- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
tmmy cim canım bak konseylır 63 tl netten aldım
116 tl
rujlarda 27 tl olması lazım canım
tmmy cim fikrin olması için bir kaç örnek koydum bitanem
nie çünkü 2006 biliyonnu ben onu öylesine almıştım deneme bağbında ama cildimi sivilce içinde bıraktıohaoldumsmileayrıca yapısı tozları ay ne biliyim yeri güzel değil işte anacım:)çekicem resmini koyucam zatenBahsettiğim allık yuvarlak,true match in yap boz lu logosu varya işte o..
Peki flormar ın allığını neden tavsiye etmiyon kine?tavsiye ettiğin hangi flormar, kanka..
evet canım şeftali rengikaydirigubbakcemile5tanricam bahsettigimiz allik seftali rengi demi (resimdede belli ama)cunku oyle bir renge cok ihtiyacim var carsiya ciktigimda hemen almam lazim eger oyleyse
tmyy cim o kadar masrafa girme o zaman bizim markalardan uygun fiyatlı bişeylerde bakarsın,baz uyguladığın zaman en ucuz far bile on numara duruyo,zaten ruj ve farda o kadar uçmana gerek yok..rimelin iyi olsun,ten ürünlerin iyi olsun önemli olan.iyilikten kastım pahalı olması değil ürünün kalitesi.daha düğüne çok var,liste yaparız bebeğim sana beraber:1hug:çok teşekkür ederim tatlım. topiğinden beğendiğim hoşuma gidenlerin no sunuda çalıyom bu arada:))
adi pislik sensin o pörtlek gözlü bide portak yazmış allahın cezası:roflol::roflol:reis mapıstan yeni çıktın ayağın tozuyla geldin baş tacısan kurban:1closedeyesyok valla ben bu tanrıça karısı yüzünden napcam bilmiyorum bilmiyorumkismile
gelde bu bakımlılığı kokoşluğu kıskanma ( sen bide evdeki odasını gör allahımmm :)))
kankam ben ki makyaj yapmayı çok seven biri olaraktan bu kadar çok şeyi bilmiyrum sen hangi ara alıyosun bunları yine bi bilsem...her gördüğümde elinde bi poşet kanka bak neler aldım kaydirigubbakcemile3
kankasını da görüyo allah için zemuszemus bebeim çok amaçlı güzel bi topik olmuş tebrik ederim olumunekankayizsmile (burdaki portak gözlü sensin)
hayranım sana...izlemedeyim,yardımcı ol şu patiye :))
begendigim olursa evi biliyon :kedi: lülülülülülü
sev onu yeni çıktı mapıstan:roflol:bu garibime zaten en başta benim deli ve ailemin tüm fertleri ve dier arkadaşlarım fazlasıyla sinir oluyo:smiley-cool:kıskanılan kadın:smiley-cool:Üşenmiim de,Gidip taksim mac tan öğreniim en iyisi..bayanssulusmile
derdin ne la söyle bana:roflol:yarın yazarım şahsen bizzat gidip öğrenirim senin için,ama cazibeye dayanamayıp bitane ruj alırsam kafanı kırarım seninbilmiyorumkismile
Ayrıca.. Patican sana sinir oluyorum..:dilcikar:
reelde kankasınızolumunekankayizsmile ya ondan işte..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bilgileniyosanız ne mutlu tatlımopuyorumnanaktanteşekkür ederimŞenizne güzel bilgilendiriyorsun canım yaa emeğine ellerine sağlıka.s.
Aso..Ulen makkac aldığın kadar, çeyiz çimen alıyon mu acaba?aklinialirimsmile
MAkkac yapacaana, iki tığ iplik alıp, dantel filan örsen :hulya:çeyizlik,olmamı..
Gelinlik kızsın-tatlicadiarzu- nihayetinde..cık cık..
telepatik olarak ulaştın bana kuzen ziyaretçine damladım hemenhihoyyytaradığım tanrıçaya ulaşamıyorum bi zahmet profiline bakabilüü mü acaba?
heleki çeyizinde mac lancome yada dior falan götürdüysen karacadan tabak çanak seti almış gibin bişi oluyosun onuda ekle kankavereliniortakbizim oranın adetleri böyle anacım bayanssulusmileela gözlerindende sen suçlusun,benim sarı saçlarımdan kuaför memo suçlu:smiley-cool:2006 model anam bizim köyde öyle anam erkeklerimize makyaj malzemelerimizle çeyizlik götürüyoz
o daha çok para ediyor diye onlar öyle istiyor şekerim....
tabaanı çanağını ben alırım sevgilim sen makyaj malzemelerinden sorumlusun
sarı saçlarından sen suçlusun tanrıça
akitracım bunlar 2 çeşit.bir bu dieride renksiz.baz olarak uygulanıyo..bu kusur kapatmaz sadece ışıltı verir ayın 14 gibi parıl parıl parlarsın:smiley-cool:kaş kemiği altınada uygulanabilirkaydirigubbakcemile5tanrıca body shopta renkli nemlendirici vvarmıymıs demek
hafta sonu bi bakiyim gördüğüm iyi oldu kaydirigubbakcemile5
bebem ben netten alışveriş yapma özürlüyüm.dokunucam görücem zaten anlamamda netten:kedi:sana örnek göstermek bağbında ekledim onları.eskiden kullandığım ürünlerdi..makyaj ürünlerimize eklemiştim bulursam bendeki resmini gösteririm bebeğimtanrıça netten aldıklarını straw....'dan mı alıyon?
kanka ben makyaj ürünlerime gözüm gibi bakarımkaydirigubbakcemile3temizlerim özene bezenekanka mac asık oldummmmmmmmm ama yeni almıssın galiba pek kullanılmamıs gorunuyor anasını satayım bizim burada mac yok kı alayım anca netten siparis verebiliyorum o da denemeden :sinifsinif:
Ayyy çok iyi olmuş bu topik milletin bloğunu okumaktan darla gelmişti
Burda ne güzel oldu eferem sana iki gözüm kaydirigubbakcemile5