E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
çok faydalı bir topik açmışın cnm bayıldım inan çok emek vermişin ellerin dert görmesin....kaydirigubbakcemile5
kuzummmmmmm biliomusun ilarzum çıkmış şimdi ona yazdım ama sanada sorayım allık sürme şekline
girelim yüz şekline göre sürüyomuş arzum videosundan bin tane soru sordum kızcağıza:):)
tanrıca what is konseylır ?
göz altı kapatıcısımı ?
tanrıça şu anda topikte değil ben sana cevap vereyim fakat aman yanlış anlaşılmasın amacım sadece yardımcı olmak, evet göz altı kapatıcısı :)
tsk ederm cnm neden yanlıs anlasılsın buraya takılıyorum kültürleniyorum
mac rujları cok pahalı biri hediye etse keske nedersin youthanasia7 boshayallersmile
evt canım ögrencilik iste dior givenchy teget :)
ben bi kaymakam olayımda ozmn toplarım bunları
ozmn hediyeleşiriz :roflol:
tanrıça şu anda topikte değil ben sana cevap vereyim fakat aman yanlış anlaşılmasın amacım sadece yardımcı olmak, evet göz altı kapatıcısı :)
estafurullah canım:kedi:tsk ederm cnm neden yanlıs anlasılsın buraya takılıyorum kültürleniyorum
mac rujları cok pahalı biri hediye etse keske nedersin youthanasia7 boshayallersmile
babanızın topiği gibi rahat olunaklinialirimsmiletanrıçamızın topiğini ele geçirmiş gibi olmayayım diye dedim canım bilmiyorumkismile
bana göre de pahalı, alınmıyor böyle şeyler öğrencilikte, hediyelere açığız, geçmiş doğum günü, geçmiş yılbaşı hediyesi falan olabilir kaydirigubbakcemile3
artık ilerde maaşımız elimize geçince alırız biz de :içelim:
bizim markalardada çok kaliteli ürünler var ama canlarım.hakkını yemiyelim.kendini baya geliştirdiler..he dior chanel yada guarlian gibi markaların ten ürünleri çok başarılı o ayrı ama ee onada sipali lazımkaydirigubbakcemile3evt canım ögrencilik iste dior givenchy teget :)
ben bi kaymakam olayımda ozmn toplarım bunları[/B]
ozmn hediyeleşiriz :roflol:
evet bidenem serttir kendileri ama gayet kalıcıdır..uçmuyo...terekotaların sürümü daha kolaydır yumuşaktır ama allıklar daha sert oluyo,loreal 2 sene önce almıştım memnun kalmadım ama bahsettiğin allık hangi serisi bilmiyorum,incelemem lazımolumunekankayizsmilebarnaklarımla öpücük atıyorum sanaopuyorumnanaktanAsoşum barnaklarına sağlık.zemuszemus
İnsan gözünü açtığı gibi, KK daki makkac topiclerine girer mi?bilmiyorumkismileGireeeer..
Maybellinenin allığından memnun kalmışsın..Bende denedim..Taş gibi sert geldi bana..
Sür allah sür, Allık fırçasınıkafamçokkarıştı..Satıcı kız da aynı şeyi söylemişti..
ama memnunsan iyi..
Ben de ,lorealin yuvarlak kutudaki allığından aldım..mis gibi kokuyor..
sürümü de yumuşak,tavsiye ederim..bayanssulusmile
diyorumya babanızın topiği gibi rahat olun:roflol:aşkolsun kızım nolucak be:1hug:tanrıca cevaplar için tskler cnmcım dün burda brz sohbet ettik sanırım :kedi:
cnm su body shop cok ısıltılı güzel görünyor rengi
köpük allık kullandınmı kullanısı rahatmı
elle sürüyorsun ya alttaki fondotenle karısmıyormu
hep bu celişki arasında kalarak alamadım sırnaşık şey
allah allah nşe kaldırmışlar acabaCADIARZUmaybelline 12 numara ruju bende baktim burada ama bulamadim nude icin bir suru secenek vardi ama ben karar veremedim bir dahakine artik
aynen canımkaydirigubbakcemile5tanricam birsey soricigim the body shop mineralli alligin 03 warm copper mi sekerim?:kedi:
tanrıca, rimellerle ilgili biraz zor demişsin sürmem gerek demişsin. sürerek göster. he kendimi göstermek istemiyorum dersen o zaman anlarım.
birde flormarın allıkları hakkında bilgin var mı?