Yetmez khomyuk yetmez, bırakma miras falan ye gitsin çok sinirliyimValla ben bu konulardan sonra net karar aldım, ben ölmeden oğluma bir tane bile tapu geçirmem. Tek mirasçım oğlum zaten, benden sonra alır mirasını. Elin kızı gelsin yesin diye mal verecek kadar da salak değilim.
Nasıl nişanlınıza para yedirmez çuk ayıpBiz de eşimle annemin evinde oturuyoruz. Biz nisanliyken pandemi döneminde üniversite okuyordum öğrenci evi vs sıkıntı oldu. Miras olarak bana kalsın diye aldığı bir ev vardı başka şehirde onu satıp bunu aldı kafamız rahat olsun diye. Eşimin de birikimi yoktu kiradaydi o yüzden burada kaldık. Kalacağımız da belliydi ama annem benim üstüme bile yapmadı kendi aldı evi... Keşke direkt nişanlıma alsaymis
Vallahi o konuda anneme ben de çok kırgınım. birazdan arayıp eşime hibe etmesini isteyeceğim. kabul etmezse pilimizi pirtimizi toplar onların yaşadığı eve de çöreklenirizNasıl nişanlınıza para yedirmez çuk ayıp
Valla gelin şirret paragöz bir tip olursa bunlar yiyeceğine ben yerim derim. Düzgün davranırsa yemek ölünce onlar yerYetmez khomyuk yetmez, bırakma miras falan ye gitsin çok sinirliyim
Ya bi sus Allah aşkına sjdjwjjfw aayyynenAnnem hiçbir şeyi kabul etmiyor o eve benim bir katkım olmayacak ben bunu dememe rağmen yok diyor beni ilgilendirmez
Yalnız evin kredisi yok direkt nakit eş ailesi alıyormuş
Size kötü bir haberim var...Nekadarını siz veriyorsunuz evin?
Veriyorsunuz diye düsünüyorum
Nisanlıyken milletin evine 5 krus vermeden cökmeyi düsünmeZsiniz herhalde.
DemaaaaaaSize kötü bir haberim var...
Valla bunu okuyunca kendimi kötü hissediyorum kayınpederimin arazisine ev yaptırdıkValla gelin şirret paragöz bir tip olursa bunlar yiyeceğine ben yerim derim. Düzgün davranırsa yemek ölünce onlar yer
Pesin alacak ve size hic bir borc odemesi yaptirmayacaksa elbette sirf kendi ustune yapmakta yerden göğe kadar haklı.Emin gibiyim ama aynı ortamda daha fazla daha fazla tanımam gerekiyor.. Evi kendi parasıyla yani daha doğrusu ailesi ile alacak çünkü bizimle öyle konuştular
Karşınızdaki adama çok üzülüyorum ailesine de çok üzülüyorum, inşallah birileri sizin ve ailenizin gerçek amacını açıkça yüzlerine vurur da koşarak uzaklaşırlar sizden.Ellerinde o kadar para var yani ev alınacak kadar
Oğlan ailesi oğulları otursun diye ev alacakmış ne diye ortak yapıp gelini de ortak etsinler birikimlerine? Aile birliği içinde alınacak olsa amenna ama burda öyle bir durum yok. Ben de kocamla aldığım evi ortak tapu yaptım fakat durumumuz konu sahibi gibi olsaydı böyle bir istekle nişanlıma gitmezdim gidemezdim. Böyle pervasız isteklerle insanları kendimden soğuturdumEvlilik içinde alınacak ev zaten ortak oluyor ama iş boşanmaya gelince erkek tarafi mal kaçırma yapabiliyor. Çevremde gördüğüm için biliyorum muhtemelen anneniz de görmüş o yüzden sizi korumak istemiştir. Tapu 2 kişi üzerine olabilir normalde eşle de oluyordur ama direkt ne alınırsa benim üstüme alınsın da diyebilirsin
Sonrada işte erkek tarafı bana çok karışıyor, çok şey bekliyor diye yakınırlar.Oğlan ailesi oğulları otursun diye ev alacakmış ne diye ortak yapıp gelini de ortak etsinler birikimlerine? Aile birliği içinde alınacak olsa amenna ama burda öyle bir durum yok. Ben de kocamla aldığım evi ortak tapu yaptım fakat durumumuz konu sahibi gibi olsaydı böyle bir istekle nişanlıma gitmezdim gidemezdim. Böyle pervasız isteklerle insanları kendimden soğuturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?