Tapu iki kişinin üstüne de olur mu annem öyle istiyor?!!

Yani bilmiyorum istemiyorsa zaten etmeyebilir ama biz evlenirken eşimin de benim de evim vardı. Sonra ikimiz de o evleri satıp başka evler aldık. Öncesinde ortak değilken su an ortak. Evlendikten sonra çok fazla senin benim kalmıyor bana göre. Bu evi ben kendi paramla aldım sana hak vermek istemiyorum diyorsa erkek ya da kadın evlilik sözleşmesi de yapabilir. Cinsiyetçi bir şey demeye çalışmamıştım ama ben

İki kişiye olur. Yüzde elli elli. Ama zaten evlilikten sonra ki mal yarı yarıya olur

İyide aynı şey değil ki senin durumun farklı. Burda kız tarafı bişey katmadan hiç bir masrafa ortak olmadan daha nişanlı iken karşı tarafın alacağı eve ortak olmak istiyor. O da yarısını ben ödeyeceğim dese tabiki ortak olabilir.

Sizin durum bambaşka
İkinizin de evi varmış zaten, sonradan ortak olmasında bir beis yok ki. İkinizin de emeği parası var
Burda kız tarafı hiçbir şey vermiyor sadece alıyor

Yılllaaaaaar öncesinde dedemin evi annem ve dayımın üzerine oalrak tapuda görünüyor. Hala olur mu bilemiyorum amma, evlilik içerisinde alacaksanız zaten fark etmiyor. Boşanma durumunda hak sahibisiniz.

Evet evlenmeden önce alınacak ev.. Bu konuyu acaba nişanlıma açsam mı acaba yoksa ev alındıktan sonra mı konuşsak bilemedim
Evlenmeden önce alınacaksa hisseli tapu yapabilirsiniz. Evet bir ev istenildiği kadar kişinin üstüne hisse paylı şekilde olabiliyor.
Alınacak eve sizin bir katkınız olacaksa kesinlikle hisseli yapın.
Evi sadece nişanlınızın ailesi alacaksa o zaman kararı onlara bırakın derim ben.

Söylesin de nişanlınızın ailesi annenizin ne kadar çirkef biri olduğunu görüp ona göre evlenmeden tedbirlerini alsınlar.

Kendisinin katkısı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…