- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #37.261
iyiyim seker şükür güzel gidiyorakitimm iyiyim arkadaşımm
sen nasılsın,nası gidiyo hayat?
nisanımmm nerelerdesin kankam yaaaaaaaCanlarımmm naporsunuzzzzzzzzzz
eneeeeGirerim işalla be kankitom...
Sevdalım da iyi çok şükür allaaaya...
İstanbulda değil o, İstanbulda oturmicaz yani, başka şehre gelin gidiyorum kankacım...
Ben de işe girersem tam olacak...
Tanrıçamı merak ediyorum hala ben... :44:
ilarzummm gördüm gördüm asagıdan bakıyorsun sekertom :79:
arzummm akitimmm hgdiniz kankalarrr
oyyy erik gözlümmmkıızz o benim yaw hayalet diilllll
kankitom ne ediyon yaaaa gel öpeyim bi yerinden
öpme simili bulamadımbunla idare et kanka
minişimmarzummm akitimmm hgdiniz kankalarrr
minikoomm bidenesimmm hoşbuldukk hani çay kayve yok mu la
ata mı bindin sen ceyar
al bi de süpürgeye bin bakalım beğenecen mi
oyyy erik gözlümmm
kuzularını buzağılarını severim senin,iş aşığı kankam benimm
bu sıkıntılar bitecek sekerparem,tehditini aldıminsllh düğününde göbek atmak nasip olur
minişimmmsne girmez oldun minnoş
nisanımm bal dudiklimm mutlu sona ve baslangıca az kaldı yaniAkitooooomhe kız gelin oluyom ama tarih belli değil, şehir belli oldu sadece ama senin dediklerinden değil meleğim yav...:26: Derim bir ara özelden çiçek suratını yediğim.
islontoş hoşgeldin beşgittinHeeeyytttt can kankalarım napiyisinizz
Aprılımı gördüm atladım hemen. Ben yine bir cuma gecesi klasiği yaşıyorum bitkin sızık bi haldeyim.
pazartesi akşma istanbula uçtum 1 gün kaldım salı sabahı döndüm astoriada yokidiniz hiçbiriniz
14 martta 1 aylık eğitime gidiyorum buluşalım olum yaaa arzum istanbulda mısın sen çiçeem aprılım istanbul da heralde göçebe meleem işalaaaa orda olursunuz hepiniz de kucaklaşıveririzz
kankamm bu ara birinden kaçıyorum
nisanımm bal dudiklimm mutlu sona ve baslangıca az kaldı yani
senin yazını görünce bi mutlu oluyorum yav
islontoş hoşgeldin beşgittin
iş iş iş keske zamanın olsada arada gelsen
ve keske bende İstanbul'da olabilsem:)
hmmmmm yazışalım beböğüm
oyyy erik gözlümmm
kuzularını buzağılarını severim senin,iş aşığı kankam benimm
bu sıkıntılar bitecek sekerparem,tehditini aldıminsllh düğününde göbek atmak nasip olur
minişimmmsne girmez oldun minnoş
Akitooooomhe kız gelin oluyom ama tarih belli değil, şehir belli oldu sadece ama senin dediklerinden değil meleğim yav...:26: Derim bir ara özelden çiçek suratını yediğim.
Nan erzubalımmmmmmm,tarihi keselim de sonra nikaama gelmeyeni kesicem ciğer parem
small goldunu bırak ta gelkop ta gel bi zahmet kanka yaa ne goldu Allasen, senin ahu gözlerini görsem yeter bana takacağın bir göz kalemi olsun kankeeeeee
Heeeyytttt can kankalarım napiyisinizz
Aprılımı gördüm atladım hemen. Ben yine bir cuma gecesi klasiği yaşıyorum bitkin sızık bi haldeyim.
pazartesi akşma istanbula uçtum 1 gün kaldım salı sabahı döndüm astoriada yokidiniz hiçbiriniz
14 martta 1 aylık eğitime gidiyorum buluşalım olum yaaa arzum istanbulda mısın sen çiçeem aprılım istanbul da heralde göçebe meleem işalaaaa orda olursunuz hepiniz de kucaklaşıveririzz
kuzum kaçtın hemen ben ikramımı sunumu mu yapıcaktımm yaa
Oyyy kurban olduğimm iş iş iş valla hep çok özlüyrum sizleri
Keşke balım ya bi fırsatını bulsak da buluşsak ama hatunkızların hiçkimi buluşmak demiyii 1 ay istanbulda olcam sende gelirsin belkim
oyy yavrum belkide denk gelir görüşürüz süper olur vallaOyyy kurban olduğimm iş iş iş valla hep çok özlüyrum sizleri
Keşke balım ya bi fırsatını bulsak da buluşsak ama hatunkızların hiçkimi buluşmak demiyii 1 ay istanbulda olcam sende gelirsin belkim
bu arada hastalandım gül tikenlerim keçi gribine yakalandım dün
oyy yavrum belkide denk gelir görüşürüz süper olur valla
gecmiş olsun yavrum yaakeçilerden mi bulastı yoksa
bugün rüyamda tanrıcayla konusuyordum beni aramıs bişeyler diyordu bu kk bilinçaltımı cok etkiliyor
laf aramızda tanrıcayıda cok özledim yauv
evet sanırsam bidenem