Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
halay çekmenden belli çok gücendiğim kuşkafa:teytey::roflol: :roflol:

bu kadar gücenebiliyom napıyımm
noluyo be herkes kuç kafa kuş kafa allamaaaaa vururum sizi tüfekle:roflol:
bu sefer gerçekten yatıyom ben bioderimi desürerim ohh missss
bioder demişken 5 aydır kullanıyom hala kaşlarım civanperçemi gibi çıkıyo anlamadım bişi naniknanik
neyse bebemm ben kaçar yarın muhteşem far resimlerimlee karşınızda oluciğimmmm
ii geceler tatlı rüyalar.öpüyorummmkaydirigubbakcemile5

sevgi belirtisi olum o:1closedeyes:kuşkafam benimŞeniz:roflol:
bak kandırmıyosun dimi labenneyaptımkivereliniortak tamam o zaman iyi uykular bitanemopuyorumnanaktan
resimlerini bekliyoruz yarınhihoyyyt

ben geldim meleimmm:kedi:
bi ses etmek istedimm,inş akşama okuycam ilgili sayfalarınıı:smiley-cool:
ilk sayfaya bi baktım,sephora baz bende de var lakin sürmekte zorlanıyorum
onu nasıl kullancam kuşş?kapatıcı ws sürmeden mi?
beni bu konuda aydınlatır mısın :kedi:
body shop kapatıcı ben de aldım,1kere denedim ama hiç hoşuma gitmedi.
bi daha almıcam:dilcikar:

ben geldim
zorda olsa çıktım mapıstan:roflol:
kabul ederseniz gelirim bu topiğe :kedi:
kızlar bi şey sorcam.25 yaşındaym.en iyi göz kremi hangisi?
netrogena mı,nivea aqua sensatıon mu

ben geldim

ne çok ban alıyosun be zeboşaklinialirimsmile..hoşgeldin aramıza..vereliniortak
ben netrogena kullanıyorum, memnunum, sebamed i de tavsiye ediyorlar..

twetty84 arkadaşımızın gönderdiği hedayem geldi,aynı zamanda adaşım olur kendisi..kaydirigubbakcemile5

bebişlerim ben geldimmmmopuyorumnanaktan
bu ay hep takı tuku aldım , zaten kozmetik şeyine gircem sempatiksalakcinni
tanrıçam bebeğimin bana aldığı eteğimle takmak için 2 tane otantik bilezik aldım delikafadulden
yanındaki 2 kolyem cam üstüne ebru çalışması çok güzeller delikafadulden
bir uyduruk bilezik ve accessorizez den güllü toka aldım hem toka hem broş , sezonda 27 tlmiş , delimi ne bildiğin yapma çiçek 27 tl , ben 5'e aldım delikafadulden

kanatlı ve nallı ürünler :smiley-cool:

bu kolyemi çok sevdim ,
taki kutum anacığımın hediyesi
çiskekkaydirigubbakcemile3in ortasında bulunan zımbırtıya yüzüklerimi dizdim , hepsini görüyorumsositososito

bunlarıda aldım,clinique'i çok beğendim bu bitsin büyüğünü alabilirim, pastel likit rujumuda sevdimdelikafadulden önümüzdeki ay 2 şey daha alcam sonra kredi borcu ödiycemdelikafadulden

haa bi de bunu aldım gelmesini bekliyorum,tüm işlemler bitti bugün bi gelmesi ve üstüme almak kaldı delikafaduldenAllah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Minim aldıkların çok cici..aksesoriz in fiyatları malum çok uçuk..dediğin gibi bildiğin yapma çiçek.. fiyatlar tavanlarda, pazardan 3 tlye bile alınır yanimm..
Cicilerinin içinde en büyük cicin, pek bir hoşgamyoncuiremsu..artık bi tur attırırsın bize.hihoyyytgüle güle kullan,kazasız belasız günler..arabanın arkasına koymak için annene karpuz ördürseneaklinialirimsmile
ahanda bundan..

.

gacıabla vallaha aklıma geldi , bulsam alcam bi yerden , annem hiç bilmez öle şeleri benim saç örmeyi bile bilmez kaydirigubbakcemile3, yemek bile yapmaz bazen işten güçten kaydirigubbakcemile3
kafayı yemiş onlar ya , tek bi sıra boncuk dizmiş 17 tl , taçlar 27 30 tl , kapanır ora tutulmaz adanada kaydirigubbakcemile3
ha bu arada arabam için baklava yaptırdım size ,öle olurmuş sempatiksalakcinni yiyelimcokacimcoook

selamın hello bebekler
daha diğer sayfalara gidemedim,ama minim arabamı almış doğrumu gördüm:1shok:amanın lilililililililiiliii:sm_cool: dülden smili çıkmıyo çığramıyorum:smiley-cool:
rabbim güle güle kullanmak nasip etsin minik kankam:teytey:
nazarlardan korusun
hemen bi kurban keselim alnına sürelim bebem:lepi:

merhaba canlarım hepinizi çok özledim
gece kuşum hediyelerini gecen pazartesi aldım o aksam tatil için yola cıkınca buraya giripte yazamadım çok teşekkür ederim:asigim:
ben şimdi kacanzi kızlar
Şeniz

