından dolayı öyle düşünüyor. babasıyla ilgisi bu tarz bir şey yazmış konu sahibi çünkü.

konu sahibi bence saç sizin çünkü hem rengi uyuşuyor hem bir karış diyorsunuz saçınız toplanacak kısalıktaymış yani bir karış falan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…