- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.441
bu akşam yumurtayla terbiyelenmiş çorba yaptım dıcokacimcoook..akınla da maske yaptım..zemuszemus
Allam ne ekönömik bi hatunum beeen.sırnaşık şeynaniknanik.
Tanrıcam edit tuşu geldi mi :1shok:
Bende yok :1shok:
Yok be güzelim:umursamaz:
Danrıçam azcık edi olduğundan edit var onlarda biz halktan insanların telafisi yok
derdim var,dert sahabı yapar adamı cano söyliyim:roflol:tatlıgacim Şenizben bi şey yapmadmaklinialirimsmile bi baktm yemişim banı:roflol::roflol:
çenemi kopartasım var:roflol::roflol::roflol:
tanrıçam Şeniz
hoşgördük bacım:roflol:
çay güzelmiş bi de cigara yakamohh özlemişim delphini :roflol::roflol::roflol:
yeni çıktm mapıstan 1 hafta yattım3 gün gezdim sonra 1 hafta daha yattm derdim var bana yaramadı:roflol::roflol::roflol:
yarın alcamda niivea alim o zamanbayanssulusmile
slm süslü kızlar
rica ederim kontesimŞeniztmmdr tanrıçam teşkür ederimmm:kedi:
çay süper görünüyo la bana da çeksene bi bardakk:dance:
işte bu ya:lepi:yurdum kadınıŞenizbu akşam yumurtayla terbiyelenmiş çorba yaptım dıcokacimcoook..akınla da maske yaptım..zemuszemus
Allam ne ekönömik bi hatunum beeen.sırnaşık şeynaniknanik.
perim hoşgeldin çiçeğimŞenizezeli izliyoduk anca döküldük bizde:)dut gibi valla:roflol:İyi akşamlar opuyorumnanaktan
bebem,ben azcık editörüm ya,o bakımdan var bende:smiley-cool:Tanrıcam edit tuşu geldi mi :1shok:
Bende yok :1shok:
katılıyorum agakaydirigubbakcemile5Ne süpersonik hatunlarsınız la bizi alan herüflerin vay haline amann bizi alan yaşadı iştesempatiksalakcinni
Ben de yine danrıçamın geçen tarif ettiği killi maskeyi yaptım kıpırdayamıyom arkasından da banyomu yapıciimbayanssulusmile
bayanssulusmile :1closedeyes:Yok be güzelim:umursamaz:
Danrıçam azcık edi olduğundan edit var onlarda biz halktan insanların telafisi yok
fena oldum bi an