gülüm bebeğim çok teşekkür ederim , amin kazasız belasız inşallah Allah herkese nasip etsin:Saruboceq:

hoşgeldin çıplak ayaklı kontesim:1hug:
bebem badi şop kapatıcıyı kesinlikle tavsiye etmiyorum:dilcikar:badinin memnun kalmadığım tek ürünü şu ana kadar:umursamaz:
far bazına gelirsek...benim tırnaklarım uzun olduğu için,alırken zorluk çekmiyorumbi parmaklıyorum yeter:lepi:ama almakta zorlanıyorsan kibrit çöpü ile alabilirsin kontesim...
sonrasında ise kaş altın dahil olmak üzere,tüm göz kapağına yay..iyice yedir nazikçe..ben kapatıcı felan sürmeden sürüyorum..ama göz kapağın çok kuruysa,göz kremi ile biraz nemlendir baz sürmeden 5-10 dakika önce canım kaydirigubbakcemile5
ses edip kaçma anam her zaman gel:jeyyar:

hohoyttt ben geldimmmm

hoşgeldin kuş lokumumŞenizhediyelerinde pek güzel:jeyyar:arzumun kesesine bereket..şahane hediyeler almış valla:lepi: güle güle kullan:hulya:
ben geldim
hoşgeldin zebanieyvahedigeldismile
kabul etmez olurmuyuz anam aşkolsun.senceeyvahedigeldismile cehennem zebanisi seni gel:1hug:
demek mapustan çıktın..bi yorgunluk çayı iç aga

burası eski sabıkalıların el ayak çekme mekanı bacım:roflol:senide seve seve alırız aramızaolumunekankayizsmile
zebanim,en iyi göz kremi dersen bu kişiye göre değişir..bende bir kaç marka öneririm..
ama nötrojenmi?niveamı?dersen..ımmmCADIARZU bende nivea var,salatalık özlü..fiyatıda uygun.her hangi bir reaksyonunu görmedim..netrogene'nin göz kremini kullanmadım,ama sempati duyduğum ve bazı ürünlerini önerdiğim bir markadır canım..karar seninyerimseniben

heeyoooooooooooooooo
olumunekankayizsmile lalalalalalaopuyorumnanaktan
Seleme Seleme
Nebere neberedelikafadulden

Arzum da gelmiş oh be yaa:teytey:
enerji depolamışın bebem:jeyyar:Şeniz
merhaba canlarım hepinizi çok özledim
gece kuşum hediyelerini gecen pazartesi aldım o aksam tatil için yola cıkınca buraya giripte yazamadım çok teşekkür ederim:asigim:
ben şimdi kacanzi kızlar
Şeniz
nazom hoşgeldin tatildenŞeniz
akşam gelde dedikodu yapalım hediyelerinide eklersin,bakarız artık:dance:özledik kuzumolumunekankayizsmile

sırnaşık şey
bence arabanın arkasına 'aşka baba dedik bizi yetim bıraktı' yazsın..yada canısı'mı yazsaCADIARZU sempatiksalakcinni

neler aldın sen yine kurtlu kankamkaydirigubbakcemile3
otantik miniğim hepsini güle güle sür,tak takıştır kullan:lepi:takı almaya çıkıyosun,araba alıyosun:mymeka:sanada demedimmi paranı iradeli kullan diye:roflol: annen harçlığını kesicek haberin olsun:dilcikar: :roflol:
ben aldıkların içinde en çok hundai yi beğendim hacı:smiley-cool:
yağ gibi akar bu:jeyyar: 80 i aşma gebertirimbesmeleyle geç direksyon başına
yüzüklerinde,kolyelerinde süper..april görse bayılıcak:dance:
hele at nallı küpelerin çok şeker:1hug:
çiş kekin içinden çıkan dalgayı,yüzüklük yapmakta dahiyane bi fikir olmuş:lepi:
güle güle kullan herbişeyini bitanemopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:roflol:deli ya ,knaka bu sefer abartmışım demi o son arabayı almayacaktım :roflol:
80mi kanka adana trafiğinde 80le gidersem beni tenhaya kaldırabilirler , buralarda trafik kuraları işlemior burası texass fışk fuşk fış fışk ( silah sesleri):roflol:
bugün bir deneme sürüşü yaptım , yok gibi araba , önceki takoz arabamdan sonra bu bir bulut :smiley-cool:
saol kankam nallı küpelerimi ben de çok sevdim :lepi:

Düzenleyen: __TanRIcA__ Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :18:12
vay bee edit sen nelere kadirsin :dilcikar:

o son araba olmadı kanka:1no2:
paran btene kadar uğraşıyosun ama olmazki:umursamaz: sempatiksalakcinni
puhaahah teksas yazmışsırnaşık şey kanka adanalıları seviyorum ya:lepi: deli dolu insanlar sempatiksalakcinniaha

Düzenleyen: __TanRIcA__ Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :18:12
vay bee edit sen nelere kadirsin :dilcikar:

kahretsinbayanssulusmile :1closedeyes:
:roflol: :roflol: kana çok yanlış yazıyorum,edit olmasa komaya girersiniz yazılarımı okuyup
:smiley-cool:
bu arada seninde artık sabit bi konun var,tebrik ederim bebeğimvereliniortak :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…