- 4 Kasım 2009
- 1.086
- 1
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
senin o kuzu beynin anlamaz ki bunu
-tatlicadiarzu-
Dur senin dilinden anlatayim:
Baz sürmek: Kocan senin o hamsi gözlerini begenecek,hatta öpüp yiyecek
Bazsiz far kullanmak: kocan seni her gün ki gibi fark etmeyecek cünkü hic bir degisiklik olmayacak istersen hic makyaj yapma o hamsi cözlerine
nie gecenin suyumu çıktıaklinialirimsmilemakyajları gündüz incelicem:)
olumunekankayizsmileanladım zaten kurban olduğum:)))asom vallaha ben kankamın topigi , harikaaaaaaa yazdım =)
anaammmdelikafaduldenkuzen gelmiş:1hug:idolümsün balpeteğim biliyosun:jeyyar:eline su dökemeğiz bebem ama idare ediyoruz işte:kedi:hep gel kuzenim makyaj kraliçemopuyorumnanaktanen güzel kuzenimmm hayırlı uğurlu olsun topiğin heç boş kalmasın çiçeğimm incalayacağim topiğini bitenem
şimdi anlatıcam senin için kuzum:))tekrar yapıcazhihoyyytUla biriniz bana şeetsin, bazlı bazsız far ne oluyorki, farkı neCADIARZU
:lepi:kuzucuğum baz bu mac, inglot,sephora falan mağazalarında satılan göz makyajı altı sürülen (kapatıcı falan sürdükten sonra) farın renklerin daha kalıcı ve kendi renginde gösteren kapatıcıya benzeyen fakat kapatıcı görevi görmeyen bir ürün bebekim
cilt ürünlerine geçicem canım zaten..ama şu an mybelinenin köpük fondotenini kullanıyorum akitracımtanrıca canım fondoten kullanıyormusun gel onuda bi paylas :dance:
:roflol: :roflol: :roflol:Oldu, bende senin İlarzu
sırnaşık şeyallah canınızı almasın yakaydirigubbakcemile3senin o kuzu beynin anlamaz ki bunu
-tatlicadiarzu-
Dur senin dilinden anlatayim:
Baz sürmek: Kocan senin o hamsi gözlerini begenecek,hatta öpüp yiyecek
Bazsiz far kullanmak: kocan seni her gün ki gibi fark etmeyecek cünkü hic bir degisiklik olmayacak istersen hic makyaj yapma o hamsi cözlerine
pislik sendin demek:1ninca::tomato:la ne banımı gördün:1rolleyes::roflol:Kim olabülüüüü...:kedi::kedi:
kaydirigubbakcemile3
kuzum anlatıcam ben sana şimdi gel canımolumunekankayizsmileAllahıma dalarım hemşo memşo demem :mymeka:
Sen kurban ol benim gözlerimeÇok üzgünüm çoook
Tamam anladık bazlı bazsız neymiş:çok üzgünüm:
aa tanrıca, parfümler hakkında bişiler yazsan ben sevinirimopuyorumnanaktan
canlarım cierlerim kozmetik adına herşeyi burda paylaşmaya karar verdim
yerli marka kullanmazdım eskiden,ama şimdi ne kadar hata etmişim diyorum.çünkü türk markaları gerçekten çok kaliteli.örneğin cecilenin bu 8 li farı gece makyajı yapmak için çok uygun.pigmentleri çok yoğun..tabi far bazının etkisindende söz etmessem olmaz
far bazım.inglotun..fiyatı 15 tl idi yazın almıştım.
cecile 8 li far..numarası yok...fiyat 20 tl
bazı gece makyajlarınızda kullanabilirsiniz.ama günlükte baz uygulamaya gerek yok bence
tancıcammmmm cilt bakımlarınıda eklicen dimi balımm :asigim:
ekliycem bebeğim,maske tarifleride olucakhihoyyyttancıcammmmm cilt bakımlarınıda eklicen dimi balımm :asigim:
teşekkür ederim pandoraa.s.far bazının farkını çok merak ediyordum,ne kadarda fark varmış ,hemen almalıyım boshayallersmile ...sayende görebildim ...
güzel bir topik olmuş..
ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
bazlıda görmüş olsuk baya belirtiyo rengi anam ufkumu açtın yawrum.
rimel için kalem içinde böyle bişiler varmı ki gün içinde hiç bozulmasa:uhm:
anladım carmina denicem kuzumekliycem bebeğim,maske tarifleride olucakhihoyyyt
teşekkür ederim pandoraa.s.
rimeli 2 kat sürmen yeterli superim,abartırsan sürmeyi yapışır birbirine ve uzun yada kıvrık gözüksün isterken yapışık kötü bir görüntü olureyvahedigeldismile:)
rimeli 2 yada 3 kat sürmen yeterli olur
emily kalem çok akıyor sürümü kolay ama akmasıakannehir
carminanın kalemini tavsiye ederim meselasüprizzzzz
rimellerle ilgili de böyle bir sunum isterizz isterizzz:dance:
işte o zor olur biraz:)neden dersen rimeli ancak sürüp çekmem lazımki oda olmazbilmiyorumkismileama rimellerede değinicem canım senin içinaklinialirimsmilerimellerle ilgili de böyle bir sunum isterizz isterizzz:dance:
[COLOR="Blue[quote="_SuPeRisi_, post: 10853452"]bişey sorucam kalemede mi baz uygulanıyor kuzu diğer topikte okudum sen bazlı bazsız diye emily'nin bazlı şeklini göstermiştin şekerimkaydirigubbakcemile5
emily güzel dedin ama akıyosa olmas bide bide bide
herkes takma kirpik mi taktın diyosa taktiği mi var? ya rimal konusunda bi açılım yap:)
anlat asom bide allıklara girelim sürüş taktiği varsa tabi:) ay ne merak ettimŞenizŞeniz
herşey sizin için bebeğimopuyorumnanaktanDene dene.bilmiyorumkismile.. herşeyi dene bize aktar..yihuuuubayanssulusmile
saol aprilim düdük makarnam:roflol::roflol:aklinialirimsmile
Canım arkadaşım benim düdük makarnam benim bayanssulusmile
Topikin hayırlı olsun bebeğimolumunekankayizsmile
tmmycim bitanem hayırlı uğurlu olsun öncelikle...bak canım şöyle anlatıyım,profosyenel bir makyaj yapıcağın için biraz keseyi açıcaksın..örneğin:tanrıça okadar çok sormak istediğim şey varki:)))) hangi birini sorayım.
şimdi temmuzda düğünüm var. ve kuafördeki makyaj malzemelerinni yüzüme sürülmesini istemiyorum. kendi malzemelerimi kulllandıracam.
bana senin kullanıpta kalıcılığından memnun kaldığın, fondöten, pudra, far vs. markaları söylersen ona göre bileyimde almaya gidince satıcıların gazabına uğramayayım.
işin erbabına sorayım didim:)
maybelline bu dedigimiz 12 numarali ruju kaldirmis.. nude makyaj icin kullanilabilecek bir ruju da yokmus henuz pariltililar varmis sadeceklava: