Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ulan ezel günü banyo olurmu:mymeka:
bende yaptım ama yetiştim diziye:dilcikar::hulyadizinin başladığından bile haberim yok,babam uayndırdı,ezel var aç diye:kedi:)dedim babaaaaohaoldumsmile ohaoldumsmile ezelmi varakannehir

hediyelerim geldiiiii hihoyyyt
göksummmmmmmmm :asigim: balımmm çok çok teşekkr ederim.nasılda bulmuş bedenimi boshayallersmile
bayılm renge :lepi: bluz çok hoşuma gittim göksum kesene bereket olumunekankayizsmile
zevkin çok güzelmiş hihoyyyt hele o yazdgın mektup..duyguların beni mahvetti Şeniz
küpeler için de çok çok teşekkr ederim çok begendmmm :icecream: Şeniz
hee resmimi de ilk kez eklemiş oldum aklinialirimsmile

burayada ekliyem dedim :))) göksuuuu nirdesin kızzzz.öpcem seniii :lepi:

merhaba canlarım hepinizi çok özledim
gece kuşum hediyelerini gecen pazartesi aldım o aksam tatil için yola cıkınca buraya giripte yazamadım çok teşekkür ederim:asigim:
ben şimdi kacanzi kızlar
Şeniz

güle güle kullan canım benim seni pek tanımaıdğım için anca onları uygun buldum. muzur şeler tam bana göredir ,aklıma geldi de almaya cesaret edemedim. bunda mesleğinin etkisi var mı diye düşünmeden de edemiyorum:roflol:

Aga salaklığıma doymiyim:mymeka:
Günlerdir sayıklıyorum pzt başlıyor diye tamamen aklımdan çıkmış bugün aşkoyla konuşuyoduk birden jeton düştü anaa bugün ezel vardı dedim saat 22,30 gibiydi banyoya girince yarıdan izlemek istemedim ama bi daha pzt günü çimen ne olsun la:mymeka: cünüp olsam bile çimmicem behlüle + ezele bakacamaklinialirimsmile

mini güle güle kullan cicileerini. özellikle otantiklerine bayıldım tam ayılcaktım arabayı gördüm hala da kendimd değilimsırnaşık şey

çok sert geldi kuziii :1shok:
kızlar ben kaçoreeee anam başımda az ben girem diyor yarın görüşürük canolar
:roflol: :roflol: :roflol:
hastayım sana:1hug:
iyi geceler topraam benimŞenizgüzel rüyalarolumunekankayizsmile

Hee kesin olur öle vakalar sinek gibi bitter karısından sonra at gibin eyşanla niler yaper bilemem gariaklinialirimsmile
:roflol: :roflol:
bihterime laf söyletmem:dilcikar:ben seviyorum onu..hem sinek minekte değil:dilcikar:ama eyşan at gibin doğru:dilcikar:

manken çeeekkkkkkkk:smiley-coolatiii çılgınsın meeeenn:smiley-cooltaktım bu lafa )fiziğide ekledi ya aman yarabbi:asigim:gözlerim şenlendi:dance: hediyelerinide güle güle kullan kurbanŞenizgöksumun kesesine bereket..kanka benimle çıkarmısınboshayallersmile

Son düzenleme:
:roflol: :roflol:
bihterime laf söyletmem:dilcikar:ben seviyorum onu..hem sinek minekte değil:dilcikar:ama eyşan at gibin doğru:dilcikar:

Beni benii bitterini:roflol: :roflol:
Ben de severim zilliyi kanka ama eyşanı cıx:umursamaz: :dilcikar:

