- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
sana başrol oynatırım bebem ayıp sana:1closedeyes:tmm canım bende pırıldamak istiorum zaten öyle bu ürünleri, arastırıyorum :)
tanruca yönetmenmisin kıs sen benide al castta aklinialirimsmile
[
bebem ben netten alışveriş yapma özürlüyüm.dokunucam görücem zaten anlamamda netten:kedi:sana örnek göstermek bağbında ekledim onları.eskiden kullandığım ürünlerdi..makyaj ürünlerimize eklemiştim bulursam bendeki resmini gösteririm bebeğim
[/B]
Ayrıca.. Patican sana sinir oluyorum..:dilcikar:
reelde kankasınızolumunekankayizsmile ya ondan işte..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
adi pislik sensin o pörtlek gözlü bide portak yazmış allahın cezası:roflol::roflol:reis mapıstan yeni çıktın ayağın tozuyla geldin baş tacısan kurban:1closedeyeseyvallah yapan smil)kk vede topiğimede hoşgeldin kankaların hasıŞenizlan bıngıldağını yediğim benim odam kokoşta seninki neakannehirhangi ara alıyosun dio,lan her mokumu bilmiyomusun kamil,nişanlıma rapor veremiyorum sana verdiğim kadar be:roflol:
ben seni görüyorumda sen beni duyuyonmualdığın hediye çanatamda olum:jeyyar:
sev onu yeni çıktı mapıstan:roflol:bu garibime zaten en başta benim deli ve ailemin tüm fertleri ve dier arkadaşlarım fazlasıyla sinir oluyo:smiley-cool:kıskanılan kadın:smiley-cool:
tatlım ben 2007 modelim :smiley-cool: senden daha yeniyim lülülülülülü
sende katıl reele canım yerimseniben
olumunekankayizsmileŞeniz
Ah be tanrıça.bilmiyorumkismile.bide ban almadan, raaat dursan..kulaamı kesçem..
2 gün de bir ban alıyon :gitme:..Ban tanrıçası deyince de ,nerde gördün banımı diyon..
Ahan da işteeee...aklinialirimsmile
kız 2006 :1hug: yanlış görmüşsün gitmedi biyere :))
kız 2006 :1hug: yanlış görmüşsün gitmedi biyere :))
kıpkırmızı oldum ama baksüprizzzzzYok yok..bugün banlıydı..Gıpgriydi hemide..
kıpkırmızı oldum ama baksüprizzzzz
çokmu üzüldün kızz:jeyyar:
ne aldın la banadelikafadulden
bırakma beni kankamm:1hug:sen bıraksan ben bırakmam ulan senikötükedihüso
kanka ben dün golden rose terekota allık aldım çok hoş duruyo.akşama ekliycem resim.flormar beğendim o 20 tl golden 14 tl..artık karar verirsinkaydirigubbakcemile5
ahanda basın danışmanımda onayladı:roflol:
ŞenizÜzüldümmafoldumben tabiiii..Şimdi sevindirik oldum..:sm_cool:
Yoksa senden nasıl feyz alacaktık..aklinialirimsmile
afferim sanaalkisalkisalkisişte örnek öğrenci:lepi:gitme yahu simdi paylas ders calısmam lazımken burda allıkı calısıyorum üfff üf boshayallersmile
süpiriz işte delü aldıgında görürsün hediyeyi zemuszemus
basın danışmanı mı buyrun benim
kankam terecota var zati bende ben böle pudra gibi istiyorum parlatmıycak dogal bi görünüm yerimseniben flormar benm lise yıllarmda kullandgm vardı bi tane küçük onu mu diyon :roflol:
hocalar yakalamasın diye sim vermeyen allıktan kullanıyodum :smiley-cool:
çok fenaydım o yıllar,tanrıçadan sonra duruldum delikafadulden
tmmy cim canım bak konseylır 63 tl netten aldım
116 tl
rujlarda 27 tl olması lazım canım
tmmy cim fikrin olması için bir kaç örnek koydum bitanem