canolar çiçekler güzel suratlılar
Kadınlar gününüz kutlu olsun, reçelli ekmeklerim
Kadına işkencenin, tacizin olmadığı, özgürlüğün her anlamda yaşandığı (özellikle cinsel özgürlük
) bir dünya dileği ile... (ula bi normal mesaj yazamıyom ha illa bi ceyar sokacam araya...
bana geçmiş olsun diyen hatunlar geçirdim... sağoldun varolun danruçamın dediği gibi c vit takviyesi yaptım iyi geldi
öksürene kesin çözüm zencefikl ve bal arkdaşlar manyak kesiyor.
neyse herkesi öpüyom, bu akşam Bursanın meşhur İstanbuldaki çiçek pasajı gibi bi yeri var arap şükrü diyeoraya gidecez anamgillerle kafalarımızı çekecez gıygıycılarla :80:
arzum iletisine 'tanrıçaya divane'yazmış yeni farkettim
ulan seni verene kurban olurum,ben sana aşığım esas kızım
misafirler cirit atıyo,bizim tayfadan kimse yok...sonrada tanrıçam nerdesin özledik dersiniz
didiyom ben
ben saa gurban olurum hürremim
burası makyaj topiğimi sohbet odasımı arkadaşlar
iki şeye bakıcaz sohbet okumakdan başka bişi yapamadık..
bence de...3000 küsur sayfa olmuş ama sondan başlayarak geri gide gide 1 saatimi harcayamayacağım
burası tanrıça ile sohbet ederken güzellik, bakım ve makyajla ilgili aklına takınlanları sorabileceğiniz bir topik.
Güzellik ve bakımın google ı Tanrıçadır diyebiliriz fakat burda sabah 9 akşam 5 oturup memur gibi sadece sorulan soruya cevap vermiyor.
Bazı ön koşulları var aradığınız soruya cevap almanın;
önce bi muhabbet ediyorsunuz, hal hatır soruyorsunuz, ona göre sonra tanrıçaya sorunu soruyorsunuz tanrıça da müsaitse cevap veriyor bıkmadan usanmadan tekrar tekrar...
Teşekkürler.
Tanrıça baş sekreteri A.Ç.