Ezele behlül geldi cok sevindirik oldummmmmm hihoyyyt:teytey:
ay senmi benmi cano:dance:
canım hoşgeldin ben de 24 yaşındayım nivea kullanıyom:roflol:
işte bizim kuşumuz,sürerkende kremi böyle kahkahalar atarboshayallersmile :roflol:
girince yarıdan izlemek istemedim ama bi daha pzt günü çimen ne olsun la:mymeka: cünüp olsam bile çimmicem behlüle + ezele bakacamaklinialirimsmile
bakarken bidaha cünüp olucağın için gerek yok zatensempatiksalakcinni :roflol:
mini güle güle kullan cicileerini. özellikle otantiklerine bayıldım tam ayılcaktım arabayı gördüm hala da kendimd değilimsırnaşık şey

zalak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hahahaha :roflol: behlül oldu konu..çılgınsın mennn:lepi:
çıkarım olum tabi merdivenlerden ama böykkk sempatiksalakcinni
intihar etcem bu laftan sonra :)))

ezeli izleemedim hiç ben ama bugünn kıvançı gördüm. dizi bi sempatik geldi bana bi anda:roflol:
laaa tanrıçaa ben her şeyde gülüom ilerde kocişim beni yataktan da atarsa şaşırmam

size süper bi maske önerim var biraz iğrenç gelebilir. hamileler okumasın lütfen:sm_cool:
erkeğin spermi cilde çok iyi geliyormuş,gerginleştiriyormuş,sivilcelere de iyi geliyormuş.
ama spermi çıkıştan itibaren 5 10 sn içinde sürülmesini öneriyorlar.
imkanı(kocişi)olan bi denesinn bakalım nasıl olcekk
ilerde biz de yaparıs belkimmm faydası olursaa:roflol:

hahahaha :roflol: behlül oldu konu..çılgınsın mennn:lepi:
çıkarım olum tabi merdivenlerden ama böykkk sempatiksalakcinni
intihar etcem bu laftan sonra :)))
diğer muhteşem laflarının yanında bunu öp başına koy o derece-tatlicadiarzu- :roflol:

Onun içün zate kanka saçlarım aşınması yıka yıka kurutsempatiksalakcinni
sapıksın isloboshayallersmile:roflol:
beni beni :roflol: bu lafa hastaym
beniii:a015:bihterini:a015:

ezeli izleemedim hiç ben ama bugünn kıvançı gördüm. dizi bi sempatik geldi bana bi anda:roflol:
laaa tanrıçaa ben her şeyde gülüom ilerde kocişim beni yataktan da atarsa şaşırmam
olum ezel izlenmezmi ya:asigim:
varya kıvancın o psko halleri çok yağuşmuş,dizi anlamında söylüyorum:smiley-cool:diziye yakışmış yani:icecream:
cabbarım seviyorum seni:smiley-cool:

he biliyom
o yüzden evlenince yüzüne neyse töbe töbe..saat kaç:1ninca:heh +18 saatiniz gelmiş pardonalsanaalsanasmile :roflol:

geldi saat bak bi elimde ilarzumun gönderdiği kestane şekerim varr
dopingleniyomm
nerde gacılarr + 18 başlıyorrrrrr:teytey:

islom o kadar içten yazmışsın ki okuduğum zaman tıkandım :asigim:
bugüne kadar cevap yazamadığım için kusuruma bakma, eşim misafirdi de sunumum vardı :jeyyar:
seni gerçekten çok seviyorum, o yüzden çok büyük bir keyif aldım opuyorumnanaktan senin de benimle aynı keyifi alman çok çok mesut etti beni opuyorumnanaktan
patronuma ben de teşekkür ediyorum çok yaradı bu çekiliş bana opuyorumnanaktan
güle güle kullan kankam çok yakıştı sana bidenem Şeniz
bana ettiğin duaların senin de olsun sakın üzme o güzel canını, seni ne zaman stresli görsem bana da yansıyor inan, kıyamam sana bidenem :asigim:
senin o güzel huyuna suyuna en güzel şeyler layık iyi ki tanıdım seni olumunekankayizsmilene güzel okudun okulunu bitirdin seninle gurur duyuyorum canım Şeniz
ben de seni seviyom kerata :asigim:
ben de ayarladım bişeyler aksi gibi herif yok,tek başıma gitmeye çabalıcam ama bana da nasip olur mu ki, umarım mahcup etmezler beni :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…