Senin gibi dost herkese gerekliEvet. Tamamen davranışlarından şüphelenip takip ettiğimde yakaladım.
Teşekkür ederimSenin gibi dost herkese gerekli
Nerden uçarak gelirki en üst katta oturuyorum cami da öyle fazla açmam evde durmadigim icin kayinvaldem eve arada sirada gelir cok durmaz kayinvalidemin saci degil ztn bilmuyorumTam bu konunun üzerine şaka gibi. Ama orda burda bulunan saçlar anlamsız bence ben de buluyorum öyle ama tarakta bulunca kafayı taktım. Bence sadece dikkatlisiniz uçarak geliyordur onlar
cinayetten sonra delil temizliği yapmış gibi girişmişlerAhh benimde başıma bu olay geldi ben evden gittikten sorna bi kacgunlugune annemlere gitmiştim geldiğimde siyah saç teli gördüm ve bu saç teli çok farklıydı serti yıpranmıştı benim saçlarım olması mümkün değil çünkü sarı saçlarım ben eve geldigim gün anneside evimi temizlemiş nedensiz annesi ve gorumcem evi temizlemisti annesi ve gorumcem kapalı kaynanam kızıl saçlı gorumcem işe kahverengi saçlı yani siyah yıpranmış bi saca sahip değileler kocama sorduğumda ise gülüp geçti ne demeye çalışıyorsun dedi bilmiyorum ve bunu bikackez yaşadım gözümle birşey tam olarak gormedigim icin suçlamadım birşeyle ama hep içimde kaldı nedensiz birseyde yapmadım
Hayır asla ben temizlerken bilr yardıma gelmezler temizlemişler yatak odama dahi girmişler ben evde yokkencinayetten sonra delil temizliği yapmış gibi girişmişler
Normalde de evini temizlerler mi , bir o mu
Doğrudur. Bizim evde herkesin tarağı ayrıdır mesela. Kimse kimsenin taragini kullanmaz diye düşünüyoruz ama kendini özellikle belli etmek isteyen bir kadınsa bırakabilir.Vala öyle bir tarar ki
Taramasa bile, bile bile bırakabilir.
Herkesten her şey beklenir.
Ben eş kişisine pek güvenemedim
Böyle bir konu açılmıştı pazar poşetinin içinde takma tırnak buldum poşetin içinden yere düşmüş olsa gor kavgayı demiştiNerden uçarak gelirki en üst katta oturuyorum cami da öyle fazla açmam evde durmadigim icin kayinvaldem eve arada sirada gelir cok durmaz kayinvalidemin saci degil ztn bilmuyorum
Şöyle diyim o zaman canım benim saçlarımda kısa bazen saçımı taradığımda taraktaki saçları çöpe atmak istediğimde saçın çekilmesinden dolayı uzunluk oluyorEvet uyuşuyor
Takip mi ettin? Ya süpersinEvet. Tamamen davranışlarından şüphelenip takip ettiğimde yakaladım.
Belki misafir geldiyse ondan kalmıştır size.İçimde hep bir şüphe. Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi. Aksi gibi saçma olaylar yaşıyorum. Tarakta uzun bir saç teli buldum bir taneydi. benim saçlarım kısa. Bir haftadır evde yoktum esimde yoktu. Gittiği geldiği yer bellidir eşimin telefonu ortadadır insan gibi sordum bu ne olabilir dedim bir fikrim yok dedi. Aldatıyor musun dedim istersen ses kayıt cihazı takayım dedi. Aldatsa bile eve getirecek kadar değildir herhalde bilemiyorum.
Tek benim olarak hissettiğim oğlum.
Başta annem olmak üzere birçok boşanma oldu çevremde.
Boşanma olmadan önce beni ayakta uyuturken aynı zamanda mal kacirmasindan korkuyorum.
Bu olay haricinde güven noktasında bisey yaşamadık. Sevgi doluyuz genel olarak. İyi biridir genel olarak.
