- 14 Ocak 2024
- 27
- 22
- 8
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin parasi ile? Eger o evi birlikte odeyecekseniz elbette ikinizin üstüne olacak. Nisanliniz isteksiz olur yada bana guvenmiyormusun vs diye üste cikarsa asıl o zaman dahada guvenmeyin. Yarin ne olacagi belli olmaz. Eger sizde odeyecekseniz kesinlikle ikinizin ustune olmali. Diger turlusu aptallik olur.Evet evlenmeden önce alınacak ev.. Bu konuyu acaba nişanlıma açsam mı acaba yoksa ev alındıktan sonra mı konuşsak bilemedim
İsterse 450 sene evli kalsın, kayınpederin malı mülkü emeği gelin damadın hakkı değildir. Siz istiyorsanız verin tabii :)İnsanlar 45 sene sonra da boşanıyor. O zaman kadin diyelim ortada kalan taraf. Nereye gitmesini istersiniz?
Emin gibiyim ama aynı ortamda daha fazla daha fazla tanımam gerekiyor.. Evi kendi parasıyla yani daha doğrusu ailesi ile alacak çünkü bizimle öyle konuştularKimin parasi ile? Eger o evi birlikte odeyecekseniz elbette ikinizin üstüne olacak. Nisanliniz isteksiz olur yada bana guvenmiyormusun vs diye üste cikarsa asıl o zaman dahada guvenmeyin. Yarin ne olacagi belli olmaz. Eger sizde odeyecekseniz kesinlikle ikinizin ustune olmali. Diger turlusu aptallik olur.
Üstelik daha doğru dürüst nişaınızı tanımıyor gibisiniz yani onun bunu nasıl karşılayacağı konusunda bile bir endişelisiniz. Adaletli biri değil mi? eğer ikiniz ödeyecekseniz zaten buna dair herhangi bir şüpheniz olmaması lazım; tabii ki ikimizin üstüne yaparız diyebilmeniz lazım.
Siz bu adamla bir ömür geçirmeyi planlıyorsunuz doğru kişi olduğundan yada onu yeterince tanidiginizdan emin misiniz
Ev kimin parasiyla alinacak? Eger nisanlinin yada ailesinin parasiyla alinacaksa sakin oyle birsey soylemeyin cok cirkin olur ve paragöz olursunuz kabul de etmezler.Evet evlenmeden önce alınacak ev.. Bu konuyu acaba nişanlıma açsam mı acaba yoksa ev alındıktan sonra mı konuşsak bilemedim
Borçsuz mu alınacak yani kredi vs çekmeyecek mi nisanliniz?Emin gibiyim ama aynı ortamda daha fazla daha fazla tanımam gerekiyor.. Evi kendi parasıyla yani daha doğrusu ailesi ile alacak çünkü bizimle öyle konuştular
O zaman tapu ortak olsun diyemezsiniz. Ne münasebet?Emin gibiyim ama aynı ortamda daha fazla daha fazla tanımam gerekiyor.. Evi kendi parasıyla yani daha doğrusu ailesi ile alacak çünkü bizimle öyle konuştular
Yok okuyorum merak etmeyinKonu sahibi bombayı ɓıraktı gitti. Sorulara cevap da yok!
Ellerinde o kadar para var yani ev alınacak kadarBorçsuz mu alınacak yani kredi vs çekmeyecek mi nisanliniz?
O zaman sizin ne hakkınız geçecek ki ortak tapu talep edeceksiniz. Biraz akılları varsa nişan atarlar bu talep karşısındaEllerinde o kadar para var yani ev alınacak kadar
Ben değil nişanlım və ailesi çünkü ortak çalışma var ama gerçekten bana kızmayın ne diyebilirim kiKim alıyor evi? Ortak mi? Sadece eş mi?
Hayır böyle bir şeyi isteyemem, ev üzerinde hiç hakkım yok diyeceksiniz. Bir şey diyenem diyerek annenizi bal gibi onayliyorsunuz ama işin sonu kötü olur karsida aklı selim insanlar varsa.Ben değil nişanlım və ailesi çünkü ortak çalışma var ama gerçekten bana kızmayın ne diyebilirim ki
Ee sizin bir katkınız yok neden sizin de üstünüze olsun tapu?Ellerinde o kadar para var yani ev alınacak kadar
O zaman ne münasebet eve ortak oluyorsunuz?Ellerinde o kadar para var yani ev alınacak kadar
Ya bu da ayrı bir taktik, ben değil ailem istiyor. Ben ne yapabilirim ki? Ühü ühü...Ben değil nişanlım və ailesi çünkü ortak çalışma var ama gerçekten bana kızmayın ne diyebilirim ki
Nisanlini seviyorsan anneni dinleme. Anneni dinleyeceksen adamın başını yakma.Ben değil nişanlım və ailesi çünkü ortak çalışma var ama gerçekten bana kızmayın ne diyebilirim ki
Çok doğru,boşanmalarda ev kimin üzerine ise onun borusu öter..eş ,ailesinin şerhi koydurmamışsa eşsen habersiz satabilir...anneniz keşke baskıya direnseymişYasal olarak evet ortaktır ama bir bosanma aşamasında gayrimenkul ya da araba maalesef tapuda kimin uzerineyse ona ait oluyor. Annem ile babam boşandı, ev babam uzerineydi , annem aile konutu serhi koydurdu , maalesef mahkeme anneme ortak kullanım hakki verdi ve babamda ısrarla anneme evin satışı için imza vermesi konusunda baskı yaptı ve annem de baskiya dayanamayarak serhi kaldirdi ve evin satisi oldu ve babam da anneme bes kurus vermedi. Yani öyle söylendiği gibi maalesef olmuyor. Konu sahibi ortak tapu yapilir evet.
Evlilikten önce mi alınacak, sizin katkınız olacak mi , kredi ile alinacaksa o kredi evlilik birliginde mi odenecek bunlar önemli tabi.