Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriTanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası
:lepi:a1001 lere uğrarsanız bir adet çilekli lure edinin derimaklinialirimsmile
watsons yeşil çaylı tonik..buda sanırım 14 tl civarı..ben bu üründende çok memnunum..genelde makyaj sonrası cildimi temizliyorum.hem hesaplı,hemde yeşil çaylısempatiksalakcinni eğer cilt tipiniz karma ve yağlı ise,watsonslarada uğrarsanız,bu ürünü deneyin derinolumunekankayizsmile
tavsiye etmiyeceğim bir diğer ürün garnier'in sivilceleri anında etkilediği söylenen zımbırtısı-tatlicadiarzu- sivilceyi daha kötü yapıyo,daha geç sönüyo,acayip bişey yapıyokafamçokkarıştı..12 tl civarı bir fiyatı var.kesnlikle deymez..tavsiye etmem kızlar:umursamaz:
tavsiye ediceğim bir diğer ürün ise niveanın makyaj temizleyicisi:lepi:ben memnun kaldım..hemde uygun fiyatı..15 tl felan olması lazım..
ne niveanın,nede fa'nın koltuk altı rolonlarını tavsiye etmiyorum..hem kokuları kötü,hemde istediğim gibi çıkmadı:umursamaz:niveanın başka koltuk altı stiğini kullanıyorum..ondan acayip memnunum..ama bu serisinden memnun kalmadım..ikiside tırt:umursamaz:
vayyyy kankammmmm boş durmak yok çalışmaya devam heeee e:lepi: bak sivilce şeysinden alcaktım iyi ki dedin almıyım vereliniortak kaş bakımı benmde yapmam gerek :lepi: dudak içn pek bişe kullanma huyum yok kahretsin yaaaa kötükedihüso dudak kalemi kullnyrm ama :))) olum benim dudak makyacım yapsam bile kalmıyo ki :icecream: göz makyacı için avondan bişe almştm onu kullanıyom şuan için..amma velakin bitince seninkinden kapıp gelcem :lepi: sana güvenim sonsuzzzz,yakalarsam donsuzzzz :roflol: hadi güle güle kullan paylaşım için a.s.
vayyyy kankammmmm boş durmak yok çalışmaya devam heeee e:lepi: bak sivilce şeysinden alcaktım iyi ki dedin almıyım vereliniortak kaş bakımı benmde yapmam gerek :lepi: dudak içn pek bişe kullanma huyum yok kahretsin yaaaa kötükedihüso dudak kalemi kullnyrm ama :))) olum benim dudak makyacım yapsam bile kalmıyo ki :icecream: göz makyacı için avondan bişe almştm onu kullanıyom şuan için..amma velakin bitince seninkinden kapıp gelcem :lepi: sana güvenim sonsuzzzz,yakalarsam donsuzzzz :roflol: hadi güle güle kullan paylaşım için a.s.
canlar benim uykum geldi hafiften sancım da var ayşommm gelcek yine heraldee off bıktım her ay her ay. keşke 3ayda bi olsa :sm_cool:iyi geceler hepinizeeeee öpüyorum en kokulusundan ve kocamanından
canlar benim uykum geldi hafiften sancım da var ayşommm gelcek yine heraldee off bıktım her ay her ay. keşke 3ayda bi olsa :sm_cool:iyi geceler hepinizeeeee öpüyorum en kokulusundan ve kocamanından
garnier 3ü biarada..memnunum kızlarr..fiyatını htrlamıyrm 10flndı sanırsam... ortadaki tatil boyu yüz tmzleme şeysi :icecream: benim tatile bu boy yetmez anam oyzden açmadım heç..kullncam bagalım :icecream: sondaki de avon göz makyajı temzleyici..herşey temzliyo zate.arko kremle bile temlzyrm bazen :lepi: buda güzel...ama bdaha almam gibi.kankitomun dedgnden alcem ben :icecream:
pakface aprile özel :lepi: onun sayesinde tanıdım çünkii... innova 25liraydı..haftada bir kullanılıyo..sürekli kullanınca cilt bebbek gibi oluyo :ecrin_bebek: digeri siyah nokta şeysi :icecream: çok kullanmyrm ama görnce alıyrm hep :)) :zalak pati:
herşeyi temizliyo avon demekCADIARZUevide bunlamı temizliyon lan doğru söyle:roflol: :roflol: :roflol: ayrıca garnierin 3ü bir arada olmasına memnunsun farkettimCADIARZU3lü çektirirsin artık oooooo pati burayaaaa pati buraya şak şakkk şakkkkalkisalkisalkis -tatlicadiarzu- :roflol: anlatımına ölem bitem kurban olam:roflol: :roflol: :roflol: paylaşım için saol patia.s. ayrıca son cümlende zalak olduğunu kabul etmende ayrı bi ayrıntıvereliniortak :roflol: :roflol: :roflol: olum kullanmıyosan niye alıyosun maldonoviç:teselli: kullanmıyosan bağa ver