- 29 Haziran 2010
- 1.007
- 13
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #37.281
yazmadan çıkmıyım dedim,gözlerim kapanıyo,felaket yorgunum,bol bol yazmışınızdır işallah...kankalarımı okuyımda huzura eriyim azcık..
sizi çok seviyorum,gelicem kankalarımallaha emanet olun
bu arada hastalandım gül tikenlerim keçi gribine yakalandım dün
yazmadan çıkmıyım dedim,gözlerim kapanıyo,felaket yorgunum,bol bol yazmışınızdır işallah...kankalarımı okuyımda huzura eriyim azcık..
sizi çok seviyorum,gelicem kankalarımallaha emanet olun
nazom nerdesin sen be yaaBi öptüm kaçtım canlar...
Arzum geçmiş olsun kuzum.
saçını çekicem seninnerdesinn
akitim,güzel bebeğim,ben öyle özlüyorum ki sizleri,inan allah biliyo...özledik seni afrom ya
tatlı megim benimTanrıça ve kankalara sevgiler
sortanrıçaaaaa bişi sorcam
gözaltına eyeliner sürülür mü? o içindeki beyaz yere değil kirpiklerin altına gibi?:82:
kurban olurum verene ya:))rüyasında beni görmüş çatlakingom:86:bugün rüyamda tanrıcayla konusuyordum beni aramıs bişeyler diyordu bu kk bilinçaltımı cok etkiliyor
laf aramızda tanrıcayıda cok özledim yauv[/B]
deli kafadülden smilibu arada hastalandım gül tikenlerim keçi gribine yakalandım dün
saygılarımda:)))))kızlar muhabbetinize dıyum neyim olmadı
ilarzu kaçar
sabah erken kalkar
öpüyorum gece guşları hepinizi
saygılarımla
İlarzu Ç. Bir Bursa Hikayesi....
kankaaaaaAkitooooomhe kız gelin oluyom ama tarih belli değil, şehir belli oldu sadece ama senin dediklerinden değil meleğim yav...:26: Derim bir ara özelden çiçek suratını yediğim.
Nan erzubalımmmmmmm,tarihi keselim de sonra nikaama gelmeyeni kesicem ciğer parem
small goldunu bırak ta gelkop ta gel bi zahmet kanka yaa ne goldu Allasen, senin ahu gözlerini görsem yeter bana takacağın bir göz kalemi olsun kankeeeeee
kanka hastayım sana biliyosun dimi:)))kızlar rezil hayırsız haysiyetsiz ve şerefi yarım arzu geldi:)
olum çok olmuş gene yaa bi alışamadım şu işe de anassını satiiim size yarın çiftlik fotoları yolleycem bakarız :)
çiçekler ne yaparsııızz ne edersiizz görüşmeyeli, islo yeni fotolar koymuş bakacam müsatit olunca
aprilo kız evleniyon mu çiçeem yaaa aman may gaaaddı la benden önce mi gidecen yaaaa
bi danrıçama ulaştım ayırlısıylan geçmiş zamanda sonra da arayamadım gül tikenimi
hasta gibiyim öksürük tutuyor , buzağılarım da üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor özellikle doğumunu gördüğüm anamın adını koyduğum kızıma çok üzülüyom, karşılıklı öksürüyoz sen ölürsen ben de ölürüm kızım diyom ne edem başka....
yavrucuklar beni sorarsanız allahın izniylen iyiyim sadece iş bitmiyor anasını satiiim o kadar
aliş de geldi iş görüşmesine bizim şirkete geçen hafta burda, bugün de istanbul ayağındaki arenada ter döküyordu öksüzüm.. iyi geçmiş ama.. heyde bakalım olursa inşasllah maşallah afilli bi döğün yapacaz istanbuldan izmirden törkiyemin dört bi yanından kk daşlarımı bekliyom hep harflerinizi cümlelerinizi gördüm bu vesile ile yüzünüzü de görmüş olurum kızçeler (bazılaının zaten gördüm onlar gelmezse zaten bi zahmet atıversinler köprüden kendilerini daha iyi) bizde tehdit vaar ısrar yok hacı
çok konuştum az gidip uyuyayım yarın sabah yine 5 çubukta yatağın içinde uyku ve çalar saatle pazarlık yapacam:84:
sizi çok seviyom nisan evleneceğin tarihi bildir gelecez haberin olsun small goldlarımızı alıp
heee mutlucanım tanrıça iyi maşallah msnde konuşmuştuk işi falan çok iyiymiş mutluydu yani
sen hangi şehre gelin gidiyosun kankam
oyy sarı kuşum naparmışkankitoları özledimmm :98:
heyyy kimse yok muuu
kankam cart sarı yapmadım boyattım kafayı geldim
böyle koyu sarı gibi oldu hafifte dorelik var emme o doreliği yakında alıcam
az önce lipslerini gördüm :82: hatun taş yaaa masallah
iyi yaptın kız sor tabi:)kız kıza bilgi birikimlerimiziteşkür ederim canmcmmm ya kalem hemen siniyo akıyo makıyo o yüzden sorduydum
kankaaaaaolum 41 kere meaşalah ya
ulan biriniz evleninde 2 göbek atıyım yeter bearzu ve april sözüm size
kankam inan çok seviniyorum senin adına.rabbim nazarlardan korusun tütütütü
burası makyaj topiğimi sohbet odasımı arkadaşlar
iki şeye bakıcaz sohbet okumakdan başka bişi yapamadık..
burası makyaj topiğimi sohbet odasımı arkadaşlar
iki şeye bakıcaz sohbet okumakdan başka bişi yapamadık..