Ama herkesten hersey beklenir tabiki…
Ben şu noktada ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim bilemiyorum
Arkadaşıma kanıt lazımdı. Önce emin oldum,gözümle gördüm. Sonra kanıt peşine düştüm. Adamın donuna kadar alacak kanıtlar var elinde. Ama boşamıyor maalesefTakip mi ettin? Ya süpersin
Ne güzel arkadaşsın maşallah sanaArkadaşıma kanıt lazımdı. Önce emin oldum,gözümle gördüm. Sonra kanıt peşine düştüm. Adamın donuna kadar alacak kanıtlar var elinde. Ama boşamıyor maalesef
Çok teşekkür ederim. İçim rahat en azından,bilip de susmak zorunda kalmadım. Yardımcı da oldum. Kullanmak istemiyorsa yapacak bir şey yok. İleride çok pişman oluyor bu tarz insanlar ama iş işten geçmiş oluyor ne yazık ki. Keşke uyansalar. Ömür geçiyor.Ne güzel arkadaşsın maşallah sana
Senin gibi insanları seviyorum ya,
Bende birkaç komşumun kocalarına şahit oldum, kaç defa ima ettim ama ya anlamadılar ya da anlamamazlıktan geldiler.
Hele bir tanesinin kocası eve dostunu getirirdi, kadın halâ kocam da kocam
Yeni bağlanmaya başlayan saç bir karıştan fazladır.Benim saçım daha yeni bağlanmaya başlayacak kadar kısa. Bulduğum saç bir karıştan fazlaydı
Çok haklısın. Bende o zaman söyleseydim ben kötü olurdum, çünkü kadın o konforu bırakmak istemezdi. Adam mevki makam sahibiÇok teşekkür ederim. İçim rahat en azından,bilip de susmak zorunda kalmadım. Yardımcı da oldum. Kullanmak istemiyorsa yapacak bir şey yok. İleride çok pişman oluyor bu tarz insanlar ama iş işten geçmiş oluyor ne yazık ki. Keşke uyansalar. Ömür geçiyor.
Bana fazla takıntılı gibi geldiniz açıkçası...Yani genel olarak karşılıklı sevgi doluyuz hersey yolunda diyorsunuz.İçimde hep bir şüphe. Evim sanki benim değil. Eşim sanki benim değil. Sanki bunlar gidecekmiş bir gün gibi. Aksi gibi saçma olaylar yaşıyorum. Tarakta uzun bir saç teli buldum bir taneydi. benim saçlarım kısa. Bir haftadır evde yoktum esimde yoktu. Gittiği geldiği yer bellidir eşimin telefonu ortadadır insan gibi sordum bu ne olabilir dedim bir fikrim yok dedi. Aldatıyor musun dedim istersen ses kayıt cihazı takayım dedi. Aldatsa bile eve getirecek kadar değildir herhalde bilemiyorum.
Tek benim olarak hissettiğim oğlum.
Başta annem olmak üzere birçok boşanma oldu çevremde.
Boşanma olmadan önce beni ayakta uyuturken aynı zamanda mal kacirmasindan korkuyorum.
Bu olay haricinde güven noktasında bisey yaşamadık. Sevgi doluyuz genel olarak. İyi biridir genel olarak.
Ama herkesten hersey beklenir tabiki…
Ben şu noktada ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim bilemiyorum
bence annesinden babasından dolayı öyle düşünüyor. babasıyla ilgisi bu tarz bir şey yazmış konu sahibi çünkü.Bana fazla takıntılı gibi geldiniz açıkçası...Yani genel olarak karşılıklı sevgi doluyuz hersey yolunda diyorsunuz.
Sizin önceden kalan saçınız olabilir mi mesela? Ya da yakınınız kardeşiniz anneniz var mı eve gidip gelen onlar kullanmış olabilir mi?
Ayrıca neden mal kaçırsın ortada hiçbir şey yokken?Buna kadar düşünmeniz değişik geldi?